- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Honeyim partner olalim canim beni siki takip et uymazsam kiz senin kahvaltida salata ve sut mutlaka oluyo bende yarin bismillah deyipp yogurtla baslayayim oglen arasi okulda ne yesemki
Yoğurtla neden başlıyorsun sosyalim? güzel bi kahvaltı yapsana.
bende sporu biraktim ne olacak bu halim
hic icimden gelmiyor kalkip yurumek Leslie ile yapmk istiyorum yapmm lazim annemgilde birakiyorum sonra baslmk zor geliyor mekik cekiyorum birtekHayirdir canim, neden?
hic icimden gelmiyor kalkip yurumek Leslie ile yapmk istiyorum yapmm lazim annemgilde birakiyorum sonra baslmk zor geliyor mekik cekiyorum birtek
haklisinHer zaman tam motivasyonu yakalayamayabilirsin canim. Normal bir durum. Bos durmuyorsun yine de mekik de hareket neticede. Ayni seyleri surekli yapmak seni sikiyor olabilir. Farkli seyler dene arada canim. Ideal kilona gelince zaten haftada 3-4 gun yapsan koruman icin yeterli olacaktir.
Böyle dönemlerde az yemek çözüm değil canım denedim ve gördüm hatta çok yemek daha makul bi çözüm zihnin aç çünkü zihnini doyurmadan karnını doyurman mümkün değil bi kaç gün ara verip aklına geleni yemeyi dene bence ben 4-5 hafta mücadele ettim az yemeye çalıştım çalıştım olmadı sonra saldim kendimi özgür bıraktım canım ne isterse yedim aklıma gelen neyse o an yedim 2. Günün aksaminda düzene girdim aklıma bile gelmez oldu yemek yemek_bilmiyorum neden bole oldum nazar degdi bana goren ne azimlisin yine zayifladin diye diye ahada bele oldum hic bogazimi tutasim yok yarin sabah sadece keten tohumlu yoguft yiycem insallah yapmaliyim ya yapmaliyim yardiiimm please
Arzum sabah salata dediğin domates salatalık dimi?marul salatası değil..Raporum
Sabah
Salata ve sut ve peynirli omlet.
Ogle
Tavuk ciger, salata ve ayran. Kaymakli ekmek kadayifi.
Aksam
Sebze corbasi (sogan, patates, brokoli, havuc ve pirasa), et kofte (4 tane), salata ve ayran.
45 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.
Kizlar iyi geceler biraz daha iyiyim tesekkur ederim firsattan istifade sporumu yaptim.bugunku yediklerim menu sayilmaz bas agrisindan.
Uyandigimda
1 muz 1 cay bardagi sut
1 avuc leblebi
aksam
tavuklu salata yaptim ama tavuk migdemi bulandirdi salatadan yedim bende.
1 nar 1 elma yedim ac olunca.
ne sacma olmus yediklerim neyse yarina telafi ederim insallah.2 lt su ictim simdide yesil cay icip yatacagim.iyi geceler herkese.
Arzum sabah salata dediğin domates salatalık dimi?marul salatası değil..
Gunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?