Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarr geldim ben geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. bugünkü menüm şöyle
sabah
çeyrek ekmek beyaz peynir yeşil zeytin. her zamanki menü yani :) iş yerinde kahvaltı yapınca böle oluo yoksa bende yumurta falan yemek istiyorum ama burda kokar.
öğlen işyeri menum
  • Mercimek Çorbası
  • Çoban Kavurma
  • Tavuk Sote
  • Napoliten Soslu Makarna
  • Tahin Helvası
  • Fasulye Piyazı
  • Salata bunların hepsini almıyorum aldıklarımıda yarım porsiyon tüketiyorum.
akşam evde köfte patates var yanına tarhana çorbası yapmayı düşünüyorumm. ben çalıştığım için 2 günlük yemek yapıyorum o yüzden yine dünkü menü :)
ben daha yeni olduğum için spor konusunda yeniyim. eşim leslienin videosunu indirmiş. allahım o hatunlar ne enerjiktir yaa bi yorulmadılarr. 10 dk yapabildim ancak. 100 tane de ip atladım. vücudum alışkın olmadığı için bacaklarım ağrımaya başladı. sabah kalktığımda tutuk olurum die daha fazla yapmadım. yavaş yavaş arttırıcam süreyi.
bugünde sabah doktora yürüyerek gittim geldim hızlı tempoda kronometre tuttum 25 dk sürdü. ben masa başında olduğum için hep bu benim için güzel bir süre die düşünüyorum.

pazartesi gününden beri yediklerime çok dikkat ediyorum. simit abur cubur yemiyorum ekmeği yarı yarıya kestim. su 2,5 litre tüketmeye çalışıyorum. ama sabah tartıldım yine 62 kiloyum ben anlamadımm bu işi. ilk etapta biraz zor mu oluyor kilo vermek sonradan mı açılıyor vücut acaba :)

Kızlar bugün 60.800 kiloyum.400gram atmışım düne göre herhalde lahana çorbası izin vermedi çok vermeme ya da normal bi durum.kahvaltımda 1ipince dilim kupkuru kızarmlş kepekli ekmek yedim bugün ama....
E çok iyi bi günde 400 gr bir hafta da 2.8 kg ediyo

Aynuram banada lahana karnibahar pek yaramaz arti cikarir

Birde sabah ekmegi niye yedinki hani karbonsuz yapacaktin ?

Sendede uzun soluklu diyet icin edepte olamama sinyalleri aliyorum aynuram ilk yaptigin gibi konsantre olamiyorsun dimi

Hamdem sen nasilsin menulerin nasil diyetsiz gunler nasil geciyor ??

Hulyam izne cikiyormussun canim iyi tatiller .. Benimde misafirlerim gelecek 1hafta 10 gun kalirlar insallah :)

Gulrum daha yeni tanidigimiz icin diyetlerinizi tam bilmiyorumn ama yediklerin cok diyete uygun degil , ama ilk etapta aburcuburu kesmen bile sana kilo verdirmeli ...

Menulerini et ,salata ,sebze yogurt seklinde sec .

Mesela oyleyin
Coban kavurma yada tavuk sote . Yaninda ya mercimek yada piyazi sec bolda salata .. Boyle bol
Munude yogurtta vardir mutlaka birde ondannaldimmi super

Aynuram banada lahana karnibahar pek yaramaz arti cikarir

Birde sabah ekmegi niye yedinki hani karbonsuz yapacaktin ?

Sendede uzun soluklu diyet icin edepte olamama sinyalleri aliyorum aynuram ilk yaptigin gibi konsantre olamiyorsun dimi
Yook ablam aksine.6aydır koruma sürecindeyim bir tek şimdi adapte olmuş durumdayım.evde tarlı abur cubur falan var ama ben yemiyorum.neden?çünki fena gaza gelmişim.1dilik kepekli ekmekle bi şey olmaz ablam.sonuçta benim öğle uzun süreli bi diyete ihtiyacım yok ki.spor ve karbonu azaltarak 58 59 olayım yeter bana. Zaten herkes kavga ediyor benimle yeter artık zayıflama diye.yani ben ekmeyi hayatımdan çıkarmadım ablam.sadece şu an için deniyorum ekmeksiz nasıl kilo veririm diye...

E çok iyi bi günde 400 gr bir hafta da 2.8 kg ediyo
Bakalım yarın nasıl olacak.bu gün 1tabak içicem.asllnda üşenmesem kpfte yapardım ama hiç yatakdan kalkasım yok bugün.ortalıöı topladım jendimi attım yatağıma.şu kv de bir yere gitmiyorki bari tv izleyeyim.anlaşıkan bugün hep buradayım.kızlar bi de dün akşam yeşil çayıma hep zencefil atardlm ama dün spordan sonra pul biberde ilave ettim.yaka yaka içtim çayımı...yağları eritiyormuş...bi de ben zencefilin pul bib.in acısına bayılıyorum...

Peki hergun dogum
Oluyormu yada ortalama kac tane olabiliyor :))
Ne cok sordum ama meslagin cok guzel :)
Burası küçük bi şehir olduğu için her gün olmuyor.ama bazen gündüz 3-4 tane olduğu da oluyor tabi.sor tabi canım Estağfurullah istediğini sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…