Sporu günlük hayatına dahil edince daha programlı olduğunu farkedeceksin...işyerinde akşamını planlamanı tavsiye ederim hatta yazabilìrsin,ben çâlışırken eve gitmeden planımı yapmış olurdum..Evliyim çocugum yok canım.
Gittim canim hormon testinde pek bişey bulamadı bi ultrasonla baktı kistler hala varmış ben daha önceki gibi durmamasından korkuyorum bikaç güne durmazsa tekrar gitcemSelamlar
Yeni gelen
arkadaslar hos geldiniz
Guzel gecti Hulya abla. Ders yok zaten, haftaya kayit haftasi. Carsamba ogrencimin sinavi var. Bugun bir gorunup eve kostum. Oglumu ozledim
Yorgun ben de kacirmisim adinin Elif oldugunu. Nasilsin tatlim gittin mi doktora?
Pasalarin annesi Elif. Hos geldin canim
Aeben abla oklavayi Aynura kaptirmissin
Gittim canim hormon testinde pek bişey bulamadı bi ultrasonla baktı kistler hala varmış ben daha önceki gibi durmamasından korkuyorum bikaç güne durmazsa tekrar gitcem
Bi ilaç vermişti adını net hatırlamıyorum orgametril mi öyle bişeyDurmadiginda ne kullanmistin daha once canim?
HoşbuldukHoş geldin canım.sana kısaca matic diye biliriz herhalde.2ayda aldığın kiloyu dikkatli olursan 2aya da verirsin zaten..kendinden bahs etsene...ne işle meşkulsün?
Bi ilaç vermişti adını net hatırlamıyorum orgametril mi öyle bişey
Anladim canim. Insallah kilo verdikce duzene girer canim. Spor yapabiliyor musun?
Yapıyorum jillianımı bırakmadımAnladim canim. Insallah kilo verdikce duzene girer canim. Spor yapabiliyor musun?
Yapıyorum jillianımı bırakmadım
Yürüyüşte yapıyorum
Yapabildiğim zaman mekikde yapıyorum
Evde netim yok telden de paketim çok az kaldı idareli kullanıyorum:)Evet sağolsun yardım etti:)Canım benim geldin nihayet?sen de mi haftasonları giremiyorsun buraya?spor konusudunda bilgemiz daydream bilgi vermiş zaten
Evet öyle yapmaya çalışıyorum 1 saat bekliyorum yemekten sonra.Oyyy çok zor yaaa şu düzeni tutturmak 1 gün sonranın öğle yemegini akşam yemegini hazırla ne yapacam diye düşün bende aşırı plancıyım plansız hareket edemiyorum bi kere de ucu kaçtımı sonrası müthiş hayal kırıklığı.İnşallah toparlayacağım yemeği bi şekilde düzene soktum sıra sporda:)Sporu günlük hayatına dahil edince daha programlı olduğunu farkedeceksin...işyerinde akşamını planlamanı tavsiye ederim hatta yazabilìrsin,ben çâlışırken eve gitmeden planımı yapmış olurdum..
Yemek,temizlikten sonra 1 saat dinlenip (yediklerini hazmettikten sonra)sporunu yaparsan ,ertesîgün daha dinç uyanacaksın..
Selamlar
Yeni gelen
arkadaslar hos geldiniz
Guzel gecti Hulya abla. Ders yok zaten, haftaya kayit haftasi. Carsamba ogrencimin sinavi var. Bugun bir gorunup eve kostum. Oglumu ozledim
Yorgun ben de kacirmisim adinin Elif oldugunu. Nasilsin tatlim gittin mi doktora?
Pasalarin annesi Elif. Hos geldin canim
Aeben abla oklavayi Aynura kaptirmissin
Başlangıç 84 şuan 77 canımSuper. Kac kg verdin canim (baslangic kacti)?
hoşbulduk canım
işe geri dönmüşsün hayırlı olsun, kim bakıyor oğluşa?
Başlangıç 84 şuan 77 canım
Ne güzel arzum işe çıkmışsın...işdekiler senin tonton halini görmüşlermiydi canım?nnasıl karşıladılar?ne olnur bi foto atsan da baksak sana?hiç olmazsa vücudunu görürüz kız.Kardesim sagolsun geliyor canim. Ogluna bakmak icin 2 yil ucretsiz izin almisti. Bana da faydasi oldu. Yillardir evimi cekip ceviren yardimcim da tam gun basladi. Ama oglani cok ozluyorum...
Tamam canım.başladın mı bakalım sağlıklı beslenmeye?HoşbuldukUmarım dediğin gibi olur ve verebilirim çünkü baya psikolojimi bozmaya başladı. Ben okuyorum ve bölüm olarak ağır ve yıpratıcı . Bir şekilde üstesinden geliyorum ama sınav zamanları savaş gibi yeme düzenim bozuluyor, zaten stresli bir dönem, üzerine de yeme bozukluğu sonrası kilo eklenince çok sıkıntılı oluyor ve her sınav dönemi bu siklus tekrarlamaya başladı sürekli kilo ver tekrar al şeklinde ümit kaybetmeye de başladım. Ama bu sefer farklı ya maxisimum 62kg görmüştüm şimdiye kadar işin içinden çıkamamaktan korkuyorum.
Haftasonu girmeyorsan hafta içi mümkün olduğunca burda olmaya çalış kuzum...Evde netim yok telden de paketim çok az kaldı idareli kullanıyorum:)Evet sağolsun yardım etti:)
Evet öyle yapmaya çalışıyorum 1 saat bekliyorum yemekten sonra.Oyyy çok zor yaaa şu düzeni tutturmak 1 gün sonranın öğle yemegini akşam yemegini hazırla ne yapacam diye düşün bende aşırı plancıyım plansız hareket edemiyorum bi kere de ucu kaçtımı sonrası müthiş hayal kırıklığı.İnşallah toparlayacağım yemeği bi şekilde düzene soktum sıra sporda:)
Ne güzel arzum işe çıkmışsın...işdekiler senin tonton halini görmüşlermiydi canım?nnasıl karşıladılar?ne olnur bi foto atsan da baksak sana?hiç olmazsa vücudunu görürüz kız.
Aa yok elifim ben bilmiyordum seninde elif oldugunu :)Aslında Takımın 3. Elifi dicektin değil mi
Aşk olsun unuttun mu yoksa beni istemiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?