Sakladıkkkkk....liste nerde kizlar
sakladinizzzzzzzzz sizi gidi sizi
Tatilden sonra bisilere baslayalim hulyam :)) adini koyunca yapmasi daha kolay oluyor :))Onu da yapayım geri kalmayayım :)
yine de iyiydin esmam 900az deyil ki...dogru soluypn ablcm ama 3 gun boyunca ac kaldim takimimi zor durumda birakmamak icin kaptanim affet
Karatay ablam karatay...Tatilden sonra bisilere baslayalim hulyam :)) adini koyunca yapmasi daha kolay oluyor :))
bu hafta gercekten tek tek menu yaptikKız beriiil sende amma kulak var haaa...nnasıl duydun seni konuştuğumuzu.kız o nasıl bi yüzdedir öğle?olalım kardeş olalım,belki o zaman senin yüzdeye çıldırmam kardeş taklmdır sevinirim
Bak ablaaa ne kötüsün yaaaa...demmek şişlik haaa...hayır canımmmm o bi kere yağ...Aynuram şisligi indirirsin 2 gunde onceki haftada indirmistin ne anladik geri ciktikdan sonra ahaha hadi gaza gel bu haftada salma devam et 5 li rakamlari gor ya dagilse seni Kilo vermis saymiyorum ehehe :))))
Beril demin yazdım sen önceden arada gelirdin bizim takıma,uğramaz oldun..hayirli cumalar kizlar
damlacim bol basarilar hepinize
kaptanim bizim kardes takim 13 ama ne geliyorlar nede ben gidiyorum
kardes olalimmi bir mahsuru yoksa
ben nereye gitsem oyle oluyor nedenseNasilsin beril , hic selam sabahin yok kiz :)
9 takimi sahlandirmissin oyle diyo aynura :))
E benim zaten hiiiç şüphem yoktu ki...bak sen şimdiiii...berilim yaaa bırak kaptanlığı ne yapcan sen?git annenlere dinlen ne var ayol diyet yapıcan..bu hafta gercekten tek tek menu yaptik
cok sey yaptik
mesela cezalari gorecektin
kuzular tirsti birakanda oldu ama kalanlar basardi
biz ikimiz ayni takimdaydik az cok cadiligimi bilirsin
3 haftada 9.takim toparlandi ya yeter bana
ay evet bir ara sizin takimdakiler kadar mesaj yazardim burayaBeril demin yazdım sen önceden arada gelirdin bizim takıma,uğramaz oldun..
Aebenim ben hazır menülü diyetleri daha çok seviyorum..Tatilden sonra bisilere baslayalim hulyam :)) adini koyunca yapmasi daha kolay oluyor :))
Sen bizi başka takımlarla karıştırma fıstığım gel...hadi bi de kardeş oluyozzz...oooh ne güzel...ben nereye gitsem oyle oluyor nedense
simdi 9
öncesi 5
daha oncesi 4
bazi olaylardan dolayi takim takim gezmeyi yasakladim kendime yoksa selam kole olsun abenim sana
İlahi canım yaaa...Allah iyiliyini versin...Insallah aeben abla. Simdiden okullarin sitelerine girmeye, olanaklarini olcup bicmeye basladim. Musait olunca aklimdaki okullari gidip gezecegim, fikrim olsun
Yine yaz,hem kardeş takım olduk,gidip geliriz... :)ay evet bir ara sizin takimdakiler kadar mesaj yazardim buraya
gelin tabikiYine yaz,hem kardeş takım olduk,gidip geliriz... :)
Benim diyetde en zorlandigim sey yada yanlis yaptigim diyelimAebenim ben hazır menülü diyetleri daha çok seviyorum..
Benim diyetde en zorlandigim sey yada yanlis yaptigim diyelimogun vaktine kadar ayarlamiyorum sonrada kan sekeri dusukluguyle ne bulursam onu yiyorum
Öğün aralarında badem yiyeceksin Aebenim,senin sıkı sık ve az beslenmen gerek kan şekerin için,.,ara öğünler önemli...çantanda kuru incirin kayısın muhakkak olsun..dışarıya çıktığında kurtarıcın olur..Benim diyetde en zorlandigim sey yada yanlis yaptigim diyelimogun vaktine kadar ayarlamiyorum sonrada kan sekeri dusukluguyle ne bulursam onu yiyorum
HoneyimInsallah aeben abla. Simdiden okullarin sitelerine girmeye, olanaklarini olcup bicmeye basladim. Musait olunca aklimdaki okullari gidip gezecegim, fikrim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?