Havuç piştiği zaman şeker oranı yükseliyor ama az da olsa koyabilirsinKızlar karatayla bilgili olanlar ben yarın kendime lahana çorbasl yapıcam.içindekilere bakıp da söğleyin bakalım nasıl.
kuru soğan
zeytin yağı
salça
havuç
pazı
Patates
lahana
et
maydanoz
tuz,karabiber
ıkısıde pısdıgı zamn seker oranı yukselıyor montı de kesın yasakda karatayda patates yenmıyordu sankı ole hatırlıyorum ama yanılıyoda olbılırım..Havuç piştiği zaman şeker oranı yükseliyor ama az da olsa koyabilirsin
Patatesin o kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum
Diğerleri zaten faydalı sebzeler
Kızlar karatayla bilgili olanlar ben yarın kendime lahana çorbasl yapıcam.içindekilere bakıp da söğleyin bakalım nasıl.
kuru soğan
zeytin yağı
salça
havuç
pazı
Patates
lahana
et
maydanoz
tuz,karabiber
Ben de öyle biliyorum ya.pataes de havuç da karbon deyeri yüksek.ıkısıde pısdıgı zamn seker oranı yukselıyor montı de kesın yasakda karatayda patates yenmıyordu sankı ole hatırlıyorum ama yanılıyoda olbılırım..
hayır canm patates ve pirinç şeker deposu besinlerdir..Havuç piştiği zaman şeker oranı yükseliyor ama az da olsa koyabilirsin
Patatesin o kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum
Diğerleri zaten faydalı sebzeler
Haklısın ikisininki de yükseliyo ama havucunki daha çok diye biliyorumıkısıde pısdıgı zamn seker oranı yukselıyor montı de kesın yasakda karatayda patates yenmıyordu sankı ole hatırlıyorum ama yanılıyoda olbılırım..
tuba eğer sen bu hafta zeynepten az kilo verirsen fizana kadar kovalar seni ona göre
çikolata yiyen ebelere değilde pizza kola ikilisini yapanlara önerim olabilir belki
O zaman patates hiç koymayayım havuç da yarım havuç koyayım mı?yoksa daha az mı?patates kesin yasak şeker deposu çünkü ...
havucu çok abartmadan yiyin diyo .. o da pişince sekerli oluyo çünkü
Yaaa ne sandın tubişşş?unutuldu gitti mi sandın?off yaaa :))))
yaım koyabilirsin kaptan tadından eksik olmasın çorbanın .. ben salatalarda fln havuçsuz yapamıyorum yiyorum yaniO zaman patates hiç koymayayım havuç da yarım havuç koyayım mı?yoksa daha az mı?
her bunye farklı herkes kendı ne gore bı yol cızıyorHaklısın ikisininki de yükseliyo ama havucunki daha çok diye biliyorum
Ben patatesi yiyorum az da olsa
Zararını görmedim kilo vermemi etkilemiyor
Bence çiğ yediyinde bi sorun yok.yani bence..yaım koyabilirsin kaptan tadından eksik olmasın çorbanın .. ben salatalarda fln havuçsuz yapamıyorum yiyorum yani
Yaaa ne sandın tubişşş?unutuldu gitti mi sandın?
hamburgerıde unutmadıkda unutmus olalım hade..off yaaa :))))
abla şimdi hatrladm da sanırım çorbanın ana maddesinde sıkıntı varBence çiğ yediyinde bi sorun yok.yani bence..
ne of ya sıoff yaaa :))))
tuba sarma kimseye bak yazdıkça batıcan yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?