Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gülru hosgeldin:) emin ol en neseli en motive
edici en tatli insanlarinnbulundugu harika bi takima gldinn
Ben bu takimin bocuguyum
Ve bu guzel takimdan iki uc gun once mezun oldum

hoşbuldummm :) teşekkür ederimm. sağolun hepiniz çok candansınız, yardımcısınızz, inşallah hep beraberr zayıflayacağızz :) mezuniyetin hayırlı uğurlu olsunnn. bana bilgi verebilir misin. boyun kaçtı kilon ne kadar hedefin neydi ve şu an kaç kilosunnn. doping olur bana da :)

64 kiloydum ekimde girdim burya 54tu hedefim ama bu kadar bana yeter digerek 56yla mezun oldum canimm:))
Hepsi burdaki fistiklar sayesinde

64 kiloydum ekimde girdim burya 54tu hedefim ama bu kadar bana yeter digerek 56yla mezun oldum canimm:))
Hepsi burdaki fistiklar sayesinde

aaa ne kadar güzelll tebrik ederimmm. 3 ayda çok güzel vermişsinn. bende verebilirim inşallah. peki bana yardımcı olur musun. neler yedin neler yemedinn. tavsiyelerin neler :)

averkadar güzelll tebrik ederimmm. 3 ayda çok güzel vermişsinn. bende verebilirim inşallah. peki bana yardımcı olur musun. neler yedin neler yemedinn. tavsiyelerin neler :)
Benim cok afalladigm zamanlar oldu cok yedigm Amanlarda oldu cok az yedigimde burdaki fistiklar bilir belkide adam akilli bi menu cok az vermisimdir
Ama verdim kilolari bi sekilde porsyonlarimi kuculttum yedim pirinc pilavini makarnayi
cok cok azalttim ve ekmegi cok cok az yedim
Kahvalti yapmaya basladim burasi sayesinde cok direndik ama ben kahvalti yapiym diye takimca
Son kalan bir iki kilomu da moralim cok cok bozukken verdim

maaşallah inşallah bu şekilde gider hepp. çok da güzel bir bayansınn.

Evet bu gün ekmeksiz geçen ilk günüm.11 le 5 arası acıktımmı?yooo hiç...peki şimdi 4parça fırında balık ve 1tabak lahana+yoğurt salatayla doydummu?eveeeet...doydum çok tokum ve garip bi şekilde hafifim...patlıycak gibi tokum fakat patlamıyorum.arada da çeyrek nar yemişdim...ben bu karatay konusunda çok bilgisizim yaaa...

afiyet olsun aynura

ezgı bence sen bır grup acmalısın kaptan olarak dusun derım ..
Esmam jillianı sormuşsun kuzum ben level 2yi çok eylenceli buldum,1 1az sıkıcıydı...ama inceldim tabiki.bi de bu günden karbonhidratı kesip direk yağ yakmaya yönelicem...bu 10gün böğle yapmaya çalışıcam ama söz vermiyorum ha çalışıcam...

sen kafana koyduysan basarırsın aynura

Onca diyet topiği içinde yazanların içinden sendeki ışığı görmüştüm ben...yanılmamışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…