Disari cikamam cunku oglum bronsit oldu hasta yani bide kayanamda turkiyede gelmedi daha gelse cikarim ama birakbilcegim kimse yok kosu bandi yok ama bisiklet var ona biniyom =)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...masi-oylama-vakti.790669/page-2#post-39083392
oylama baslıyor kızlarrrr
bende hulya ablayı hıc cıkaramadımoyumu kullandım tahmin ettiğim kişimisin biledim . hülya ablayı hiç çıkaramadım ya
7 numarayı beğendim
sensin gibi geldi aslında
Ayyy insallahhhh yaaCok gecmis olsun tatlim oglusun hemen iyilesir INŞALLAH
dans et oda guzel oluyor eğlenceli spor olarak
burada brnde aynalara bakmıyorum INŞALLAH vericez aynalarin önünden ayrilmicaz
yarısma bıtmeden bısey soylemıyım marga kızıyo sonra
bıtanem bısey dıyemıyorumtanıyan tanır aslında
profıl duvarına baksana bı tatlımKeske söylesennn banada 7 gibi geldi sana vermek istiyorum
Ayyy bizim de wifi çalışmıyor ki bakayım.tel.den de çok geç açıyor...profıl duvarına baksana bı tatlım
bir hafta suresı var kuzum dahaAyyy bizim de wifi çalışmıyor ki bakayım.tel.den de çok geç açıyor...
bende 7 yi beğendimKeske söylesennn banada 7 gibi geldi sana vermek istiyorum
Ben hep burdayim =) gerci daha yeni uye oldum tanimiyoz o kadar ama benle idare eticeksin artik =) Yarismada sende mi varsin canimkızlar nerelerdesınız ya hepınız canm skılıyo sız olmayınca
evet bende varım tatlımBen hep burdayim =) gerci daha yeni uye oldum tanimiyoz o kadar ama benle idare eticeksin artik =) Yarismada sende mi varsin canim
Diyet mi kız kız elif açlık grevine girmiş ayolevet bende varım tatlım
dıyette ılk gunun nasıl gecıyor ??
aynen ya bısey mı oldu acaba .sAyyy hakketen ya esma nerede kaç gündür?
ben dun gece dedım ama ona sabah gorursun sen havuc dıyetını dıyeDiyet mi kız kız elif açlık grevine girmiş ayol
kızlar nerelerdesınız ya hepınız canm skılıyo sız olmayınca
öp yerımeçocuklarla oynuyordukege'yi uyutuyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?