Peri aşkından vakit bulursa gelir takıma.önceleri her fırsatda gelirdi ama şimdi face de tüm gün.kız periiiii....nirdesinnn?
Sağol Arzum...bi pc elime ulaşsa o zaman sen benim mutluluğu görIyi aksamlar hanimlar2. Olmusuz tebrikler
Hande canim basak kolay yola gelmez (hani yukseleni sakin bir burcsa bilemem). Dedigim dediktir. Kaybedecegin savasa hic girme. Kizinla arani iyi tut canim
Kim sormustu unuttum. 75 ile basladim. 26 ekimdi sanirim.
Aynura gozun aydin canim. Cok sevindim tv ve pc sorununun cozulnesine
Aeben ablaizne ciktin keyfin yerine geldi. Senin menulerdem ne haber?
Sanırım sende karatay diyeti yapiyosun ekmek yemiyosun da hicRaporum
Sabah
Peynirli ve yulaf kepekli omlet, salata ve sut.
Ogle
Mantarli ve ispanakli tavuk sote, salata ve ayran. Yogurt dondurmasi (1 elma suyu, 2 kuru ceviz ve 2 hurma ile. Uzerine dovulmus antep fistigi).
Aksam
Alinazik (kozlenms patlicani dograyip yogurtla karistirdim. Tuzla tatlandirdim. Uzerine sotelenmis kiyma ve maydanoz koydum).
40 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 3.5 litre su ictim.
Bende ne zaman soracaklar diyordum :) kem küm :))Iyi aksamlar hanimlar2. Olmusuz tebrikler
Hande canim basak kolay yola gelmez (hani yukseleni sakin bir burcsa bilemem). Dedigim dediktir. Kaybedecegin savasa hic girme. Kizinla arani iyi tut canim
Kim sormustu unuttum. 75 ile basladim. 26 ekimdi sanirim.
Aynura gozun aydin canim. Cok sevindim tv ve pc sorununun cozulnesine
Aeben ablaizne ciktin keyfin yerine geldi. Senin menulerdem ne haber?
Arzu mantar ve ispanagi gecen gun bende denedim cok hos oldu ..
Evde alinizikte favorim yaparim arada kiymayla ...
Yulaf ezmesi , sut ve yumurtayla omletide tavsiye ederim aynen ekmek yemis gibi oluyorum ..
Anladım canım.bu arada beslenme şeklin super diyet değil sağlıklı beslenme gibi aynen karataydaki gibi bu yüzden sormustumZeynep tebrikler canim. Bu saat olmasina ragmen sporunu aksatmadigin icinBen adi belli bir diyet yapmiyorum. Canan hocay da haberlerde gordugum kadariyla taniyorum. Karatay diyetinin inceliklerini bildigim soylenemez. Saglikli beslenmeye calisiyorum. Hedefime ulasinca diyet tatli yemeyecegim artik. Kebabin yaninda mutlaka yagli pidem olacak
On numara bes yildizBen menümü yazıp uyuycam...
11.00 1dilim kızarmlş kepekli ekmek,yeşillik+lor salata,2yumurta
16.30 5köfte,yoğurt,salata sabahkinden
Hiiiç acıkmadım...sssuperrrr...
3litre su.jillian level 2, 3kupa yeşil çay
merhaba kızlar dün uğrayamadım kafam bir milyon karman çorman bir haldeyim günleri falan karıştırmaya başladım sanırım bunadımama şimdi kalkıp hemen sporumu yapıcam spor yapınca beynime oksijen gittiğini hissediyorum biraz zihnim açılır sabahda kalkıp sporuma da gidicem acilen toplarlamam lazım birde başarı öykülerinde bi öykü vardı sanırım o çok etkiledi beni onu okudum ağlayasım varmış baya da ağladım neyse kalkıp sporumu yapayım hemen
birde ikinci olmuşuz tebrik ederim herkesi
Anladım canım.bu arada beslenme şeklin super diyet değil sağlıklı beslenme gibi aynen karataydaki gibi bu yüzden sormustum
Arzum tesekkurederim .Ispanagi cok kullaniyorum ben. Salatalarima cigden koyuyorum. Cacik yapinca bir iki yaprak karistiriyorum
Aeben abla. Hipoglisemi ciddi bir rahatsizlik. Tip 2 diyabetin erken uyarisi gibi dusunmek gerekir. Buna kisinin beslenme duzeni ve yasam tarzi sebep olur genelde. Belirli bir diyeti takip ettigini
biliyorum ama saglik durumuna uygun beslenmek daha onemli. Bu rahatsizlikla basetmek icin neyi nasil yemen gerektigini sen bizden iyi biliyorsun. Lutfen
dikkat et.
Arzum tesekkurederim .
Evet hiponun onemli bir durum
Oldugunu biliyorum montiye ilgimde bu yuzden tam benim sagligim icin birebir . Gl endeksi benim icin cok onemli..
Ama ne yazikki onuda uygulayamiyorum
Her ne kadar sizlere onermesemde , Sık yemegi
denesem iyi olacak , istah benim sorunum ac degilken bile agzimin degmesi yetiyor , sonrasi doymak ne dir bilmiyorumdr bi ilac vermisti daha dogrusu benim israrim uzerine vermisti onuda bobrekler yuzunden kullanmak istemiyorum . Anliycan diyet konusunda karmakarisigim
Diyet konusunda evet bilgim cok fazla 25 senelik tecrube var , kitap bile yazabilirim hangi diyet ne icerir ne iyi kilo verdirir saglik acisindan hangisi iyidir vs vs ama bunlari bilmekle uygulamak yada uygulayabilmek
cok farkli seyler.
Ama hamdolsun karamsar degilim aynaya baktigimda yada insan icine ciktigimde cok bir sorunum yok hamdolsun , buyuk kizimla cok yere gittigimde anlanmi diyen cok olur :))
Aman ne dertliymisim bu konuda :)) hamdolsun bu konuda eski halima arada bakiyorumda feciymis , bir ara ekleyim eski halimide bakin , ne etmisim ben kendime
Hadii gel biz eş olalımSistem guzelmis kaptanim
Peri aşkından vakit bulursa gelir takıma.önceleri her fırsatda gelirdi ama şimdi face de tüm gün.kız periiiii....nirdesinnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?