Tek cocuklar uslu olmaz zeynepcim :))))Çok Şükür rabbime Şuan. Kızım bide uslu ve uyuyan bi çocuk olsa daha sevibicem tabi. :)
Dogrudur ablam en kisa zamanda iylesir insallahhh:))) senede boyle 1 yada 2 defa olur ama beter olur bu sene iyi
Olmadi diyordum erken sevinmisim :)))) yedirmedigimde kalmiyo inanin kestane balindan corek otuna ,pekmez tahine , vitaminlerine kadar :)). Ama vucud dayanmiyo o strese is temposuna
Ayyy canım benim en kötüsüdür doğum sancısı çekip de sezeryan olmak...neyseki geçniş gitmiş şimdi dünyalar tatlısl bi kızın var.Evet canım benim cadii. Ya benimkini hic sorma ya bütün olumsuzluklar saglikcilari bulur derlerdi de inanmazdim.üç gün inanılmaz sancı çektim.epidural anestezi yaptırdım normal dogurmayi çok istiyordum anesteziyi bile yanlış yaptılar iki kere yedim sonra bacakların tutmadı.neyse tam agrim azaldı dogururum dedim sonra ilerlemedi bebegin başı. 8 cm açıklıkla sezeryana gittim.taburcu oldum eve gittiğim gün ateşin 40 a çıktı.altı gün daha yattım.hastane enfeksiyonu bulaşmış....
Yetmiyor ablam bir az daha vermesi gerek.inşallah regl bitince daha iyi olacak...Aynuram birde peri hedefimdeyim demis sabah cok beddua etme kiz kiyamam zaten asik :))))
AnladımAyyy canım benim en kötüsüdür doğum sancısı çekip de sezeryan olmak...neyseki geçniş gitmiş şimdi dünyalar tatlısl bi kızın var.
aeben ablam anlatmışım zaten neden gözümü onlara dikdiyimi.siz daha deneme haftasındasınız.onun için listeye etki etmez.e benim de kaptan olarak tek derdim liste...bu cuma o tempodan heycanımdan anlarsın beni..
Tam tersi handemaynur pes sana
yoğurtla balık yanmez
Tatlım umarım yememişsindir o cıssları...yoksa çekeceğin var benden...Kizlar iyi aksamlar arkadastayim gec oldu menum
sabah
1 dlm peynir
Domates
salatalik
filtre kahve
ara
5 badem 2 kayisi 1 turk kahvesi
bitki cayi
Ogle
yumurtali ispanak firinda yaptim 4 dilim
Ara
tarcinli elma
Beyaz cay
soda
Aksam
3 dilim ispanak(okadar cok yapmisim ki)
biraz tursu
Ara
8 kavrulmamis fistik
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
Sporu eve gidince yapacagim 2 lt su simdilik
Bu arada arkadas pasta borek yapmis sabahtan beri yok diyorum cay faslina gecmedik henuz nasil bi yol izlim yacok iyi gidiyorum kac gundur yersem berbat edecem kesinlikle istemiyorum ama kadini nasil kirmadan reddecegim??
E ne güzel işte...tam benim istediyim tipde bir üyesin...şu deneme haftaları geçsin seni de görücez zeynuşum...Anladım. Bende de kilo verme korkusu vardı listeden dolayı neyse şu deneme haftaları geçsin de bir birinciliğe oturuyom . Huyum kuruşun hep başarı isteyen biriyim yahuuu
Gorcez bakalımE ne güzel işte...tam benim istediyim tipde bir üyesin...şu deneme haftaları geçsin seni de görücez zeynuşum...
Karasizim polikistik over hastalarin kilo problemi cozulunce bebis oluyor canim allahin izniyleAday yok henüz
Polikistik over var bende
Çocuk olur mu olmaz mı bilmiyorum olmama ihtimali olabiliyomuş bazı hastalarda
Olmazsa ya da uğraştırırsa eşimin tepkisi nasıl olur hep bunlar kurcalıyo kafamı
Bu yüzden çok geç de kalmak istemiyorum tedavi ile olcaksa da bian öncce olsun
Olmamasından çok korkuyorum
Bu arada birinciler genelde en çok ne kadar vermiş oluyor burda ?E ne güzel işte...tam benim istediyim tipde bir üyesin...şu deneme haftaları geçsin seni de görücez zeynuşum...
Bence de çok içine kapanık bi arkadaş...Karasizim polikistik over hastalarin kilo problemi cozulunce bebis oluyor canim allahin izniylebir arkadasim var polikistik over hastasi ikizleri var su an . Uzulme dusunme bunleri kilolari verinde zaten pek kalmiyor o hastalik ..
Kabuguna cekilme paylas en azindan icinde biriktirme
Menün güzel ama karatay da meyve sadece sabah yeniyor o da bi yumurta eksilterek.bi aksama badem yememeliydin. Ama başlangıca gore süperBen de menümü yazayım...
11.00 2yumurta,5ceviz,peynir,zencefilli limonlu su
16.00 çeyrek nar
17.00 fırlnda balık,(yoğurt+lahana+karabiber) salata
5badem
3litre su,yeşil çay,jillian level 2
Canım az bekle göreceksin,cumaları yüzdelerle yarışıyoruz ama takım içi deyil diyer 8takımla yarışıyor...idealı en az 1kilo vermekdir bana göre ama her bünye farklıdır,az çok da tanıyorum artık kim ne kadar vere bilir diye..Bu arada birinciler genelde en çok ne kadar vermiş oluyor burda ?
Bilgilerin için teşekkürler kuzum...ama tam karatay deyil de yapmak istediyim.sadece karbonhidrat almayarak yaptıöım sporun direk yağ yakmasını istiyorum.ama öğrendiyim iyi oldu.dikkat ederim...Menüm güzel ama karatay da meyve sadece sabah yeniyor o da bi yumurta eksilterek.bi aksama badem yememeliydin. Ama başlangıca gore süper
O zaman tüm takımlar içinde mi seciliyo birinciCanım az bekle göreceksin,cumaları yüzdelerle yarışıyoruz ama takım içi deyil diyer 8takımla yarışıyor...idealı en az 1kilo vermekdir bana göre ama her bünye farklıdır,az çok da tanıyorum artık kim ne kadar vere bilir diye..
1,5 saat bisiklette çalıştım :)) 0,5 lt de su ekledim. Gönül rahatlığıyla yatabilirim dimiYetmiyor ablam bir az daha vermesi gerek.inşallah regl bitince daha iyi olacak...
Sabhta ayni rahatlıkla uyan tartida yuzn Gülsün kilo vererek uyan ..bnde dua edeyim dengelesin aynuraniykiyle...1,5 saat bisiklette çalıştım :)) 0,5 lt de su ekledim. Gönül rahatlığıyla yatabilirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?