- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
benim bildiğim zararı yok .. ama bakayım şimdi .. bugün ben de yiyecektm hatta400 kusr cnm yeme ıstersen..
mısr yasak kalorı cok yuksek..Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...
Peki aday varmı kuzucum?neden korkuyorsun?sorununmu var?24 yaşındayım bekarım ama evlenmek istiyorum anne olmak en büyük isteğim bu konuda biraz da korkum olduğundan hassasım biraz
Herhalde karatay yiyin diyor.bilemedimki bende.mısr yasak kalorı cok yuksek..
oleyse cok ıyı :)Herhalde karatay yiyin diyor.bilemedimki bende.
Ben hiç bilmiyorum.tuğba yiycem diyince karatayın fikri sandım...ayyy tuğbaaa aydınlat bizioleyse cok ıyı :)
Bugünkü menüm
Sabah
Klasik kahvaltı
Öğlen bişey yemedim hasta ziyaretine git gel derken bu saat oldu
Akşam
Az makarna
Brokoli salatası
Marul salatası
Sonrasında mısır yiyebilirim yağsız patlamış mısırın etkisini bilen var mı kalorisi yüksekse yemicem
Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...
kızarmıyız hiç bebeğim:) tmm kızmayın ben takılıyorum ona o biliyo zaten :)
mısr yasak kalorı cok yuksek..
oleyse cok ıyı :)
Ben hiç bilmiyorum.tuğba yiycem diyince karatayın fikri sandım...ayyy tuğbaaa aydınlat bizi
Yememek en iyisi ama işte canımız çekdiyinde yiye bilirmişiz demek ki...PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.
bir sitede buldum bunu .. .
bide başka bi sitede 100 kaloriyi geçmeyen atıştırmalıklar var o da şöyle diyo :
Fırında hazırlanmış patlamış mısır
Canınız oturup koca bir kase cips yemek istemiş olabilir. Bunun yerine fırında, yağsız, tuzsuz hazırlanmış patlamış mısır yiyebilirsiniz. Çünkü kalorisi yalnızca 100 kalori. Ayrıca lif açısından son derece zengin olan patlamış mısır uzun süre tok kalmanızı sağlayacak
1 kase domates çorbası
1 kase domates çorbası yaklaşık olarak 74 kalori ama tabii üstüne kaşar peyniri rendelememeniz ve yanında ekmek yememeniz kaydıyla.
Yoğurt ve çekirdek
Yağsız yarım kase yoğurdun içine birazcık ayçekirdeği ekleyebilirsiniz.
Tamam canım anladım...aynur diyette patlamış mısır yenilebilir
kavurga mısırda beyaz leblebide ancak aşırıya kaçmamak kaydıyla yağsız ve tuzsuz olarak
istersen canan karatyı arayayım sorayım ablaTamam canım anladım...
senin miden de bulanıyodu az evvvel di mi ? ya da şiştim mi diyodun sadeceBaşım çok ağrıyordu ilaç aldım sonunda...gözlerimi açamıyorum...
Yok kııız...ne yapcam?kadın kafamı karıştırır iyice...istersen canan karatyı arayayım sorayım abla
Evet evet miğdem de bulanıyordu...senin miden de bulanıyodu az evvvel di mi ? ya da şiştim mi diyodun sadece
Balık taze miydi ??Evet evet miğdem de bulanıyordu...
Evet tazeydi herkes yedi evde.sanırım yooğurta yediyim için rahatsı etdi...Balık taze miydi ??
hem baş agrısı hem mide bulantısı ???
Rahatsz etmemiştir inşallah ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?