Tamam o zaman.bu cuma seni görücez desene...vallaha benim garip bi huyum vardır yazışdığım ve bi şekilde gözümde canlandırdığım için hepinizi görmek isterim,stilinizi çok merak ederim...Dogumdan sonra ziyarete geldiklerinde gormuslerdi evet. Ama o sis halimi normal karsilamislardi. Gecenlerde disarida bulusmustuk zaten, cok sasiran olmadi.
Mezuniyette profilime koyarim, bakarsiniz canim
Amannb kızzzz...ne yapcan?sana kaynanamı lazım boş ver...Yeni gelenler hoşgeldii :)
Eğitimlerim var benimde...
Evde kaldım nasl dersin ezgi yaaaa ben napayım yarın 26 oluyorum aday adayı bile yok :) ben direk köprüden atlayayım :))))
Tamam o zaman.bu cuma seni görücez desene...vallaha benim garip bi huyum vardır yazışdığım ve bi şekilde gözümde canlandırdığım için hepinizi görmek isterim,stilinizi çok merak ederim...
Yeni gelenler hoşgeldii :)
Eğitimlerim var benimde...
Evde kaldım nasl dersin ezgi yaaaa ben napayım yarın 26 oluyorum aday adayı bile yok :) ben direk köprüden atlayayım :))))
Aa yok elifim ben bilmiyordum seninde elif oldugunu :)
Cok severim ben elif ismini :))
Kusurumuza bakmayin arti yaslaniyoruz , olurmu :))
Kardesim sagolsun geliyor canim. Ogluna bakmak icin 2 yil ucretsiz izin almisti. Bana da faydasi oldu. Yillardir evimi cekip ceviren yardimcim da tam gun basladi. Ama oglani cok ozluyorum...
Benim niye enerjik oldugum anlasildi kizlar :)))
Kizkardesim annem ve 3 yegenim yolda gelmek uzereler ..
Onlardan habersiz kaynimlarin kiz amaliyat oluyor gozunden cikista size gelicez evdemisiniz diye aradi kaynim bende evdeyim dedim . Sonra carktettim daha oncede gozunden ameliyat olunca bana geldiler buda ankarada eltimin birsuru kardesi olnasina ragmen . Benim hasta bakiciligimdan memnunlarya :)))
Kaynim eltim 2 de kizi ..
Hadi bana du adinda gelince yatak dosek serilneden eltimin kardeslerine gitsinleryuzum yok kimseye gelmeyin durum boyle diyememki ben
evet :) akşam detaylı bir şekilde yazarımTamam canım.başladın mı bakalım sağlıklı beslenmeye?
ben de kızımı inşallah 2.5 yaşında kreşe vermek istiyorum ama bi yandan da kötü oluyorum,kıyamıyorum...bilmem mi nasıl özlendiğini? ben oğlumu bıraktığımda 3,5 aylıktı daha
sen her gün neden tartılıyorsun zeynuşum?Yahu bu kilom ayni 4 gündür. Sinir oldum ,mens bugün bitti ondan desem bittiği için azalmam gerek kaçamak da yok.anlamadım.motivasyonumun yükselmesi için kilo vermeme gerek.79 un altını bi goreydim ahh bi goreydimm
Evet ya simdilerde öyle bi alışkanlık olmuş elimde değil,tartiyi sakliyorum haftada bi gün tartilcam diye ama dayanamıyorumsen her gün neden tartılıyorsun zeynuşum?geçen haftada öğle ddin ama ne güzel cuma kilo vererek geldin.tartılma bence hergün...
Daha simdi kalktim gunaydin =)Sen de hoş geldin kuzum.yaşın küçük kilon da çokmuş.demekki tam ihtiyacın olan yer burası.ezgi arkadaşımız ilgilenmiş ne güzel...öncelikle sen diyet yapmayacaksın sağlıklı besleniceksib bunj unutma.mesela nasıl bi kahvaltı yaptın?
Gunaydinnnn =)Gunaydin kizlarrrrr
Hosbuldum canim evet daha simdi simdi benimki yuruyo ama diyetsiz olcagini sanmiyom habuc diyeti yani sebze diyeti diyelim sebze agirlikli bi diyet =)Elifcim hoşgeldin aramıza,2.Elifimìz oldun ..çok kolay verirsin kilolarını ,hem ydüfaklığın peşinden koşturmaktan,hem yaşından dolayı su gibi akar gider...havuç diyeti ne ki hiç duymadım...ne gerek var,herşeyden ye az ye...daha çok küçüksün ,ihtiyacın yok senin bu diyetlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?