Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok Şükür rabbime Şuan. Kızım bide uslu ve uyuyan bi çocuk olsa daha sevibicem tabi. :)
Tek cocuklar uslu olmaz zeynepcim :))))

Tanismadik sizlerle ben 39 yasindayim 3 yavrum var 19 -16-15 yaslarinda .. 20 yillik evliyim .
Hani varya evli, mutlu , cocuklu o benim hahaha ...

7-8 senedirde kk nin diyet koliklerindenim , 80 asmis kiloarimdan kurtuldum ama son 5 kilo senelerdir iner cikar :)) o yuzden hep buralardayim ...

:))) senede boyle 1 yada 2 defa olur ama beter olur bu sene iyi
Olmadi diyordum erken sevinmisim :)))) yedirmedigimde kalmiyo inanin kestane balindan corek otuna ,pekmez tahine , vitaminlerine kadar :)). Ama vucud dayanmiyo o strese is temposuna
Dogrudur ablam en kisa zamanda iylesir insallahhh

Ayyy canım benim en kötüsüdür doğum sancısı çekip de sezeryan olmak...neyseki geçniş gitmiş şimdi dünyalar tatlısl bi kızın var.
aeben ablam anlatmışım zaten neden gözümü onlara dikdiyimi.siz daha deneme haftasındasınız.onun için listeye etki etmez.e benim de kaptan olarak tek derdim liste...bu cuma o tempodan heycanımdan anlarsın beni..

Anladım . Bende de kilo verme korkusu vardı listeden dolayı neyse şu deneme haftaları geçsin de bir birinciliğe oturuyom . Huyum kuruşun hep başarı isteyen biriyim yahuuu

Tatlım umarım yememişsindir o cıssları...yoksa çekeceğin var benden...

Anladım . Bende de kilo verme korkusu vardı listeden dolayı neyse şu deneme haftaları geçsin de bir birinciliğe oturuyom . Huyum kuruşun hep başarı isteyen biriyim yahuuu
E ne güzel işte...tam benim istediyim tipde bir üyesin...şu deneme haftaları geçsin seni de görücez zeynuşum...

Karasizim polikistik over hastalarin kilo problemi cozulunce bebis oluyor canim allahin izniyle bir arkadasim var polikistik over hastasi ikizleri var su an . Uzulme dusunme bunleri kilolari verinde zaten pek kalmiyor o hastalik ..

Kabuguna cekilme paylas en azindan icinde biriktirme

Ben de menümü yazayım...

11.00 2yumurta,5ceviz,peynir,zencefilli limonlu su

16.00 çeyrek nar

17.00 fırlnda balık,(yoğurt+lahana+karabiber) salata

5badem

3litre su,yeşil çay,jillian level 2

Bence de çok içine kapanık bi arkadaş...

Ben de menümü yazayım...

11.00 2yumurta,5ceviz,peynir,zencefilli limonlu su

16.00 çeyrek nar

17.00 fırlnda balık,(yoğurt+lahana+karabiber) salata

5badem

3litre su,yeşil çay,jillian level 2
Menün güzel ama karatay da meyve sadece sabah yeniyor o da bi yumurta eksilterek.bi aksama badem yememeliydin. Ama başlangıca gore süper

Bu arada birinciler genelde en çok ne kadar vermiş oluyor burda ?
Canım az bekle göreceksin,cumaları yüzdelerle yarışıyoruz ama takım içi deyil diyer 8takımla yarışıyor...idealı en az 1kilo vermekdir bana göre ama her bünye farklıdır,az çok da tanıyorum artık kim ne kadar vere bilir diye..

Menüm güzel ama karatay da meyve sadece sabah yeniyor o da bi yumurta eksilterek.bi aksama badem yememeliydin. Ama başlangıca gore süper
Bilgilerin için teşekkürler kuzum...ama tam karatay deyil de yapmak istediyim.sadece karbonhidrat almayarak yaptıöım sporun direk yağ yakmasını istiyorum.ama öğrendiyim iyi oldu.dikkat ederim...

O zaman tüm takımlar içinde mi seciliyo birinci

Zeynepcim haftalik sonuc listelerine bakabilirsin kim kac kilo veriyor hangi takim nasil vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…