Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar takıldığım bi konu var bu leslieyi yemeklerden önce mi yoksa yemeklerden sonra mı yapmak daha faydalı

Tamam o zaman.bu cuma seni görücez desene...vallaha benim garip bi huyum vardır yazışdığım ve bi şekilde gözümde canlandırdığım için hepinizi görmek isterim,stilinizi çok merak ederim...
Beni kesin gör o zaman :) eski halimden eser yok :) çok süslü olmaya başladım :)

Pc geldi Aynura yi kim tutar Ben de yuruyusumu yeni yaptim

Zeynep takilma rakamlara canim. Kacamagin yoksa elbet duser

Spor ne zaman yaparsan yap faydali canim. Yemekten sonra yapacaksan en az 1 saat bekle, rahat rahat yaparsin

Spor ne zaman yaparsan yap faydali canim. Yemekten sonra yapacaksan en az 1 saat bekle, rahat rahat yaparsin

tama yemekten 1 saat sonra yapayım o zaman :) teşekkür ederim.

Bugunku menum

Kahvalti
Bi havuc bi kase yogurt

Ara
Bi elma

Aksam
tekrar havuc sebze corbasi ve salata

Gecede kalsiyum ve demir eksiligi oldugu icin biraz kalsiyum icicem o kadar ve 2 lt su bugunluk bu =) ha aralarda sigara =))).

Bugunku menum

Kahvalti
Bi havuc bi kase yogurt

Ara
Bi elma

Aksam

Gecede kalsiyum ve demir eksiligi oldugu icin biraz kalsiyum icicem o kadar ve 2 lt su bugunluk bu =) ha aralarda sigara =))).

hoş geldin adaşım

sağlıklı beslenme ve protein içermeyen belki kısa vadede kilo vermeni sağlayacak ama vücudunu olumsuz etkileyecek bir diyet seçmişsin maalesef kendine

canlar büyük oğlum hasta kulak ve boğaz iltihabı olmuş çok nazlı o yuzden bugun pek giremem sabah 2 dlm ekmek kahvaltılık
öğlen 6 kasık kurufasulye yoğurt
akşam salata meyve yoğurt

Evvet arzummm...o kaddar gaza geldimki anlatamam.2mileyi bulamadım ben de dizi izlerken 40dakika kendim Leslie yürüdem...

Ayrıca senin tatlıdan da yaptım haaa...yemeyimi şimdi yedim,1azdan yerim...

Bugunku menum

Kahvalti
Bi havuc bi kase yogurt

Ara
Bi elma

Aksam

Canım benim bizim takımda böğle sağlıksız diyetler kesinlikle yasak...lütfen yarından sssupeer bi menüyle gel.istersen sana yardımcı olalım.hatta bugünkü menülere bak...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,amacınıza muvaffak olurdunuz inş.. Burada inanılmaz motive olucaksiniz ama devamlı girmeniz gerek muhabbet bol çünkü.. Ben başkalarının sözünü çok umursamazdim ama bu topige geldim geleli inanılmaz azim var bende de. Hayatımda hic diyet yapmadım şu an ise hic birakmadim cuma gününü korku ve heyecanla bekler oldum

Ya bugunluk boyle yarin ayarlicam bi liste bakicam nete =)
Canım benim hiç netten bakmaya gerek yok ki...sadece sebze yoğurt et balık tavuk yumurta süt ağırlıklı beslenmen yeter.bunun için kendi kendine bi liste yapa bilirsin.öğreniceksin buradan çok şey.mesela 2yumurta,salata,peynir.zzeytin süt ya da ayran ya da benimgibi yeşil çay ve de çok istersen 1dilim siyah ekmekle kahvaltı yapa bilirsin.4saat aç kalmaya bak ,3litre suyunu iç,6dan sonra bi şey yeme sadece yeşil çay ve su.bi de günde en az 30dakika spor yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…