Benim öyle oluyor,Bir insanın kilosu her gün 1 kilo gibi koca bir rakam oynar mı yaBu tartı beni manyak etti tabii herkeste aynı değilse
E çok iyi bi günde 400 gr bir hafta da 2.8 kg ediyoKızlar bugün 60.800 kiloyum.400gram atmışım düne göre herhalde lahana çorbası izin vermedi çok vermeme ya da normal bi durum.kahvaltımda 1ipince dilim kupkuru kızarmlş kepekli ekmek yedim bugün ama....
Hergun calisiyormusun zeynep ?E çok iyi bi günde 400 gr bir hafta da 2.8
Liliş enerjine bayiliyorum...Benim öyle oluyor,
Bazen bir bakıyorum 54
Bazen bir bakıyorum 53
2 gün önce 53.4 çıktım
Bugün 53.1
Teşekkür ederimmm kızçemLiliş enerjine bayiliyorum...
Bakliyat ( nohut , mercimek , bulgur yada asurelik bugdayla vede ayran ) karistirilarak yapilan soguk bir corba yag tuz yok . Linki var kk da .O nasıl bir çorbaymış ki
Iyyy ben almıyayımmBakliyat ( nohut , mercimek , bulgur yada asurelik bugdayla vede ayran ) karistirilarak yapilan soguk bir corba yag tuz yok . Linki var kk da .
Yok canım haftada üç gün. Su an da isteyimHergun calisiyormusun zeynep ?
kızlarr geldim ben geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. bugünkü menüm şöyle
sabah
çeyrek ekmek beyaz peynir yeşil zeytin. her zamanki menü yani :) iş yerinde kahvaltı yapınca böle oluo yoksa bende yumurta falan yemek istiyorum ama burda kokar.
öğlen işyeri menum
akşam evde köfte patates var yanına tarhana çorbası yapmayı düşünüyorumm. ben çalıştığım için 2 günlük yemek yapıyorum o yüzden yine dünkü menü :)
- Mercimek Çorbası
- Çoban Kavurma
- Tavuk Sote
- Napoliten Soslu Makarna
- Tahin Helvası
- Fasulye Piyazı
- Salata bunların hepsini almıyorum aldıklarımıda yarım porsiyon tüketiyorum.
ben daha yeni olduğum için spor konusunda yeniyim. eşim leslienin videosunu indirmiş. allahım o hatunlar ne enerjiktir yaa bi yorulmadılarr. 10 dk yapabildim ancak. 100 tane de ip atladım. vücudum alışkın olmadığı için bacaklarım ağrımaya başladı. sabah kalktığımda tutuk olurum die daha fazla yapmadım. yavaş yavaş arttırıcam süreyi.
bugünde sabah doktora yürüyerek gittim geldim hızlı tempoda kronometre tuttum 25 dk sürdü. ben masa başında olduğum için hep bu benim için güzel bir süre die düşünüyorum.
pazartesi gününden beri yediklerime çok dikkat ediyorum. simit abur cubur yemiyorum ekmeği yarı yarıya kestim. su 2,5 litre tüketmeye çalışıyorum. ama sabah tartıldım yine 62 kiloyum ben anlamadımm bu işi. ilk etapta biraz zor mu oluyor kilo vermek sonradan mı açılıyor vücut acaba :)
Benim öyle oluyor,
Bazen bir bakıyorum 54
Bazen bir bakıyorum 53
2 gün önce 53.4 çıktım
Bugün 53.1
Peki hergun dogumYok canım haftada üç gün. Su an da isteyim
bende oleyim merak etmeİyi bari yalnız değilim
Aynen bebeğimmmİyi bari yalnız değilim
Yook ablam aksine.6aydır koruma sürecindeyim bir tek şimdi adapte olmuş durumdayım.evde tarlı abur cubur falan var ama ben yemiyorum.neden?çünki fena gaza gelmişim.1dilik kepekli ekmekle bi şey olmaz ablam.sonuçta benim öğle uzun süreli bi diyete ihtiyacım yok ki.spor ve karbonu azaltarak 58 59 olayım yeter bana. Zaten herkes kavga ediyor benimle yeter artık zayıflama diye.yani ben ekmeyi hayatımdan çıkarmadım ablam.sadece şu an için deniyorum ekmeksiz nasıl kilo veririm diye...Aynuram banada lahana karnibahar pek yaramaz arti cikarir
Birde sabah ekmegi niye yedinki hani karbonsuz yapacaktin ?
Sendede uzun soluklu diyet icin edepte olamama sinyalleri aliyorum aynuram ilk yaptigin gibi konsantre olamiyorsun dimi
Bakalım yarın nasıl olacak.bu gün 1tabak içicem.asllnda üşenmesem kpfte yapardım ama hiç yatakdan kalkasım yok bugün.ortalıöı topladım jendimi attım yatağıma.şu kv de bir yere gitmiyorki bari tv izleyeyim.anlaşıkan bugün hep buradayım.kızlar bi de dün akşam yeşil çayıma hep zencefil atardlm ama dün spordan sonra pul biberde ilave ettim.yaka yaka içtim çayımı...yağları eritiyormuş...bi de ben zencefilin pul bib.in acısına bayılıyorum...E çok iyi bi günde 400 gr bir hafta da 2.8 kg ediyo
Ne yani artıdamısın periiiiim?Bir insanın kilosu her gün 1 kilo gibi koca bir rakam oynar mı yaBu tartı beni manyak etti tabii herkeste aynı değilse
Burası küçük bi şehir olduğu için her gün olmuyor.ama bazen gündüz 3-4 tane olduğu da oluyor tabi.sor tabi canım Estağfurullah istediğini sorabilirsinPeki hergun dogum
Oluyormu yada ortalama kac tane olabiliyor :))
Ne cok sordum ama meslagin cok guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?