Tartı farkıyla beraber Aebenim...Hulyam senin birde tarti farkin var onuda dahil etmen lazim
Masallah arkadasima ...
Gördün mü ablaaam ben nasıl vermişim.bak hiç kkararsıza kızıyormuyum?yoo kızmam hiç.çünki menüleri gayet iyiydi,sporunu da yapıyor ne güzel. ...hülya ablama da asla kızamam.çünki zor günler geçirdi...ama sosyale çok kızgınım...gelicek hafta üzerine büyük bi yük bindi.yoksa sonucumuz daha iyi ola bilirdi...Hayirli cumalar hatunlar ...
Ay ev revire döndü , oglanda iyce hastalandi. Oda usutmus sabah babasi igneye gidince onuda dr goturdu .. Bende onlar gidince hemen kursa kactim .
Simdi geldim ...
Bugun karne gunu cogunuzun henuz karne yasinda yavrusu yok :))
İlk karnemiz taktir , buyuk kizimda unide olan her dersinden gecmis hamdolsun ... Kucuk cadiminkini bekliyorum bakalim oda tesekkur diyordu..
Hapinizi tebrik ederim cok guzel vermissiniz ..
Yorgun savascim gecen hafta normalden fazla vermistin bu hafta ondan cok gitmemistir birde regl duzensizligin var ondanda olabilir uzulme elbet gidecek
Birebir yapmıyorum ama Hocamın dediği herşeyi dinliyorum,evdekilere de uygulamaya çalışıyorum..Sen nihayet buldun yolunu canım ya veriyorsun ne güzegüzel.karatayı denedin mi hiç...bak ben 3güne 2kilo verdim hem de tıka basa doyarak...güzel de spor yapıyorsun.
Gecmisi okumak uzun suruyor . 45 dk okuyorum :)) okumadanda icim rahat etmiyir bisileri kacirinca hos olmuyor :))Aeben ablayı görüyorum burada. ..okuyor herhalde.elifin de annesi misafir ya ondan gelmiyordur
Bilmem ki gündüz hiç bi sorun yok gece kalkmış ağlamaya başlamış...sonrada oynamış uyumamış.bir az şımarıyor onları görünce...Seni özlediği için mi huysuzluk yaptı acaba?
Aebenim geçmiş olśun..evde 1 kişi hastalanınca herkese geçiyor,dikkât et ...benim kuzumda takdir aldı,herhalde sınıf birincisi oldu..Hayirli cumalar hatunlar ...
Ay ev revire döndü , oglanda iyce hastalandi. Oda usutmus sabah babasi igneye gidince onuda dr goturdu .. Bende onlar gidince hemen kursa kactim .
Simdi geldim ...
Bugun karne gunu cogunuzun henuz karne yasinda yavrusu yok :))
İlk karnemiz taktir , buyuk kizimda unide olan her dersinden gecmis hamdolsun ... Kucuk cadiminkini bekliyorum bakalim oda tesekkur diyordu..
Hapinizi tebrik ederim cok guzel vermissiniz ..
Yorgun savascim gecen hafta normalden fazla vermistin bu hafta ondan cok gitmemistir birde regl duzensizligin var ondanda olabilir uzulme elbet gidecek
Oooh maşallah kuzulara ne güzel.canım bence izinden dönünce karatayı tam tamına uygula bakalım senin sonuçlar nasıl olacak...Aebenim geçmiş olśun..evde 1 kişi hastalanınca herkese geçiyor,dikkât et ...benim kuzumda takdir aldı,herhalde sınıf birincisi oldu..
Masallah masallah pasalara :))Aebenim geçmiş olśun..evde 1 kişi hastalanınca herkese geçiyor,dikkât et ...benim kuzumda takdir aldı,herhalde sınıf birincisi oldu..
Aynur seni dovecek esma az verdin kaytardin hafta basi diye , kaç .ahahayyy .gitti birinciluk
dogru soluypn ablcm ama 3 gun boyunca ac kaldim takimimi zor durumda birakmamak icin kaptanim affetAynur seni dovecek esma az verdin kaytardin hafta basi diye , kaç .ahahayyy .
Onu da yapayım geri kalmayayım :)Oooh maşallah kuzulara ne güzel.canım bence izinden dönünce karatayı tam tamına uygula bakalım senin sonuçlar nasıl olacak...
bende ole diyorum icimdeki ses yaniOnu da yapayım geri kalmayayım :)
Nasilsin beril , hic selam sabahin yok kiz :)liste nerde kizlar
sakladinizzzzzzzzz sizi gidi sizi
Saggol arzum sizde goreceksiniz o gunleri insallahAeben abla gecmis olsun.
Karneleri hayirli olsun yavrularinizin
Kız beriiil sende amma kulak var haaa...nnasıl duydun seni konuştuğumuzu.kız o nasıl bi yüzdedir öğle?olalım kardeş olalım,belki o zaman senin yüzdeye çıldırmam kardeş taklmdır sevinirimhayirli cumalar kizlar
damlacim bol basarilar hepinize
kaptanim bizim kardes takim 13 ama ne geliyorlar nede ben gidiyorum
kardes olalimmi bir mahsuru yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?