Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet yababilirim insallah sen bu listeyle ne kadarda veridn kac kilo bide yarin dr gidicem test icin insallah sorun cikmaz

Hosbuldukk =) insallah kurtuluruz kilolardan =)

Sosyal gecmis olsun canim. Nazli kuzunu op yerime.

Afiyet olsun Aynura Cok iyi yapmissin canim. Hareket etmek isteyenin bahanesi olamaz zaten. 4-5 hareket. Muzik ac yap, tv bakarken yap. Yeter ki yap

Esma yok. 3. Gun bugun. Merak ettim. Bir sikintisi mi var acaba.

buraya geldiğim için çok mutluyum kızlar var yaa allah hepinizden razı olsunn. akşam olsa da spor yapsam die bekliyorumm. önceden akşam olsa da eve gitsem yatsam dinlensem derdimm :) eşimle aynı iş yerindeyiz öğlenleri yürüyelim derdi ben hayatta çıkmazdımm. üşenirdim. bugün havada çok güzeldi ben dedim çıkıp yürüdük. o da bi şaşkınn :) gerçekten müthiş motivasyon kaynağısınız.

Cok iyi yapmissin canim. Sen istemeden biz birsey yapamazdik. Hepsi senin azmin ve kararliligin guzelim

Cok iyi yapmissin canim. Sen istemeden biz birsey yapamazdik. Hepsi senin azmin ve kararliligin guzelim
sağoll ablacımm inşallah hep bu şekilde devam eder. bende mezun olurum :)
birde birşey sorucamm. ben salı sabahından beri tartılıyorum her sabah ve sürekli 61,5 geliyorum. bu sabah bi tartıldım 60,4 geldim. normalde hep 3 öğün yiyorum hafta sonu 2 öğün yiyorum acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi bu. bi şaşırdım bi şok oldum. bi dedim noluya bana :)

Agirlik icin erken degil mi gulum. Disari cikma imkanin varsa, ya da evinde kosu bandi varsa hergun yuru canim. Kisa surede tum vucudunda etki gorebilecegin, rahat yapabilecegin bir rutin
Disari cikamam cunku oglum bronsit oldu hasta yani bide kayanamda turkiyede gelmedi daha gelse cikarim ama birakbilcegim kimse yok kosu bandi yok ama bisiklet var ona biniyom =)

Emeginin karsiligini aliyorsun iste guzelim. Motivasyonun da tam. Ayneb devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…