Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo fatoşummm seni burda görmek ne güzel. Kız dün raporin dışı bi mesaj daha yazmışsın.nasıl mutlu oldum ama

merhaba memnun oldum ben yağmur 22 yaşındayım 75.8 kiloyum hedefim 65

Aynura canım o hastanede yoğundur ondan ugrayamıyordur.Ben ulaşayım bugun ona.

İnşallah sosyalim...bbu hafta kimseden umudum yok
aaaaaa ben varımmm 1 kilo indim bile bakmayın buraya az uğradığıma ne badireler atlattım pastalar börekler çkloatalar ama yenilmedim dimdik ayaktayım:)
Bende tanitayim kendimi
Adim ezgi bekarim g.antepten katiliyorum
20yasindayim bu sabah itibari ile 55.1 kiloyum
Bu guzel takimin mezunuyum. Bana böcük derler
Universite ikinci sinif ogrencisiyim. Dis hekimi asistanligi okuyorum
Ezgi bende antepliyim canım şuan iş dolayısıyla yaşamıyorum orda ama eşimin ve benim ailem orda özledimmmm
Ben listede yokmuyum

ah bu doruk ya sürekli yaramazlık peşinde, sonra da geliyor sarılıyor 'anne tatlımm öjü (özür) deyip öpüyor
Elif avatarına koysana dorukla Ege'nin fotosunu kaldırırsın sonra...o yanaklarını bi göreyim çünkü fena halde sıkma ihtiyacı duydum sonra bende öjü dilerim onlardan

Ayy afedersin kuzum ya unutmuşum seni...sende listedesin inşallah.kurallar gereyi turtle de olmalı ama 3gündür yok.ha bi de gülru da iyi gidiyor.kilo verdiyini duyduğuma da accccayip sevindim

Aa oyle mii... Geldiginde mutlaka gorusmek isterim neresinde oturuyorlar. Hic geliuor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…