Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim her ne oldu ise mutlaka cok uzucudur. Ama senin su topikten uzak durman lazim. Yok mu eglenceli yuzunu guldurecek topikler. Oralarda gecir zamanini Allahini seversen. Baskasinin derdiyle yipranma bir de...
aynen ya...okuyunca elimizden ne geliyor üzülmekten başka..ben hiç bakmıyorum...zaten düzenli gazete okuyup,haberleri izleyince bunlara benzer şeylere şahit oluyoruz..ben geçen yaz Mert ve Halil İbrahim adlı çocukların başına gelenler yüzünden antidepresan kullandım..oğlumla yaşıtlardı..insan çocuğuyla yaşıt olanların başına gelenlerden daha çok etkileniyor..hele Mert beni mahvetti,doktora gittim ,psikolojim altüst oldu..

Zeyney,Tubiş bu tatlı atışmalarınızdan tartıda güzel eksiler çıkar diye düşünüyorum :)

Hofff bugün BDV hatuların hepsi kocalarından dertli boşanmayı düşünüyor...

Bu erkekler ne kadar arıza höküzzzler ya
ben bdv de yazanların bir kısmının geyik yapma derdinde olan erkekler olduğunu düşünüyorum...bakarsan çoğu bdv ye yazmak için üye olmuş..o yüzden okumayınnn..

ben bdv de yazanların bir kısmının geyik yapma derdinde olan erkekler olduğunu düşünüyorum...bakarsan çoğu bdv ye yazmak için üye olmuş..o yüzden okumayınnn..
Yeni üyeyse bende okumuyorum.
Ama mesaj sayısına ve tarihine bakınca okuyorum anlayacağınız...

Gülru hoşgeldin..hiç diyet ve spor yapmadıysan;güzel bir programla çok kolay gider kiloların..

Hatta erkekler bile konu açıyor.ben de okusam da hiç yorum yapmam çünki bazı konilar zaman harcamaya bile deymez.ki okumam ezgi haber verdiyinde okurum.

Nasılsln canım?iyimisin?ablandan ne haber?
ablam iyi şükür ama bugünde yemek yeme demiş doktor,2 haftaya bişeciği kalmaz ,çok dirençli vücudu vardır,nazar değmesin kemoterapisini görür oradan gününe giderdi...Ablam aslında başarı hikayesi,göğüs kanserini diş çektirmek gibi atlattı gitti..radyoterapisini benim yanımda bana yakın bir hastanede yaptı,hergün giderken makyajını yapıyordum...o süreçte hiç kimse ablam söylemedikçe tedavi gördüğünü anlamadı..

Arkadaşlar 13.takımdan turtle ve gupse mi geldi ?

Ne güzel işte kuzum,Allah nazarlardan korusun.

cuma zayıuflama yarısmasında kapalı olan bır grup varsa seebahar la konusup kaptanı olabılırsın hem kılonu korur hemde kısılerı motıve edersın bence sende aynura gıbı bır kaptan olursun
Cok gururlandim bak simdii
Sorumluluktan kacmam ama aynuramin yaptigi cok ciddi bi iş kaldirablrmiyim ki bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…