- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
öp yerıme
ben bıle kucuk kuzenıme bakarken dunyayı unutuyorum bıseyle ılgılenemıyorum6,5 aylık oldu ege de. artık o da oturmak emeklemek ayakta dikilmek oynamak istiyor. onun da ekgıdaya geçmesiyle beslenmesi de eklendi. giremiyorum eskisi gibi
Nasılsın handem?alaram nasıl?bende 7 yi beğendim
ay elifiiim en zor zaman bence...yürüdükden ve konuşduktan sonra çok daha kolay ve eylenceli...
6,5 aylık oldu ege de. artık o da oturmak emekleek ayakta dikilmek oynamak istiyor. onun da ekgıdaya geçmesiyle beslenmesi de eklendi. giremiyorum eskisi gibi
Harikaaa :) 10 numara 5 yıldız. İp atlamanı kıskaandımm ben pek yapamıyorum nefesten ötürü boğuluyorumBugunku menum
kahvalti
elma yesillik domates az peynir 1 dilim ekmek
öğlen lahana corbasi yogurt
aksam ispanak yemegi
cacik yicem
greyfurt
1 saat yürüyüş
500 kere ip atlama
yarim saatte bisiklet surerim
Bol bol su
kızlar nerelerdesınız ya hepınız canm skılıyo sız olmayınca
ay elifiiim en zor zaman bence...yürüdükden ve konuşduktan sonra çok daha kolay ve eylenceli...
Hahahaha havuc diyeti acayip sakin denemeyin ben size neyi denememenizi soyluyom =)Diyet mi kız kız elif açlık grevine girmiş ayol
E tabi acıkırsın o menüyle ben de acıkırım...yarın adam akıllı bi menü çıkar kuzum.ben 19kilo vererek mezun oldum kuzum 7 ay önce.şimdi de 60ı geçmemeye çalışıyorum,ama 1aydır 61dim.şimdi yine inmeye çalışıyorum...Cok kotu geciyo =/ dayanamayip cips kola bla yemek istiyom ama sabir etmeye calsiyom acikdikca su iciyom =)
profıl duvarına baksana bı tatlım
Harikaaa :) 10 numara 5 yıldız. İp atlamanı kıskaandımm ben pek yapamıyorum nefesten ötürü boğuluyorum
Burdayııızzzz :) Valla bende verdim oyumuuu sanaaaa
Sabah uyandim apar topar avm ye gittim kardesime hediye almak icin ordan geldim bi portakal yedim yarim portakal daha yedim simdi de canim domates cekti tuzlayip onu yiyorumMerqk wttim
Bugünki menüümmm :)
Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
omlet
domates,salatalık,maydanoz
Öğlen:
ceviz
2 bardak çay
Akşam:
kanat
salata
yoğurt
1 lt su içebildim eğitimde su içemedim bir türlü tuvalete sürekli çıkamam diye
40 dk yürüyüş yaptım. Bisiklet ile de çalışacağım yine 1,5 saat yaparım. Hala kilomda değişiklik yok ya yanarım yanarım ona yanarım sadeceNe reglmiş arkadaş ya bitmesine rağmen etkileri bir türlü bitmedi. Bu kadar sporu arttırıp kilo veremeyen tek vatandaşım
Kuzum bende ayni durumdayım yeni bitti ama hala kilom ayniBugünki menüümmm :)
Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
omlet
domates,salatalık,maydanoz
Öğlen:
ceviz
2 bardak çay
Akşam:
kanat
salata
yoğurt
1 lt su içebildim eğitimde su içemedim bir türlü tuvalete sürekli çıkamam diye
40 dk yürüyüş yaptım. Bisiklet ile de çalışacağım yine 1,5 saat yaparım. Hala kilomda değişiklik yok ya yanarım yanarım ona yanarım sadeceNe reglmiş arkadaş ya bitmesine rağmen etkileri bir türlü bitmedi. Bu kadar sporu arttırıp kilo veremeyen tek vatandaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?