Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gördün mü ablaaam ben nasıl vermişim.bak hiç kkararsıza kızıyormuyum?yoo kızmam hiç.çünki menüleri gayet iyiydi,sporunu da yapıyor ne güzel. ...hülya ablama da asla kızamam.çünki zor günler geçirdi...ama sosyale çok kızgınım...gelicek hafta üzerine büyük bi yük bindi.yoksa sonucumuz daha iyi ola bilirdi...

Sen nihayet buldun yolunu canım ya veriyorsun ne güzegüzel.karatayı denedin mi hiç...bak ben 3güne 2kilo verdim hem de tıka basa doyarak...güzel de spor yapıyorsun.
Birebir yapmıyorum ama Hocamın dediği herşeyi dinliyorum,evdekilere de uygulamaya çalışıyorum..

Aeben ablayı görüyorum burada. ..okuyor herhalde.elifin de annesi misafir ya ondan gelmiyordur
Gecmisi okumak uzun suruyor . 45 dk okuyorum :)) okumadanda icim rahat etmiyir bisileri kacirinca hos olmuyor :))

Kalkip is yapmam lazim hava guzel bugun ankarada .

Hulyam ustune kalin seyler al ankaraya gelirken burasi soguk hadta olma :)
Kayin validen nerde oturuyor ?

Aebenim geçmiş olśun..evde 1 kişi hastalanınca herkese geçiyor,dikkât et ...benim kuzumda takdir aldı,herhalde sınıf birincisi oldu..

Aebenim geçmiş olśun..evde 1 kişi hastalanınca herkese geçiyor,dikkât et ...benim kuzumda takdir aldı,herhalde sınıf birincisi oldu..
Oooh maşallah kuzulara ne güzel.canım bence izinden dönünce karatayı tam tamına uygula bakalım senin sonuçlar nasıl olacak...

Aynuram şisligi indirirsin 2 gunde onceki haftada indirmistin ne anladik geri ciktikdan sonra ahaha hadi gaza gel bu haftada salma devam et 5 li rakamlari gor ya dagilse seni Kilo vermis saymiyorum ehehe :))))

hayirli cumalar kizlar
damlacim bol basarilar hepinize
kaptanim bizim kardes takim 13 ama ne geliyorlar nede ben gidiyorum
kardes olalimmi bir mahsuru yoksa

liste nerde kizlar
sakladinizzzzzzzzz sizi gidi sizi

hayirli cumalar kizlar
damlacim bol basarilar hepinize
kaptanim bizim kardes takim 13 ama ne geliyorlar nede ben gidiyorum
kardes olalimmi bir mahsuru yoksa
Kız beriiil sende amma kulak var haaa...nnasıl duydun seni konuştuğumuzu.kız o nasıl bi yüzdedir öğle?olalım kardeş olalım,belki o zaman senin yüzdeye çıldırmam kardeş taklmdır sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…