Burdayım aynura motivasyon kaynağımsınızHaftasonu girmeyorsan hafta içi mümkün olduğunca burda olmaya çalış kuzum...
Merhabalar canlar[/QUOT]
Gunaydinnnn merhaba =)
Hosbuldum canimm :)Gunaydin canimtekrardan hoşgeldin
Beni kesin gör o zaman :) eski halimden eser yok :) çok süslü olmaya başladım :)Tamam o zaman.bu cuma seni görücez desene...vallaha benim garip bi huyum vardır yazışdığım ve bi şekilde gözümde canlandırdığım için hepinizi görmek isterim,stilinizi çok merak ederim...
Pc geldi Aynura yi kim tutarBen de yuruyusumu yeni yaptim
Zeynep takilma rakamlara canim. Kacamagin yoksa elbet duser
Spor ne zaman yaparsan yap faydali canim. Yemekten sonra yapacaksan en az 1 saat bekle, rahat rahat yaparsin
Bugunku menum
Kahvalti
Bi havuc bi kase yogurt
Ara
Bi elma
Aksam
tekrar havuc sebze corbasi ve salata
Gecede kalsiyum ve demir eksiligi oldugu icin biraz kalsiyum icicem o kadar ve 2 lt su bugunluk bu =) ha aralarda sigara =))).
Evvet arzummm...o kaddar gaza geldimki anlatamam.2mileyi bulamadım ben de dizi izlerken 40dakika kendim Leslie yürüdem...Pc geldi Aynura yi kim tutarBen de yuruyusumu yeni yaptim
Zeynep takilma rakamlara canim. Kacamagin yoksa elbet duser
Spor ne zaman yaparsan yap faydali canim. Yemekten sonra yapacaksan en az 1 saat bekle, rahat rahat yaparsin
Canım benim bizim takımda böğle sağlıksız diyetler kesinlikle yasak...lütfen yarından sssupeer bi menüyle gel.istersen sana yardımcı olalım.hatta bugünkü menülere bak...Bugunku menum
Kahvalti
Bi havuc bi kase yogurt
Ara
Bi elma
Aksam
tekrar havuc sebze corbasi ve salata
Gecede kalsiyum ve demir eksiligi oldugu icin biraz kalsiyum icicem o kadar ve 2 lt su bugunluk bu =) ha aralarda sigara =))).
Hosbulduk evet daha duzenli bi liste lazim oyle yapayim =)hoş geldin adaşım
sağlıklı beslenme ve protein içermeyen belki kısa vadede kilo vermeni sağlayacak ama vücudunu olumsuz etkileyecek bir diyet seçmişsin maalesef kendine
Ya bugunluk boyle yarin ayarlicam bi liste bakicam nete =)Canım benim bizim takımda böğle sağlıksız diyetler kesinlikle yasak...lütfen yarından sssupeer bi menüyle gel.istersen sana yardımcı olalım.hatta bugünkü menülere bak...
Canım benim hiç netten bakmaya gerek yok ki...sadece sebze yoğurt et balık tavuk yumurta süt ağırlıklı beslenmen yeter.bunun için kendi kendine bi liste yapa bilirsin.öğreniceksin buradan çok şey.mesela 2yumurta,salata,peynir.zzeytin süt ya da ayran ya da benimgibi yeşil çay ve de çok istersen 1dilim siyah ekmekle kahvaltı yapa bilirsin.4saat aç kalmaya bak ,3litre suyunu iç,6dan sonra bi şey yeme sadece yeşil çay ve su.bi de günde en az 30dakika spor yap...Ya bugunluk boyle yarin ayarlicam bi liste bakicam nete =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?