Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

KIZLAR KIZLARRRR...ŞİMDİ BİLDİĞİNİZ ÜZERE HONEY_BALL ARKADAŞIMIZ İKİ HAFTA SONRA MEZUN OLACAK VE KENDİSİ KAPTAN YARDIMCISIYDI VE ÇOK YARDIMCL OLDU BANA SAĞOLSUN.ŞİMDİ YENİ BİR YADIMCIYA İHTİYACIM VAR,ARAYIŞDAYIM HABERİNİZ OLSUN...FAKAT BU YARDIMCI HEM LİSTEYİ YAPMAYI BİLMELİ,HEM İYİ BİR DİYET BİLGİSİ OLMALI,HEM DE KARARLI OLMALI...YANİ ARZUYA O KADAR ALIŞMIŞTIM Kİ BAZEN KARASIZ DÖNEMLERİMDE ELİMDEN TUTTU...ŞİMDİ ONUN YERİNE KİM OLACAKKKK...GÖZÜM ÜSTÜNÜZDE HABERİNİZ OLSUN...

Aynuram zaten peri 2. Yardimci degilmiydi , dedigin ozelikler ondada var
Elifte var.

birdeeeeeee böcük

Aynura yedim ama minnacik yeminle 1 catal kurabiye catal bile denemez tek disime ancak sigmistir valla cok az di:)nelere hayir dedigimi gorseydiniz azmim icin kutlardiniz beni hem aksam yemegim de kus kadardi.ama neyse bedduami alayim

Aynura yedim ama minnacik yeminle 1 catal kurabiye catal bile denemez tek disime ancak sigmistir valla cok az di:)nelere hayir dedigimi gorseydiniz azmim icin kutlardiniz beni hem aksam yemegim de kus kadardi.ama neyse bedduami alayim
Tamam tamam yok başarmışsın.o ısırık ağzına dişlerinin dibine yapışmıştır miydene inmemiştir kiii...sana beddua yok kocamaaaan afferim var.

Tamam tamam yok başarmışsın.o ısırık ağzına dişlerinin dibine yapışmıştır miydene inmemiştir kiii...sana beddua yok kocamaaaan afferim var.
valla agzim az bise sekerlendi sadece.ayyyy ne korktum beddua alacam diye ya:)Bunu yapabildigime inanmiyorum gercekten o pasta gelene kadar neler gecirdim aklimdan yeme icinde en az 1 paket margarin vardir en az 2 bardak seker unnnn vs vs ohh yaaaa olacak galiba bu sefer kadin baya bozuldu amaaann napim yuz defa dedim ugrasiom die.

Afferim sana gerçekten...onu yeseydin var ya şimdi gerçekten kahr oluyordun,hem gereksiz kalori alacak bi kaç adım geri düşecektin hem de kendine olan güvenin gidecekdi hem de bizim sana olan güvenimizu yitirecekdin...çok tebrik ederim ilk sınavı başarıyla geçtin..

Iyi aksamlar guzeller

Kararsiz, aeben ablanin da yazdigi gibi kilo verir ve duzenli spor yaparsan pko falan kalmaz. Insulin direncinden kaynaklanan bir rahatsizlik. Caresi var canim, sikilma hic

Aeben, Elif kacamak yaparken gostermistin oklavani Oglanin disler cikti ama 2 tane daha geliyor. Huysuz hala

Funda tebrikler canim. Nefsine hakim oldugun ve kacamak yapmadigin icin

Kuzumu anca uyuttum uyumuyo ya bende uyuyayim yarin malum,mesai..herkese çok ama çok tatlı derin uykular.benim yerime de uyuyun

Allahım Allahıııımmmm...beril işşşallah bu gece vıcdan azabıyla kıvrım kıvrım kıvrılıp da uyuyamazsınnn...gözünü öğle bön diye tavana dikersin...
ay pek sevdim keske yiyeydim ya
hatta 3 lahmacun birde kunefe gotureydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…