Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım neredesin kaç gündür?sadece 2gün rapor verdin yine hep aynlsın kuzum.ne yapcaz böğle?hiç olmazsa her akşam raporuni ver.böğle kurallara uymuyorsun ama...
Canım dün eve 12de geldim gece bugün yoğuluğum bitiyor inş daha düzenli rapor vericem artık

Ohhh beee benim işler bitti çok şükür.kv de de misafirliye gitti...ne olurduki kızım huysuzluk etmeyip de bugün de kalsaydı...çok özledim amaaa...

Ohhh beee benim işler bitti çok şükür.kv de de misafirliye gitti...ne olurduki kızım huysuzluk etmeyip de bugün de kalsaydı...çok özledim amaaa...
Seni özlediği için mi huysuzluk yaptı acaba?

Kaptan bende 10 kiloya yakın vermişim :)

Hayirli cumalar hatunlar ...

Ay ev revire döndü , oglanda iyce hastalandi . Oda usutmus sabah babasi igneye gidince onuda dr goturdu .. Bende onlar gidince hemen kursa kactim .
Simdi geldim ...

Bugun karne gunu cogunuzun henuz karne yasinda yavrusu yok :))
İlk karnemiz taktir , buyuk kizimda unide olan her dersinden gecmis hamdolsun ... Kucuk cadiminkini bekliyorum bakalim oda tesekkur diyordu..

Hapinizi tebrik ederim cok guzel vermissiniz ..

Yorgun savascim gecen hafta normalden fazla vermistin bu hafta ondan cok gitmemistir birde regl duzensizligin var ondanda olabilir uzulme elbet gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…