Ayy canım,acil şifalar versin Allah...canlar büyük oğlum hasta kulak ve boğaz iltihabı olmuş çok nazlı o yuzden bugun pek giremem sabah 2 dlm ekmek kahvaltılık
öğlen 6 kasık kurufasulye yoğurt
akşam salata meyve yoğurt
Evet yababilirim insallah sen bu listeyle ne kadarda veridn kac kilo bide yarin dr gidicem test icin insallah sorun cikmazCanım benim hiç netten bakmaya gerek yok ki...sadece sebze yoğurt et balık tavuk yumurta süt ağırlıklı beslenmen yeter.bunun için kendi kendine bi liste yapa bilirsin.öğreniceksin buradan çok şey.mesela 2yumurta,salata,peynir.zzeytin süt ya da ayran ya da benimgibi yeşil çay ve de çok istersen 1dilim siyah ekmekle kahvaltı yapa bilirsin.4saat aç kalmaya bak ,3litre suyunu iç,6dan sonra bi şey yeme sadece yeşil çay ve su.bi de günde en az 30dakika spor yap...
Hosbuldukk =) insallah kurtuluruz kilolardan =)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,amacınıza muvaffak olurdunuz inş.. Burada inanılmaz motive olucaksiniz ama devamlı girmeniz gerekmuhabbet bol çünkü.. Ben başkalarının sözünü çok umursamazdim ama bu topige geldim geleli inanılmaz azim var bende de. Hayatımda hic diyet yapmadım şu an ise hic birakmadim cuma gününü korku ve heyecanla bekler oldum
cok gecmıs olsun kulak ıltıhabını iyi bilirimcanlar büyük oğlum hasta kulak ve boğaz iltihabı olmuş çok nazlı o yuzden bugun pek giremem sabah 2 dlm ekmek kahvaltılık
öğlen 6 kasık kurufasulye yoğurt
akşam salata meyve yoğurt
Moralim cok bozuk bu kilolardan dolayi artik aynaya bile bakmak istemiyorum =(((
buraya geldiğim için çok mutluyum kızlar var yaa allah hepinizden razı olsunn. akşam olsa da spor yapsam die bekliyorumm. önceden akşam olsa da eve gitsem yatsam dinlensem derdimm :) eşimle aynı iş yerindeyiz öğlenleri yürüyelim derdi ben hayatta çıkmazdımm. üşenirdim. bugün havada çok güzeldi ben dedim çıkıp yürüdük. o da bi şaşkınn :) gerçekten müthiş motivasyon kaynağısınız.
daha bugun basladim agirlik calisiyom biraz =)Canim bir karar verdin ve basladin. Inan birkac haftaya gozle gorulur olcude zayiflayacaksin. Kararli ol yeter. Burada gule oynaya zatifliyoruz
Spor yapiyor musun?
daha bugun basladim agirlik calisiyom biraz =)
sağoll ablacımm inşallah hep bu şekilde devam eder. bende mezun olurum :)Cok iyi yapmissin canim. Sen istemeden biz birsey yapamazdik. Hepsi senin azmin ve kararliligin guzelim
Disari cikamam cunku oglum bronsit oldu hasta yani bide kayanamda turkiyede gelmedi daha gelse cikarim ama birakbilcegim kimse yok kosu bandi yok ama bisiklet var ona biniyom =)Agirlik icin erken degil mi gulum. Disari cikma imkanin varsa, ya da evinde kosu bandi varsa hergun yuru canim. Kisa surede tum vucudunda etki gorebilecegin, rahat yapabilecegin bir rutin
sağoll ablacımm inşallah hep bu şekilde devam eder. bende mezun olurum :)
birde birşey sorucamm. ben salı sabahından beri tartılıyorum her sabah ve sürekli 61,5 geliyorum. bu sabah bi tartıldım 60,4 geldim. normalde hep 3 öğün yiyorum hafta sonu 2 öğün yiyorum acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi bu. bi şaşırdım bi şok oldum. bi dedim noluya bana :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...masi-oylama-vakti.790669/page-2#post-39083392
oylama baslıyor kızlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...masi-oylama-vakti.790669/page-2#post-39083392
oylama baslıyor kızlarrrr
yarısma bıtmeden bısey soylemıyım marga kızıyo sonra7 numarayı beğendim
sensin gibi geldi aslında
bıtanem bısey dıyemıyorumKuzum seninki kac numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?