Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

6,5 aylık oldu ege de. artık o da oturmak emeklemek ayakta dikilmek oynamak istiyor. onun da ekgıdaya geçmesiyle beslenmesi de eklendi. giremiyorum eskisi gibi
ben bıle kucuk kuzenıme bakarken dunyayı unutuyorum bıseyle ılgılenemıyorum

6,5 aylık oldu ege de. artık o da oturmak emekleek ayakta dikilmek oynamak istiyor. onun da ekgıdaya geçmesiyle beslenmesi de eklendi. giremiyorum eskisi gibi
ay elifiiim en zor zaman bence...yürüdükden ve konuşduktan sonra çok daha kolay ve eylenceli...

Bugunku menum

kahvalti

elma yesillik domates az peynir 1 dilim ekmek

öğlen lahana corbasi yogurt

aksam ispanak yemegi
cacik yicem

greyfurt

1 saat yürüyüş
500 kere ip atlama
yarim saatte bisiklet surerim

Bol bol su
Harikaaa :) 10 numara 5 yıldız. İp atlamanı kıskaandımm ben pek yapamıyorum nefesten ötürü boğuluyorum
kızlar nerelerdesınız ya hepınız canm skılıyo sız olmayınca

Burdayııızzzz :) Valla bende verdim oyumuuu sanaaaa

Zımba yapan varmı ya.ablam kursa gidiyor çok iyimis çok daha yeni başladı o.uzun zamandır yapan varmi

Bugünki menüümmm :)

Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
omlet
domates,salatalık,maydanoz

Öğlen:
ceviz
2 bardak çay

Akşam:
kanat
salata
yoğurt

1 lt su içebildim eğitimde su içemedim bir türlü tuvalete sürekli çıkamam diye

40 dk yürüyüş yaptım. Bisiklet ile de çalışacağım yine 1,5 saat yaparım. Hala kilomda değişiklik yok ya yanarım yanarım ona yanarım sadece Ne reglmiş arkadaş ya bitmesine rağmen etkileri bir türlü bitmedi. Bu kadar sporu arttırıp kilo veremeyen tek vatandaşım

Cok kotu geciyo =/ dayanamayip cips kola bla yemek istiyom ama sabir etmeye calsiyom acikdikca su iciyom =)
E tabi acıkırsın o menüyle ben de acıkırım...yarın adam akıllı bi menü çıkar kuzum.ben 19kilo vererek mezun oldum kuzum 7 ay önce.şimdi de 60ı geçmemeye çalışıyorum,ama 1aydır 61dim.şimdi yine inmeye çalışıyorum...

menüm

sabah :2 dl tam buğday ekmeği arasına peynir,maydanoz ; zeytin, 3-4 dl yağsız tavada sucuk

ara : 1 avuç kuruyemiş, 1 yeşil elma

16:00 : kıymalı kapuska, 1 kase haydari

18:30 : yarım kase ezogelin çorba (dorişin kalan çorbası)

Kuzum simdi gordum menunuu takdir edilecek bi menu esimede bu yakisir kuzum dert etme birden vericeksin simsi vermesende hedefe ulasicaz kuzucum

Kuzum bende ayni durumdayım yeni bitti ama hala kilom ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…