- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Canim cok gecmis olsun allah annelerimizi basimizdan eksik etmesinKuzum annem rahatszlandi hastaneye falan gittik tansiyon cikti serum falan uyudu simdi hamd olsun iyi ezgim cok sagolun
Canim cok gecmis olsun allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin
Hepinizden ALLAH razi olsun canlar dualarimizla annem suan cok iyi hamd olsun iyiki varsiniz sizler benim iyilik meleklerimsiniz canim takım arkdaslarim
Tekrar gecmis olsun hayat ...Daha iyi oldu cok şükür kuzum cok üzüldümevet carsiya gitcektik kendini kotu hisetri hemen hastaneye gittik neyseki suan iyi hamd olsunnnn kuzum cok sagol
Hersey bir kenara muthis guclu hissettim kendimi yok diyebildim hatta suan esim cigkofte yiyor pastadan da bi tabak getirdim ona ,odadan ayrildim bir an once ye yiyemediklerini de yok et dedim ahahah:)Rabbime binlerce sukur bu gucu bana verdigi icin.desteginiz icin tesekkurler bu arada sinavi gectigime sevindim:)Afferim sana gerçekten...onu yeseydin var ya şimdi gerçekten kahr oluyordun,hem gereksiz kalori alacak bi kaç adım geri düşecektin hem de kendine olan güvenin gidecekdi hem de bizim sana olan güvenimizu yitirecekdin...çok tebrik ederim ilk sınavı başarıyla geçtin..
coook tesekkur ederim.ipin ucunu saldin mi gidiyor hatta cok guzel bir foto var bunun icin ekleyeyim tam beni tarif ediyor.once hayir diyoruz sonra e 1 tane alalim sonra da canavara donusuyoruz.Iyi aksamlar guzeller
Kararsiz, aeben ablanin da yazdigi gibi kilo verir ve duzenli spor yaparsan pko falan kalmaz. Insulin direncinden kaynaklanan bir rahatsizlik. Caresi var canim, sikilma hic
Aeben, Elif kacamak yaparken gostermistin oklavaniOglanin disler cikti ama 2 tane daha geliyor. Huysuz hala
Funda tebrikler canim. Nefsine hakim oldugun ve kacamak yapmadigin icin
Tekrar gecmis olsun hayat ...
Annecinin İyi olmasina sevindim ..
Genelde acımadığını düşünüyorum ben hiç dikiş aldırmadım ne desem yalan olur:) çok acirsa topikal iste ise yarıyor genelde ben nerdeyse her hastama yapmaya çalışıyorum :)Sabah dikislerimi aldirmaya gidicem 20lik disten gomulu oldum cok acimaz dimi turtle dikis alirken
Amin canım Allah anneni hemencecik iyilestirip evine getirir inşallahAMIN kuzum cok sagol ALLAH senin annenede acil sifalar versin kuzum
cok gecmis olsun canim Allah basimizdan eksik etmesin onlari.Hepinizden ALLAH razi olsun canlar dualarimizla annem suan cok iyi hamd olsun iyiki varsiniz sizler benim iyilik meleklerimsiniz canim takım arkdaslarim
Supersin perimmm...Herkese günaydınn :)
Kaptanım gururduyacaksın benimle :) biraz daha eksi çıktım sabah :)
Hatta hedefim yüzdemi 2 yaparak gelmek
günaydınlar herkese .
hayat annene çok geçmiş olsun canım .
dün spor olarak 25 dk bisiklet çevirme ,1 saat plates ( çok trafik vardı dün spor salonuna geç gittim baya bütün koşu bantları doluydu onun için sadece bisiklete binebildim en çok sevdiğim yürümek ama dün olmadı malesef )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?