Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hersey bir kenara muthis guclu hissettim kendimi yok diyebildim hatta suan esim cigkofte yiyor pastadan da bi tabak getirdim ona ,odadan ayrildim bir an once ye yiyemediklerini de yok et dedim ahahah:)Rabbime binlerce sukur bu gucu bana verdigi icin.desteginiz icin tesekkurler bu arada sinavi gectigime sevindim:)

coook tesekkur ederim.ipin ucunu saldin mi gidiyor hatta cok guzel bir foto var bunun icin ekleyeyim tam beni tarif ediyor.once hayir diyoruz sonra e 1 tane alalim sonra da canavara donusuyoruz.

Sabah dikislerimi aldirmaya gidicem 20lik disten gomulu oldum cok acimaz dimi turtle dikis alirken
Genelde acımadığını düşünüyorum ben hiç dikiş aldırmadım ne desem yalan olur:) çok acirsa topikal iste ise yarıyor genelde ben nerdeyse her hastama yapmaya çalışıyorum :)

AMIN kuzum cok sagol ALLAH senin annenede acil sifalar versin kuzum
Amin canım Allah anneni hemencecik iyilestirip evine getirir inşallah

Ben kaç gündür belli bişey yapamadım menü olarak...yarın ve öbürgün lapâ yapıcam...

Jillian Michaels rippede başladım..week 1/1.gün
Jessica Smith 30 dakika invertal walk

günaydınlar herkese .

hayat annene çok geçmiş olsun canım .
dün spor olarak 25 dk bisiklet çevirme ,1 saat plates ( çok trafik vardı dün spor salonuna geç gittim baya bütün koşu bantları doluydu onun için sadece bisiklete binebildim en çok sevdiğim yürümek ama dün olmadı malesef )

Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr

Ya ben 53 kiloydum, bu sabah tartılayım dedim 53.4 çıktımmm

Gunaydin

Hayat dun unutmusum canim. Annene cok gecmis olsun. Yuksek tansiyon sorunu mu var? Birseye mi uzuldu acaba...

Ezgi kolay gelsin canim. Oldu da bitti

Funda masallah Eslerimiz ogutucu gibi zaten. Ne versen yok demezler gram kilo almazlar

Lilyana canim sen menu vermiyorsun ne zamandir. Bir yaz bakalim ne yeyip iciyorsun

Benim de en sevdigim spor yurumek. Bisikletim var ama cok nadir kullaniyorum. Ne kalori harcamada ne de sekillenmede bana bir faydasi yok gibi geliyor. Kardesim duzenli spor salonuna gidiyor. Hocasi ilk olarak isinmasi icin 20 dk bisikletle baslatip sonra kosu bandina geciriyormus. Sonra da agirlikla calisiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…