Evet ablam ayyyyynen öğle...ben çok mutluyum..şu anki durumdan daha iyi olacak inşallah...Oooo sen evi ayirdin kv le :))))
Ay aynuram oda iyi degil kiz aslinda evet senin kv . Cekilir gibi degide ,sen kendi odanda aksama kadar oturacan o salondaallah kv kalbine yumsaklik sanada sabir versin insallah .
Kuzum sen ne zaman izne ayrılıyon?Tebrikler arkadaşlârım 2. Olmuşuz...
Ayrıldım ya ben izne..Arzu halletti..Kuzum sen ne zaman izne ayrılıyon?
Öğle deyiiil yani ne zaman izne gidiyorsun?hani gezmelere?Ayrıldım ya ben izne..Arzu halletti..
Aksilik olmazsa sömestrin 2. Haftası...kesin değil ama...Öğle deyiiil yani ne zaman izne gidiyorsun?hani gezmelere?
Nasıl bi eşleşme buşimdilik aklıma gelen tuba ile zeynep.peri ile de hayat eşleşsin.rapunzel le mavmav eşleşsin turtle ile gubse,muflinle de gülru.nasıl sizce?
Basin sağolsun canimDefnettik oglen
Evet cok uzgun o da diger yigenleri de ogullari da torunlari da eşi de hepsi
Eküri sistemi,birbirinizin menülerine yorum yapıp değerlendireceksiniz,eksik bulduğunuz şeyleri belirteceksiniz..bi nevi motivasyon..Nasıl bi eşleşme bu
Basin sağolsun canim
Eşinle 1 1nizin menülerine sporuna bakıp yorum yapacaksınız,1 1nize diyetisyen olacolacakslnız.doktora gittinmi?Nasıl bi eşleşme bu
Basin sağolsun canim
Eşinle 1 1nizin menülerine sporuna bakıp yorum yapacaksınız,1 1nize diyetisyen olacolacakslnız.doktora gittinmi?
Tamamdır fıstık...ben senin eşin olayım.ama izinden döndüyün gün sen benim eşim olucan ona göre haaa...Aynura sende benim esimsin ,ama ben senin esin degilin ahaha ne manyak cumle oldu :)))))
Kisaca ben seni denetliycem :))))
Peri aşkından vakit bulursa gelir takıma.önceleri her fırsatda gelirdi ama şimdi face de tüm gün.kız periiiii....nirdesinnn?Benim eşimde periiiii
Gitmedim pazartesi gitcemhormon testi yapar diyeEşinle 1 1nizin menülerine sporuna bakıp yorum yapacaksınız,1 1nize diyetisyen olacolacakslnız.doktora gittinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?