- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
şimdiden sevdim bileBağımlısı olacaksın benden söylemesi
Ooo 11üye çevrim içi...kız yağmur iyiki geldin bak..bereketinle geldinElif abla dorugu yersem kizma banaa
Benim eşim in ailesi de azeri sayılır.konuşmaları sizin gibi oradan gelmişler.bu arada muflin diye bi arkadaşım gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum yaaBu arada bilmeyenler vardır belki.yarışmaya azerbaycandan katılıyorum,azeriyim
Senle gelmişti evet ama uçtu kuşumBenim eşim in ailesi de azeri sayılır.konuşmaları sizin gibi oradan gelmişler.bu arada muflin diye bi arkadaşım gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum yaa
Bu proyu biri bana anlatsın cabukHulya abla sana niye proluk verilmedi
Bilmiyorum kuzum daha öncede bu tarz yarışmalara katılanlara verilmiş onun dışında oylama bitince duyurulacakmış verilip verilmeyeceği...Hulya abla sana niye proluk verilmedi
Peki ezgiye nasıl verilmiş o zaman?Bilmiyorum kuzum daha öncede bu tarz yarışmalara katılanlara verilmiş onun dışında oylama bitince duyurulacakmış verilip verilmeyeceği...
Kiz beni niye karistiriyosun sennnnOoo 11üye çevrim içi...kız yağmur iyiki geldin bak..bereketinle geldin
Hiç ya ismin kırmızı oluyor,bi de aşağıda kimlerin çevrimiçi olduğunu görügörüyorsun.ama ben çok istiyordumBu proyu biri bana anlatsın cabuk
Niye canım?ne yaptım yine?Kiz beni niye karistiriyosun sennnn
Zeynepim cok bi ozelligi yokBu proyu biri bana anlatsın cabuk
Kimlere veriyorlar.bende istiremHiç ya ismin kırmızı oluyor,bi de aşağıda kimlerin çevrimiçi olduğunu görügörüyorsun.ama ben çok istiyordum
Yagmuru alintiliycagina beni alintiladinNiye canım?ne yaptım yine?
Ne rahatsızlığı hayatım anlat hadiii...Kızlar size bisi daniscam ama kiloyla ilgili degil ya sizi rahatwzda etmk istemiyorum ama fkrnini meral.ediyorum
Buyur:)Kızlar size bisi daniscam ama kiloyla ilgili degil ya sizi rahatwzda etmk istemiyorum ama fkrnini meral.ediyorum
Ben bi margaya mesaj atiyimBilmiyorum kuzum daha öncede bu tarz yarışmalara katılanlara verilmiş onun dışında oylama bitince duyurulacakmış verilip verilmeyeceği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?