Ooo fatoşummm seni burda görmek ne güzel. Kız dün raporin dışı bi mesaj daha yazmışsın.nasıl mutlu oldum amaSlm kızlar kendinizi tanıttığınız iyi olmuş ben de tanımış oldum...
Ben de tanıtayım o vakit 30 yaşındayım öğretim görevlisiyim evliyim çocuğum yok
68 ile başladım 65 kiloyum şu an hedefim 59
çok memnun oldum bende yağmur 22 yaşındayım bekarımbende nazlı 33 yaşındayım bir inşaat ve tekstil firmasının satınalmasını yapıyorum . aslen makina teknikeriyim . 19 aylık bir oğluşum var 5 yıllık evliyim
Canım izinliyim bugün soluğu burda aldımOoo fatoşummm seni burda görmek ne güzel. Kız dün raporin dışı bi mesaj daha yazmışsın.nasıl mutlu oldum ama
Oooh ne güzel.umarım bugün sana doyarızCanım izinliyim bugün soluğu burda aldım
merhaba memnun oldum ben yağmur 22 yaşındayım 75.8 kiloyum hedefim 65Slm kızlar kendinizi tanıttığınız iyi olmuş ben de tanımış oldum...
Ben de tanıtayım o vakit 30 yaşındayım öğretim görevlisiyim evliyim çocuğum yok
68 ile başladım 65 kiloyum şu an hedefim 59
Tabi tabi uğrıcam sıklıklaOooh ne güzel.umarım bugün sana doyarız
Kp seni baya gaza getirmiş zeynebim...Bende zeynep26 aylık evliyim 8 aylık kızım var.ebe yim çalışıyorum ve kilo vermek için can atiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Aynura canım o hastanede yoğundur ondan ugrayamıyordur.Ben ulaşayım bugun ona.hayır kuzum.form seçeneklerinden bi defa düzenlemen yeter...
kötü bir menü olmuş,ve bu menüyle acıkman çok doğal...
bu telaş ne zaman biter tuğbammm?
Günaydın canım.seninle gelen arkadaş turtle nerede acaba?kaç gündür uğramadı...ben böğle katılımı olan birini takımıma alamam ki.tabi geçerli bi sebebi yoksa...
aaaaaa ben varımmm 1 kilo indim bile bakmayın buraya az uğradığıma ne badireler atlattım pastalar börekler çkloatalar ama yenilmedim dimdik ayaktayım:)İnşallah sosyalim...bbu hafta kimseden umudum yok
Ezgi bende antepliyim canım şuan iş dolayısıyla yaşamıyorum orda ama eşimin ve benim ailem orda özledimmmmBende tanitayim kendimi
Adim ezgi bekarim g.antepten katiliyorum
20yasindayim bu sabah itibari ile 55.1 kiloyum
Bu guzel takimin mezunuyum. Bana böcük derler
Universite ikinci sinif ogrencisiyim. Dis hekimi asistanligi okuyorum
Ben listede yokmuyumEsma yazdı ya canım.gelemiycek cumaya kadar. Abisi rahatsızlanmış...
Naz
honey
peri
tuğba
sosyal
esma
mavMav
Rapunzel
hayat
Listedeler...
Elif aday bide yenilerden zeynep aday...diyerlerinin katılımı kötü...umarım atlamadım kimseyi
Bende zeynep26 aylık evliyim 8 aylık kızım var.ebe yim çalışıyorum ve kilo vermek için can atiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Benim kızın da dili çok tatlı ya...ben ona hep üreyim(kalbim demek) diyorum geçen bana diyor ki "üyeyim yemek ver"ah bu doruk ya sürekli yaramazlık peşinde, sonra da geliyor sarılıyor 'anne tatlımm öjü (özür) deyip öpüyor
Gazim hep çok aslinda da yansitamamis olabilirim. Çok sabırsızlanıyor um ya enerji doldumKp seni baya gaza getirmiş zeynebim...
Elif avatarına koysana dorukla Ege'nin fotosunu kaldırırsın sonra...o yanaklarını bi göreyim çünkü fena halde sıkma ihtiyacı duydum sonra bende öjü dilerim onlardanah bu doruk ya sürekli yaramazlık peşinde, sonra da geliyor sarılıyor 'anne tatlımm öjü (özür) deyip öpüyor
Ayy afedersin kuzum ya unutmuşum seni...sende listedesin inşallah.kurallar gereyi turtle de olmalı ama 3gündür yok.ha bi de gülru da iyi gidiyor.kilo verdiyini duyduğuma da accccayip sevindimAynura canım o hastanede yoğundur ondan ugrayamıyordur.Ben ulaşayım bugun ona.
aaaaaa ben varımmm 1 kilo indim bile bakmayın buraya az uğradığıma ne badireler atlattım pastalar börekler çkloatalar ama yenilmedim dimdik ayaktayım:)
Ezgi bende antepliyim canım şuan iş dolayısıyla yaşamıyorum orda ama eşimin ve benim ailem orda özledimmmm
Ben listede yokmuyum
Bağımlısı olacaksın benden söylemesimemnun oldum ne güzel bir tanışma oldu böyle
Aa oyle mii... Geldiginde mutlaka gorusmek isterimAynura canım o hastanede yoğundur ondan ugrayamıyordur.Ben ulaşayım bugun ona.
aaaaaa ben varımmm 1 kilo indim bile bakmayın buraya az uğradığıma ne badireler atlattım pastalar börekler çkloatalar ama yenilmedim dimdik ayaktayım:)
Ezgi bende antepliyim canım şuan iş dolayısıyla yaşamıyorum orda ama eşimin ve benim ailem orda özledimmmm
Ben listede yokmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?