Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni arkadaslar hos geldiniz ...
Ben Takimin demisbaslarindan :))))

Ezgi kiz okuma artik bdv yi

Hulyam ablana masallah bunuda atlatacak insallah ...

Handen kekden yedinminkiz , yememison 52.5 olmana bakilirsa :)))

Elifin daha iyi olmana sevindim .

Nazlisin senin pasada toparlanmis .

Arzum sesin pasa nasil ? Disler gorundumu iyce ?

Peri bu hafta super sonuc gelecek senden sanirim ....

Hayatim evlilik heyacanin taaa burdan belli kiz :)))

Esmam haftaya sende mezunsun demek arzuyla . Ana burdan ayrilmayin

Zeynep kiz seni kimdogurttu :))))))

Aynuram karbonsuz daha doygun hissedersin merak etme ...

Lilis mucuks ...

Fatosum yurt disina cikacakmissin . Ozletme kendini ...

Unuttugum varda affetsin

Aynuradan birkac beddua ogrenir aeben ablanin da oklavasini odunc alirsan dort dortluk kaptan olursun
Ahaha siz benim Oklavami hiccc gormedinizki arzum ))

Bocugum aynur ilk paylasima kaptan olmak istedigini yazdiginda , onu cok heyecanli gormus ve ne yalan diyim hevestir gecer demistim :) hatta kaptan olarak onuda deneme haftasina almistim ehehe ...
Ama yuzumu kara cikarmadi ilk gunki hevesiyle hala kaptanliga devam ediyor 6 aydir ..

Eger ezgim kk vakit ayiririm ve bu uzun soluklu olabilir diye dusunuyorsan dene . Ama hevesim gecer yada zaman ayiramam diyorsan bu sorumluluga girme hadi ben birakip gidiyorum diyemezsin

Yok zeynebim sen kuzunu nasil dogurdun demistim . Avatarindaki senin yavrun dimi yanilmiyorum ?

Esin nasil oldu ablam
Aslinda iyi degil bocugum , sabah gec gitti bide benim elima ayagima dlanmayim diye . Aksamda plaketmi vereceklermis dedi bide anlamadim , degisti cikti . Aramizda limoni azcuk :) ay balizazam kiz hastaliklari cekilmiyo bunlarin ya cocuk gibi oluyor hasta olunca el pence divan dur diye bide mutlu olsa yuzu yerde adamin ayyyy sabrim bol olsun ,kiyamam kiz ben ona cabucak iyilessin insallah :))))

İnş..ablm erkekler hangi halde kolay oldular ki..

Babam da oyle ya hasta olucamgaliba diyo nolur olma baba diyoruz

Yok zeynebim sen kuzunu nasil dogurdun demistim . Avatarindaki senin yavrun dimi yanilmiyorum ?
Evet canım benim cadii. Ya benimkini hic sorma ya bütün olumsuzluklar saglikcilari bulur derlerdi de inanmazdim.üç gün inanılmaz sancı çektim.epidural anestezi yaptırdım normal dogurmayi çok istiyordum anesteziyi bile yanlış yaptılar iki kere yedim sonra bacakların tutmadı.neyse tam agrim azaldı dogururum dedim sonra ilerlemedi bebegin başı. 8 cm açıklıkla sezeryana gittim.taburcu oldum eve gittiğim gün ateşin 40 a çıktı.altı gün daha yattım.hastane enfeksiyonu bulaşmış....

Babam da oyle ya hasta olucamgaliba diyo nolur olma baba diyoruz
:))) senede boyle 1 yada 2 defa olur ama beter olur bu sene iyi
Olmadi diyordum erken sevinmisim :)))) yedirmedigimde kalmiyo inanin kestane balindan corek otuna ,pekmez tahine , vitaminlerine kadar :)). Ama vucud dayanmiyo o strese is temposuna

Gercekten tum aksilikler seni bulmus :) helede dikisiz dogum yaptiran bir ebe sezeryan olsun
can sagligi olsun sende yavrunda sagliklisiniz hamdolsun

Gercekten tum aksilikler seni bulmus :) helede dikisiz dogum yaptiran bir ebe sezeryan olsun
can sagligi olsun sende yavrunda sagliklisiniz hamdolsun
Çok Şükür rabbime Şuan. Kızım bide uslu ve uyuyan bi çocuk olsa daha sevibicem tabi. :)

Hayatcim annene cok gecmis olsun canim ..

Kizlar atladigim
Mesajlar varsa kusuruma bakmayin 300 mesaj yazmissiniz okuyamadim cikmam
Lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…