Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo sen evi ayirdin kv le :))))
Ay aynuram oda iyi degil kiz aslinda evet senin kv . Cekilir gibi degide ,sen kendi odanda aksama kadar oturacan o salonda allah kv kalbine yumsaklik sanada sabir versin insallah .
Evet ablam ayyyyynen öğle...ben çok mutluyum..şu anki durumdan daha iyi olacak inşallah...

2.ci oldugumuza sevindimmm INŞALLAH hafataya 1.ci oluruz ben daha cok spor yapmaya karar verdim daha faydasi olvak diye düşünüyorum canlar

Aynura sende benim esimsin ,ama ben senin esin degilin ahaha ne manyak cumle oldu :)))))
Kisaca ben seni denetliycem :))))

Aynura sende benim esimsin ,ama ben senin esin degilin ahaha ne manyak cumle oldu :)))))
Kisaca ben seni denetliycem :))))
Tamamdır fıstık...ben senin eşin olayım.ama izinden döndüyün gün sen benim eşim olucan ona göre haaa...

Bugünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
Dışardaydım
Biraz fıstık 1 bardak ayran su

Akşam
Börülce yemeği
Yoğurt

2 lt su
2 saat yürüyüş
Birazdan jillian yapcam

Iyi aksamlar hanimlar 2. Olmusuz tebrikler

Hande canim basak kolay yola gelmez (hani yukseleni sakin bir burcsa bilemem). Dedigim dediktir. Kaybedecegin savasa hic girme. Kizinla arani iyi tut canim

Kim sormustu unuttum. 75 ile basladim. 26 ekimdi sanirim.

Aynura gozun aydin canim. Cok sevindim tv ve pc sorununun cozulnesine

Aeben abla izne ciktin keyfin yerine geldi. Senin menulerdem ne haber?

Raporum
Sabah
Peynirli ve yulaf kepekli omlet, salata ve sut.

Ogle
Mantarli ve ispanakli tavuk sote, salata ve ayran. Yogurt dondurmasi (1 elma suyu, 2 kuru ceviz ve 2 hurma ile. Uzerine dovulmus antep fistigi).

Aksam
Alinazik (kozlenms patlicani dograyip yogurtla karistirdim. Tuzla tatlandirdim. Uzerine sotelenmis kiyma ve maydanoz koydum).

40 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 3.5 litre su ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…