Şaka yapıyo ablası zeynuşla.o dersini aldı yapmaz bi dahane of ya sı
kendine bakmadan söylersen lafları duyarsın işte bunları
kuzum daha dikkat daha motive ol diyetinde
yasaklar yasak işte
yanından geçme göz ucuylada bakma olurmu
hiç unutmadıkki:) yok ben valla bana bu kapağın yapılacağını bilerek yazdm :)
kesin dedim hatırlayacaklar beni dee
eminim aynurum yapmazŞaka yapıyo ablası zeynuşla.o dersini aldı yapmaz bi daha
Hadi bak da bilgilendir.ya balık beni fena yaptı...acayip tokum ya...acaba gece acıkacakmıyım?hani ekmek yemedim ya ondanabla şimdi hatrladm da sanırım çorbanın ana maddesinde sıkıntı var
lahananın şeker oranıyla ilgili biişey yazıyodu kitapta du bakıp geliyom hemen
Bak bunu bilmiyordum benabla şimdi hatrladm da sanırım çorbanın ana maddesinde sıkıntı var
lahananın şeker oranıyla ilgili biişey yazıyodu kitapta du bakıp geliyom hemen
Nasılsın içine kapanık fıstık?sen çalışmıyordun dimi tatlım?Bak bunu bilmiyordum ben
psıcoljık olarak acıkacaksın acıkmayacam deHadi bak da bilgilendir.ya balık beni fena yaptı...acayip tokum ya...acaba gece acıkacakmıyım?hani ekmek yemedim ya ondan
İyiyim abla şuanNasılsın içine kapanık fıstık?sen çalışmıyordun dimi tatlım?
Yok ya şu an çok tokum.3saat oldu yiyeli...fazla mı yesim ne anlamadım ki,miydem bulanıyor.ya da balığln yanında yoğurt yedim ondandır.psıcoljık olarak acıkacaksın acıkmayacam de
400 kusr cnm yeme ıstersen..Bugünkü menüm
Sabah
Klasik kahvaltı
Öğlen bişey yemedim hasta ziyaretine git gel derken bu saat oldu
Akşam
Az makarna
Brokoli salatası
Marul salatası
Sonrasında mısır yiyebilirim yağsız patlamış mısırın etkisini bilen var mı kalorisi yüksekse yemicem
Aaa sen bekardın bide.kaç yaşındaydın ki?bak kuzum o kadar az konuşuyoruz ki unutmuşum bilgilerini.İyiyim abla şuan
Çalışmıyorum ama acil çalışmam gerekiyor
Hadi bak da bilgilendir.ya balık beni fena yaptı...acayip tokum ya...acaba gece acıkacakmıyım?hani ekmek yemedim ya ondan
bızde yogurdun yanında balık yenmez .Yok ya şu an çok tokum.3saat oldu yiyeli...fazla mı yesim ne anlamadım ki,miydem bulanıyor.ya da balığln yanında yoğurt yedim ondandır.
ya bu ekmeğe niye takıyosun aynurumHadi bak da bilgilendir.ya balık beni fena yaptı...acayip tokum ya...acaba gece acıkacakmıyım?hani ekmek yemedim ya ondan
eminim aynurum yapmaz
çünkü çok çok enerjikler
yaparlarsa ayıp olur boşa emek olur demi
24 yaşındayım bekarım ama evlenmek istiyorum anne olmak en büyük isteğim bu konuda biraz da korkum olduğundan hassasım birazAaa sen bekardın bide.kaç yaşındaydın ki?bak kuzum o kadar az konuşuyoruz ki unutmuşum bilgilerini.
Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...acıkmazsın .. acıkınca çok az yagla tuzsuz mısır patlatabilirsin yanında şööyle güzel bi şekersiz çay :)
bu gece ben de yiyecem de aklıma geldi :)))
baktm ben kaptan diyo ki ..
lahana çiğ yenildiğinde 0 şeker içerir .son derece saglklıdır diyo .. ama pişince glisemik indeksi yani şekeri 40 a yükseliyormuş ... (100 üzerinden)
havuç ve soğan da bu şekildeymiş ...
tüketin ama abartmayın diyor
Bizde deyil de genel olarak öyle diyorlar zaten...bızde yogurdun yanında balık yenmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?