offff bilmese tamam dicem 1 yildir ugrastigimi bilioÇok caba sarfettiginizi eğer yerseniz emeginizin boşa gideceğini söyleyin
Canm reddet kibarca ya zorla yedirmez herhalde kirilmaz da yani diyette oldugunu biliyoroffff bilmese tamam dicem 1 yildir ugrastigimi bilio
O zmn bile bile yaptiysa nazikçe Cevir saat gecde oldu bu saatte hic yiyemm deyin tabaginizi yaninizda goturun cocuklariniz varsa evde yesinleroffff bilmese tamam dicem 1 yildir ugrastigimi bilio
Ahaha siz benim Oklavami hiccc gormedinizki arzumAynuradan birkac beddua ogrenir aeben ablanin da oklavasini odunc alirsan dort dortluk kaptan olursun
Demek umudun onlar ben gidiyom buradan o zamanEvet sakın bi şey yeme...güzel güzel bisikletini çevir.bak yarın artı çıkacakmısın.. inşallah çıkmazsın.biliyorsunuz kuzularım bu hafta umudum sen hayat ve tuğbaya...
Yeni arkadaslar hos geldiniz ...
Ben Takimin demisbaslarindan :))))
Ben çok zor doğmuşum ya iki gün sancidan ölmüş annem.besinci doğum bi de..6 kiloya yakin doğmuşum doğuştan şanssız ben.
Ezgi kiz okuma artik bdv yi
Hulyam ablana masallah bunuda atlatacak insallah ...
Handen kekden yedinminkiz , yememison 52.5 olmana bakilirsa :)))
Elifin daha iyi olmana sevindim.
Nazlisin senin pasada toparlanmis.
Arzum sesin pasa nasil ? Disler gorundumu iyce ?
Peri bu hafta super sonuc gelecek senden sanirim ....
Hayatim evlilik heyacanin taaa burdan belli kiz :)))
Esmam haftaya sende mezunsun demek arzuyla . Ana burdan ayrilmayin
Zeynep kiz seni kimdogurttu :))))))
Aynuram karbonsuz daha doygun hissedersin merak etme...
Lilis mucuks ...
Fatosum yurt disina cikacakmissin . Ozletme kendini ...
Unuttugum varda affetsin
Zeynepcim bu hafta senDemek umudun onlar ben gidiyom buradan o zaman
Aslinda iyi degil bocugum , sabah gec gitti bide benim elima ayagima dlanmayim diyeEsin nasil oldu ablam
İnş..ablm erkekler hangi halde kolay oldular ki..Aslinda iyi degil bocugum , sabah gec gitti bide benim elima ayagima dlanmayim diye. Aksamda plaketmi vereceklermis dedi bide anlamadim , degisti cikti . Aramizda limoni azcuk :) ay balizazam kiz hastaliklari cekilmiyo bunlarin ya cocuk gibi oluyor hasta olunca el pence divan dur diye bide mutlu olsa yuzu yerde adamin ayyyy sabrim bol olsun ,kiyamam kiz ben ona cabucak iyilessin insallah :))))
Nasıl yaniZeynepcim bu hafta sen
Listeye girmeyeceksin aynur ondan dedi
Aynuram birde peri hedefimdeyim demis sabah cok beddua etme kiz kiyamam zaten asik :))))Kiz erken dogum gunu kutlamislar ama
Babam da oyle ya hasta olucamgaliba diyo nolur olma baba diyoruzAslinda iyi degil bocugum , sabah gec gitti bide benim elima ayagima dlanmayim diye. Aksamda plaketmi vereceklermis dedi bide anlamadim , degisti cikti . Aramizda limoni azcuk :) ay balizazam kiz hastaliklari cekilmiyo bunlarin ya cocuk gibi oluyor hasta olunca el pence divan dur diye bide mutlu olsa yuzu yerde adamin ayyyy sabrim bol olsun ,kiyamam kiz ben ona cabucak iyilessin insallah :))))
Zeynepcim deneme haftasindasin dimi bu cuma ilk bildimin olacak yani listeye bu hafta kilon yansimiycakNasıl yani
Evet canım benim cadii. Ya benimkini hic sorma ya bütün olumsuzluklar saglikcilari bulur derlerdi de inanmazdim.üç gün inanılmaz sancı çektim.epidural anestezi yaptırdım normal dogurmayi çok istiyordum anesteziyi bile yanlış yaptılar iki kere yedim sonra bacakların tutmadı.neyse tam agrim azaldı dogururum dedim sonra ilerlemedi bebegin başı. 8 cm açıklıkla sezeryana gittim.taburcu oldum eve gittiğim gün ateşin 40 a çıktı.altı gün daha yattım.hastane enfeksiyonu bulaşmış....Yok zeynebim sen kuzunu nasil dogurdun demistim. Avatarindaki senin yavrun dimi yanilmiyorum ?
:))) senede boyle 1 yada 2 defa olur ama beter olur bu sene iyiBabam da oyle ya hasta olucamgaliba diyo nolur olma baba diyoruz
Gercekten tum aksilikler seni bulmus :) helede dikisiz dogum yaptiran bir ebe sezeryan olsunEvet canım benim cadii. Ya benimkini hic sorma ya bütün olumsuzluklar saglikcilari bulur derlerdi de inanmazdim.üç gün inanılmaz sancı çektim.epidural anestezi yaptırdım normal dogurmayi çok istiyordum anesteziyi bile yanlış yaptılar iki kere yedim sonra bacakların tutmadı.neyse tam agrim azaldı dogururum dedim sonra ilerlemedi bebegin başı. 8 cm açıklıkla sezeryana gittim.taburcu oldum eve gittiğim gün ateşin 40 a çıktı.altı gün daha yattım.hastane enfeksiyonu bulaşmış....
Çok Şükür rabbime Şuan. Kızım bide uslu ve uyuyan bi çocuk olsa daha sevibicem tabi. :)Gercekten tum aksilikler seni bulmus :) helede dikisiz dogum yaptiran bir ebe sezeryan olsun
can sagligi olsun sende yavrunda sagliklisiniz hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?