Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dogumdan sonra ziyarete geldiklerinde gormuslerdi evet. Ama o sis halimi normal karsilamislardi. Gecenlerde disarida bulusmustuk zaten, cok sasiran olmadi.

Mezuniyette profilime koyarim, bakarsiniz canim
Tamam o zaman.bu cuma seni görücez desene...vallaha benim garip bi huyum vardır yazışdığım ve bi şekilde gözümde canlandırdığım için hepinizi görmek isterim,stilinizi çok merak ederim...

Yeni gelenler hoşgeldii :)

Eğitimlerim var benimde...

Evde kaldım nasl dersin ezgi yaaaa ben napayım yarın 26 oluyorum aday adayı bile yok :) ben direk köprüden atlayayım :))))

Tamam o zaman.bu cuma seni görücez desene...vallaha benim garip bi huyum vardır yazışdığım ve bi şekilde gözümde canlandırdığım için hepinizi görmek isterim,stilinizi çok merak ederim...

Hepimizde var o istek canim. Ama nette resim paylasmak herkesin olumlu yaklastigi birsey degil. Ben de sicak bakmiyorum acikcasi. Ama zayiflama topigindeyim. 3 aydir emek veriyorum. Son halimi gostermek isterim elbette

Yeni gelenler hoşgeldii :)

Eğitimlerim var benimde...

Evde kaldım nasl dersin ezgi yaaaa ben napayım yarın 26 oluyorum aday adayı bile yok :) ben direk köprüden atlayayım :))))

Peri bu isler planli programli olmuyor canim. Kismetindeki yakisikli vakti zamani gelince cikar karsina. Ne oldugunu anlamadan evlenirsin

Benim niye enerjik oldugum anlasildi kizlar :)))
Kizkardesim annem ve 3 yegenim yolda gelmek uzereler ..
Onlardan habersiz kaynimlarin kiz amaliyat oluyor gozunden cikista size gelicez evdemisiniz diye aradi kaynim bende evdeyim dedim . Sonra carktettim daha oncede gozunden ameliyat olunca bana geldiler buda ankarada eltimin birsuru kardesi olnasina ragmen . Benim hasta bakiciligimdan memnunlarya :)))
Kaynim eltim 2 de kizi ..
Hadi bana du adinda gelince yatak dosek serilneden eltimin kardeslerine gitsinler yuzum yok kimseye gelmeyin durum boyle diyememki ben

Misafirin oldugunu gorunce kalmazlar herhalde abla.

Yahu bu kilom ayni 4 gündür. Sinir oldum ,mens bugün bitti ondan desem bittiği için azalmam gerek kaçamak da yok.anlamadım.motivasyonumun yükselmesi için kilo vermeme gerek.79 un altını bi goreydim ahh bi goreydimm

Yahu bu kilom ayni 4 gündür. Sinir oldum ,mens bugün bitti ondan desem bittiği için azalmam gerek kaçamak da yok.anlamadım.motivasyonumun yükselmesi için kilo vermeme gerek.79 un altını bi goreydim ahh bi goreydimm
sen her gün neden tartılıyorsun zeynuşum?geçen haftada öğle ddin ama ne güzel cuma kilo vererek geldin.tartılma bence hergün...

sen her gün neden tartılıyorsun zeynuşum?geçen haftada öğle ddin ama ne güzel cuma kilo vererek geldin.tartılma bence hergün...
Evet ya simdilerde öyle bi alışkanlık olmuş elimde değil,tartiyi sakliyorum haftada bi gün tartilcam diye ama dayanamıyorum

daydreaaaaaaaaaaaaaaaaam nerdesin kuzum?hadi gelde bana gel de bana güzel bi yürüyüş linki at...benim bulduğum 3mile fast 1saat 16dakika.yapamam öğle sıkılırım çokkk...30-45dakika yeter

Daha simdi kalktim gunaydin =)

slmm ben geldimm. akşam giremediğim için bugünkü menümü yazıyorum.
sabah çeyrek ekmek beyaz peynir 6 yeşil zeytin
10:30 da bi tane muz yedimm
öğle yemeğinde bir kepçe şehriye çorbası hindi külbastı.yağsız az salata.külbastıyı bitiremedim. yanında patates kızartması vardı onlara da dokunmadım. 2 dilim kepek ekmeği.
menüde elma da vardı ama ben öğln yemedim. küçük bi tane aldım çok acıkırsam 3-3buçuk gibi onu yiycem.
akşamda dünden kalma nohut pilavım var ama pilav yemiyorum tabi o eşim için. yanında da yoğurt.
öğlen eşimle 20 dk yürüdük tempolu. akşamda 30 dk leslie yapcam.

Hosbuldum canim evet daha simdi simdi benimki yuruyo ama diyetsiz olcagini sanmiyom habuc diyeti yani sebze diyeti diyelim sebze agirlikli bi diyet =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…