Nerden bakicamZeynepcim haftalik sonuc listelerine bakabilirsin kim kac kilo veriyor hangi takim nasil vs
Uyu kuzum uyu...mışıl mışıl...yarın tartıda yüzün güler inşallah...1,5 saat bisiklette çalıştım :)) 0,5 lt de su ekledim. Gönül rahatlığıyla yatabilirim dimi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-101Nerden bakicam
Tamam tamam yok başarmışsın.o ısırık ağzına dişlerinin dibine yapışmıştır miydene inmemiştir kiii...sana beddua yok kocamaaaan afferim var.Aynura yedim ama minnacik yeminle 1 catal kurabiye catal bile denemez tek disime ancak sigmistir valla cok az di:)nelere hayir dedigimi gorseydiniz azmim icin kutlardiniz beni hem aksam yemegim de kus kadardi.ama neyse bedduami alayim
valla agzim az bise sekerlendi sadece.ayyyy ne korktum beddua alacam diye ya:)Bunu yapabildigime inanmiyorum gercekten o pasta gelene kadar neler gecirdim aklimdan yeme icinde en az 1 paket margarin vardir en az 2 bardak seker unnnn vs vs ohh yaaaa olacak galiba bu sefer kadin baya bozuldu amaaann napim yuz defa dedim ugrasiom die.Tamam tamam yok başarmışsın.o ısırık ağzına dişlerinin dibine yapışmıştır miydene inmemiştir kiii...sana beddua yok kocamaaaan afferim var.
Afferim sana gerçekten...onu yeseydin var ya şimdi gerçekten kahr oluyordun,hem gereksiz kalori alacak bi kaç adım geri düşecektin hem de kendine olan güvenin gidecekdi hem de bizim sana olan güvenimizu yitirecekdin...çok tebrik ederim ilk sınavı başarıyla geçtin..valla agzim az bise sekerlendi sadece.ayyyy ne korktum beddua alacam diye ya:)Bunu yapabildigime inanmiyorum gercekten o pasta gelene kadar neler gecirdim aklimdan yeme icinde en az 1 paket margarin vardir en az 2 bardak seker unnnn vs vs ohh yaaaa olacak galiba bu sefer kadin baya bozuldu amaaann napim yuz defa dedim ugrasiom die.
Cıss yedin mi sen bakem?aynur su meshur bedduandan bir tane aliyim yaaaaaaa
merak ettim
kremali 2 dilim pasta 2 kolaCıss yedin mi sen bakem?
Allahım Allahıııımmmm...beril işşşallah bu gece vıcdan azabıyla kıvrım kıvrım kıvrılıp da uyuyamazsınnn...gözünü öğle bön diye tavana dikersin...kremali 2 dilim pasta 2 kola
et bakem bedduani
ay pek sevdim keske yiyeydim yaAllahım Allahıııımmmm...beril işşşallah bu gece vıcdan azabıyla kıvrım kıvrım kıvrılıp da uyuyamazsınnn...gözünü öğle bön diye tavana dikersin...
Seni seniiii...kandırdın beni dimiii?ben de bu kız bunları nasıl yedi diye düşündüm saf saf...ay pek sevdim keske yiyeydim ya
hatta 3 lahmacun birde kunefe gotureydim
İyi geceler zeynepcim.sen çalışma saatleein nasıl kuzum?Kuzumu anca uyuttum uyumuyo yabende uyuyayim yarin malum,mesai..herkese çok ama çok tatlı derin uykular.benim yerime de uyuyun
İnşallaahhUyu kuzum uyu...mışıl mışıl...yarın tartıda yüzün güler inşallah...
Süt iznini kendime gore ayarladim.haftanın uct günü 08-16 saatleri arasında çalışıyorum diğer günler evdeyim.evde kaldığım günleri de eşimin nobetine denk getiriyorum o bakıyoruz ben olmayıncaİyi geceler zeynepcim.sen çalışma saatleein nasıl kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?