Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor

Aeben kim geliyor misafirlige?

Hande nasil gidiyor canim?

Aynura al kendine yeni bir laptop. Eskisinin duzelecegi yok. Odanda istedigini izle canim

Peri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor

Aeben kim geliyor misafirlige?

Hande nasil gidiyor canim?

Aynura al kendine yeni bir laptop. Eskisinin duzelecegi yok. Odanda istedigini izle canim
Bekliyorum canım,düzelicek yok.bi de belki bu ay tv alırız yatak odasına...aslında tablet de istiyirum...pc düzelmezse tablet alırım...

aaben önerilerin için çok teşekkür ederimm. öğlen çoban kavurma yarım porsiyon mercimek çorbası ve salata yiycem. ben ekmeği çok tüketirdim mesela makarna ile bile ekmek yiyen birisiyim. ama akşam yemekte bir dilim ekmeğin yarısın yedimm. porsiyonlarımı azalttım falan. ay bilmiyorummm umarım bi faydasını görürürm.

Mutlaka gorursun canim. Rakama cok takilma, zaman ver biraz. Yanlislarini duzeltme yolundasin. Kilo olarak da yuzun yakinda guler

Gulru sana ilk etapda porsiyon azaltmayi degilde serbest yeneceklerden doyana kadar yemeni oneririm . Yani oylen secmis olduklari tam porsiyon ye ,cizlari yeme
Elbet gidecek insallah sabir biraz

Hamdem sen nasilsin menulerin nasil diyetsiz gunler nasil geciyor ??

Hulyam izne cikiyormussun canim iyi tatiller .. Benimde misafirlerim gelecek 1hafta 10 gun kalirlar insallah :)
aeben abla ben ömür boyu diyette olucam
bünye her zaman kilo almaya meyilli çünkü
ekmek yok tatlı yok kızartma yok hamur işi yok
meyve yiyorum zorlada olsa akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum pirinç pilavı yemiyorum artık lapada yemiyorum

Gülrum geçmiş olsun...Leslie yi 10 dakika yapabilmişsen senin kaslar hiç çalışmamış...o zaman yorulsanda ilk hafta hergün 2 mili muhakkak tamamla..2. Hafta 3 mile çıkart...3 hafta leslie ile beraber hafif tüm vücut çalıştıran videolara başla canım...1 ay sonra yürürken bile vücudunun esnekliğine şaşıracaksın...

Iyyy ben almıyayımm
Liliş çok lezzetli çorbadır...yazları içilir genelde anacım çok yapardı...diyet olarak değil...yazın benim dolapta hep olur,naneli..oğlum bayılır...sende yap ufaklığa yazın..çok doyurucudur..,ben 1 kilo yarmayı düdüklüde haşlarım 3 er kepçe buzdolabı poşetlerine doldurup buzluğa atarım..oğlan isteyince 5 dakikada hazır.,

Ay ne bilem ben soğuk çorba içememmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…