Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aeben ablam çok haklı hülyam.du bi bakalım kaç kilo?belki de 50 55kiloyu dert ediyordur kuzu...

Aslında Takımın 3. Elifi dicektin değil mi
Aşk olsun unuttun mu yoksa beni istemiyormusun

Günaydınlar efenimmmmBiraz geç oldu ama burdayım nihayet can sıkıcı bir hafta sonuydu tam gaz devammmm şu spora canım sıkılıyor düzene koyamadım gitti.Bir bilen akıl versin lütfen habire program yapıp bırakıyorum.Spor salonu olmadığı için bulunduğum yerde bilimum spor aletini eve doldurmuş vaziyetteyim.Sorunlu bölegeler kollar bacaklar ve basen en çok canımı sıkanlar.
Evdeki malzemeler;
Koşu bandı
Eliptik bsiklet
Trambolin
Revoflex(ipli bir alet var ya ondan)
Ve videolar var jillian slim gibi
Haftada kaç gün yapayım hangilerini yapayım kaç saat yapayım çıldırazaaaam
Bu arada sabah 7de evden çıkıyorum akşam 6 da evdeyim yemekdi bulaşıktı ertesi gün öğleye yemek hazırlıgıydı baya oyalanıyorum azcuk da yavaşmıyım ne
Nasıl bir program önerirsiniz?

Günaydın gupsecik...hergün 45 dakika yürüyüş yapıp günaşırı buna ek yarım saat diğer aletlerle çalışabilirsin..trombolin başlı başına çok kalori harcatıyor ve zıplarken tüm vücut çalışıyor..evli misìn ,çocuğun var mı bilmiyorum...ona göre değişir aslında...ilgilenme açısından...

Merhaba Aynur beni takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:1,70

KİLONUZ:68,2

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Stres (okul falan filan )

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım aşırı komplex yapmaya başladım. Sağlığımı da ciddi derecede etkilemeye başladı, nefesim tıkanıyor , kalp çarpıntılarım var.. 2 ay önce 57 olan kiloma tekrar kavuşmak istiyorum. Ama şimdilik 60 yeterli bile.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Aşırı stresli ve takıntılıyım

Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Evliyim çocugum yok canım.

Klıız senin adında mı elif?bak sen sölesene,bi kararsiz 1rapunzel diyoruz.hele geçen gün aeben abla yorgun savaşçı demezmi...
Olsun canim farketmez ben böyle hitap etmenizi seviyorum hem elifler olarak çoğaldık bana da elif derseniz karışır :)

Canım benim geldin nihayet?sen de mi haftasonları giremiyorsun buraya?spor konusudunda bilgemiz daydream bilgi vermiş zaten

Hoş geldin canım.sana kısaca matic diye biliriz herhalde.2ayda aldığın kiloyu dikkatli olursan 2aya da verirsin zaten..kendinden bahs etsene...ne işle meşkulsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…