Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evliyim çocugum yok canım.
Sporu günlük hayatına dahil edince daha programlı olduğunu farkedeceksin...işyerinde akşamını planlamanı tavsiye ederim hatta yazabilìrsin,ben çâlışırken eve gitmeden planımı yapmış olurdum..

Yemek,temizlikten sonra 1 saat dinlenip (yediklerini hazmettikten sonra)sporunu yaparsan ,ertesîgün daha dinç uyanacaksın..

Selamlar

Yeni gelen
arkadaslar hos geldiniz

Guzel gecti Hulya abla. Ders yok zaten, haftaya kayit haftasi. Carsamba ogrencimin sinavi var. Bugun bir gorunup eve kostum. Oglumu ozledim

Yorgun ben de kacirmisim adinin Elif oldugunu. Nasilsin tatlim gittin mi doktora?

Pasalarin annesi Elif. Hos geldin canim

Aeben abla oklavayi Aynura kaptirmissin

Gittim canim hormon testinde pek bişey bulamadı bi ultrasonla baktı kistler hala varmış ben daha önceki gibi durmamasından korkuyorum bikaç güne durmazsa tekrar gitcem

Hoş geldin canım.sana kısaca matic diye biliriz herhalde.2ayda aldığın kiloyu dikkatli olursan 2aya da verirsin zaten..kendinden bahs etsene...ne işle meşkulsün?
Hoşbulduk Umarım dediğin gibi olur ve verebilirim çünkü baya psikolojimi bozmaya başladı. Ben okuyorum ve bölüm olarak ağır ve yıpratıcı . Bir şekilde üstesinden geliyorum ama sınav zamanları savaş gibi yeme düzenim bozuluyor, zaten stresli bir dönem, üzerine de yeme bozukluğu sonrası kilo eklenince çok sıkıntılı oluyor ve her sınav dönemi bu siklus tekrarlamaya başladı sürekli kilo ver tekrar al şeklinde ümit kaybetmeye de başladım. Ama bu sefer farklı ya maxisimum 62kg görmüştüm şimdiye kadar işin içinden çıkamamaktan korkuyorum.

Canım benim geldin nihayet?sen de mi haftasonları giremiyorsun buraya?spor konusudunda bilgemiz daydream bilgi vermiş zaten
Evde netim yok telden de paketim çok az kaldı idareli kullanıyorum:)Evet sağolsun yardım etti:)
Evet öyle yapmaya çalışıyorum 1 saat bekliyorum yemekten sonra.Oyyy çok zor yaaa şu düzeni tutturmak 1 gün sonranın öğle yemegini akşam yemegini hazırla ne yapacam diye düşün bende aşırı plancıyım plansız hareket edemiyorum bi kere de ucu kaçtımı sonrası müthiş hayal kırıklığı.İnşallah toparlayacağım yemeği bi şekilde düzene soktum sıra sporda:)

hoşbulduk canım

işe geri dönmüşsün hayırlı olsun, kim bakıyor oğluşa?

hoşbulduk canım

işe geri dönmüşsün hayırlı olsun, kim bakıyor oğluşa?

Kardesim sagolsun geliyor canim. Ogluna bakmak icin 2 yil ucretsiz izin almisti. Bana da faydasi oldu. Yillardir evimi cekip ceviren yardimcim da tam gun basladi. Ama oglani cok ozluyorum...

Kardesim sagolsun geliyor canim. Ogluna bakmak icin 2 yil ucretsiz izin almisti. Bana da faydasi oldu. Yillardir evimi cekip ceviren yardimcim da tam gun basladi. Ama oglani cok ozluyorum...
Ne güzel arzum işe çıkmışsın...işdekiler senin tonton halini görmüşlermiydi canım?nnasıl karşıladılar?ne olnur bi foto atsan da baksak sana?hiç olmazsa vücudunu görürüz kız.

Tamam canım.başladın mı bakalım sağlıklı beslenmeye?

Haftasonu girmeyorsan hafta içi mümkün olduğunca burda olmaya çalış kuzum...

Ne güzel arzum işe çıkmışsın...işdekiler senin tonton halini görmüşlermiydi canım?nnasıl karşıladılar?ne olnur bi foto atsan da baksak sana?hiç olmazsa vücudunu görürüz kız.

Dogumdan sonra ziyarete geldiklerinde gormuslerdi evet. Ama o sis halimi normal karsilamislardi. Gecenlerde disarida bulusmustuk zaten, cok sasiran olmadi.

Mezuniyette profilime koyarim, bakarsiniz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…