Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabalar ben de yağmur bugün geldim aranıza memnun oldum

Günaydıııın güzeller,

Yağmurcum hoşgeldin aramıza,inşallah katılımın çok olur ve mezun olursun buradan :)ben Hülya ,istatistikçiyim ama çalışmıyorum 2 yıldır...40 oldu yaşım...bi iki hafta izinliyim sonra gelicem listeye..

Aynurcum meyve salatası derken kaç tane meyve ? Normalde aralarda olmak üzere en fazlaaa 3 meyve yenebilir ,normali 2 dir..

Hayat geçmiş olsun,çok bulantın varsa motilium iç,geçirir...

kaptan sen kaç kilo verdin nasıl verdin
Ben 77ile başladım diete,buraya katıldığımda 73.8dim sağlıklı beslenerek 17kilo verdim ve 7ay önce 4.takımdan mezun oldoldum.2ay sonra 7.takıma kaptan oldum ve burada da iki kilo daha verdim.58oldum.sonra da 60ı geçmemeye dikkat ediyordum.fakat aralık ayında tozuttum ve 60ı aştım.şimdi de yine 58 59olmak istiyorum.bu defa ekmeyi kesdim.bakalım...bu arada 26yaşındayım.evliyim 1kızım var 22aylık.ev hanımıyım...

Aynur bu hafta liste kaç kişi,kaç kişi listeye girmek için bekliyor...karıştı gitti,yazar mısın?

Esma nerede gelirdi muhakkak,bişey mi oldu kıza?

Günaydınn merhaba çok memnun oldum inşallah öyle olur :)
Ne güzel birlikte olacağız o zaman bir an önce dönersiniz umarım :)

Hülyam içinde kuru üzüm vardı 3avuç kadar,2elmA,2mandalina.fakat 2gün yedim bunu...

Maşallah tebrik ederim. Bu kadar azimden sonra korursunuz zaten kiloyu
Ben de baya kiloluydum çok yavaş yavaş verdim moral bozukluğu yaşadığım için

Aynur bu hafta liste kaç kişi,kaç kişi listeye girmek için bekliyor...karıştı gitti,yazar mısın?

Esma nerede gelirdi muhakkak,bişey mi oldu kıza?
Esma yazdı ya canım.gelemiycek cumaya kadar. Abisi rahatsızlanmış...

Naz
honey
peri
tuğba
sosyal
esma
mavMav
Rapunzel
hayat

Listedeler...
Elif aday bide yenilerden zeynep aday...diyerlerinin katılımı kötü...umarım atlamadım kimseyi

Sağolasın canimcim simdi biraz daha iyiyim leblebiyle ihlamur ictim daha iyiyim o dedgn hap sanriim bizde yok kuzumm

Bende tanitayim kendimi
Adim ezgi bekarim g.antepten katiliyorum
20yasindayim bu sabah itibari ile 55.1 kiloyum
Bu guzel takimin mezunuyum. Bana böcük derler
Universite ikinci sinif ogrencisiyim. Dis hekimi asistanligi okuyorum

Tekrar memnun oldum mezunlar da var demek kilonu korursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…