afferin kız sana bak uğraşmanın meyvelerini alıyorsun
perim çok istikrarlı devam ediyorsun bravo
ablam geçmiş olsun hayırdır neyi var oğlanın
seni herzamanki gibi ayakta alkışlıyorum arzum
gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım
nazım bebem yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu olsa gerek tebrikler
zeynebim katılımın çok güzel tubayla çekişmeler işe yaramış
şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içi
kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
mavmavım yalan söylemeyeyim bu hafta geleceğinden umudum yoktu utandırdın beni teşekkürler bildirimin için
Bende basagim ama saydiklarinin hic biri bende olmadi yarindan itibarn baslayayim mi
Tamam ama bak yarin hamsu yiyelim.(kardesim trabzondan hamsi getirdi bayilirim.)insallah senide kendime uydurmam
Benm en sevdigim balik hamsidir bu arada .,menu girdinmi hemn yazimBen levrek yiyorum canim. Farketmez ikimiz de balik yiyecegizBen kolay manipule olmam korkma sen
Nerden bakıyorsunuz ya ben goremedim2. olmusuz tebrikler
amanınnn arzu bende çok pimpirikliyimki yandık o zamanKizin ergenlik donemi sana kok sokturecek canim. Hicbir seyi begenmeyecek ve hersey elestirecek. Allah kolaylik versin
Sosyal sen ne zaman benim menumun aynisini yapacaksin canim?
Zeynepcim burasi paylasim alani tum takimlarin .. Birde sonuc listeleri yerleri var ama henuz bu haftaki sonuc aciklanmadiNerden bakıyorsunuz ya ben goremedim
Muhakkak denemeliyiim bu hafta bendeDoğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)
Olur esmam çok iyi olur da her eş de arzu gibi talepkar deyil ki...yapalım vallaha...kimle kimi eşleşdirelim...ben bi bakayım not defterime.kimin kiloları yakınsa onlar eşleşir...
Bence süper olurşimdilik aklıma gelen tuba ile zeynep.peri ile de hayat eşleşsin.rapunzel le mavmav eşleşsin turtle ile gubse,muflinle de gülru.nasıl sizce?
Benim ablamda başak, annem balık burcu.... Sürekli didişirlerarzu başak burcuymuşssun
benim alarada başak burcu
nasıl geçiniriz bilmem bende balık burcu
TeşekkürlerZeynepcim burasi paylasim alani tum takimlarin .. Birde sonuc listeleri yerleri var ama henuz bu haftaki sonuc aciklanmadi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/39042914/
İnşallah bi kaç güne yatak odasına tvde alıcazzzz...Hadi gozun çifte aydin aynura hem kuzuna hem pc kavustun :))))
Oooo sen evi ayirdin kv le :))))İnşallah bi kaç güne yatak odasına tvde alıcazzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?