bende kullanmustim ama memnn kalmadm inanilmaz karin agrisi yaaptiDoğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)
Canım dün eve 12de geldim gece bugün yoğuluğum bitiyor inş daha düzenli rapor vericem artıkCanım neredesin kaç gündür?sadece 2gün rapor verdin yine hep aynlsın kuzum.ne yapcaz böğle?hiç olmazsa her akşam raporuni ver.böğle kurallara uymuyorsun ama...
İnşallah kuzum benim...Canım dün eve 12de geldim gece bugün yoğuluğum bitiyor inş daha düzenli rapor vericem artık
9.takımın yüzdesi kaç?tabi iyu olacaqk.beril oraya geçti ya olur mutlakaAeben abla yazmadi mi sabah?
Elif te yok 2 gundur.
Aeben ablayı görüyorum burada. ..okuyor herhalde.elifin de annesi misafir ya ondan gelmiyordurAeben abla yazmadi mi sabah?
Elif te yok 2 gundur.
9.takımın yüzdesi kaç?tabi iyu olacaqk.beril oraya geçti ya olur mutlaka
Vauuuuu ne diyosunnnn?1.75 kaptan
Seni özlediği için mi huysuzluk yaptı acaba?Ohhh beee benim işler bitti çok şükür.kv de de misafirliye gitti...ne olurduki kızım huysuzluk etmeyip de bugün de kalsaydı...çok özledim amaaa...
Beril güzel kilo vermiş...artık hiç uğramıyor bizim takıma...Vauuuuu ne diyosunnnn?
valla öyleVauuuuu ne diyosunnnn?
Sen nihayet buldun yolunu canım ya veriyorsun ne güzegüzel.karatayı denedin mi hiç...bak ben 3güne 2kilo verdim hem de tıka basa doyarak...güzel de spor yapıyorsun.Kaptan bende 10 kiloya yakın vermişim :)
Hulyam senin birde tarti farkin var onuda dahil etmen lazimKaptan bende 10 kiloya yakın vermişim :)
Berilim de o hırs varken verir vallaha..Beril güzel kilo vermiş...artık hiç uğramıyor bizim takıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?