Ne rahatsızlığı hayatım anlat hadiii...
Valla çoook uzun aradan sonra 8 li rakamlara ulaştım yok böyle bir duygu 102.6 dan indim bu kiloya 15 kilo felan vermişim ama 1 yılda başlayıp başlayıp bıraktım.ilk kez bukadar istikrarlı gidiyorum hedefe ulaşmadan vazgeçmeyeceğim bu sefer.Bi ara foto koyayım da bakın nasıl bi dombiliyim:)Ayy afedersin kuzum ya unutmuşum seni...sende listedesin inşallah.kurallar gereyi turtle de olmalı ama 3gündür yok.ha bi de gülru da iyi gidiyor.kilo verdiyini duyduğuma da accccayip sevindim
Evet canım önceden 2 haftada bir geliyordum malum kar kış araya mesafe koydum biraz geliyoruz ama bayram seyran vs. oyuncakistan tarafında bizimkiler eşimin aileside yüksek binanın ordalar sen ne taraftasın görüşelim ya memnun olurum.Aa oyle mii... Geldiginde mutlaka gorusmek isterimneresinde oturuyorlar. Hic geliuor musun?
gördün mü hülya abla kuzuları ?
Allahım Allahım dorişin yanaklara bakarmısın..Allah korusun yavruları...azeri kökenli onlar tabiki tatlı olacaklargördün mü hülya abla kuzuları ?
Elif sen bu kuzuları öpmekten iş yapmaya vakit bulabiliyor musun?maşallah nazar değmesin...Doruk'un yüz hatları baya oturmuş abi abi bakıyor :)gördün mü hülya abla kuzuları ?
Bende dogum hastanesinin karsisinda oturuyorum canim:)))Valla çoook uzun aradan sonra 8 li rakamlara ulaştım yok böyle bir duygu 102.6 dan indim bu kiloya 15 kilo felan vermişim ama 1 yılda başlayıp başlayıp bıraktım.ilk kez bukadar istikrarlı gidiyorum hedefe ulaşmadan vazgeçmeyeceğim bu sefer.Bi ara foto koyayım da bakın nasıl bi dombiliyim:)
Evet canım önceden 2 haftada bir geliyordum malum kar kış araya mesafe koydum biraz geliyoruz ama bayram seyran vs. oyuncakistan tarafında bizimkiler eşimin aileside yüksek binanın ordalar sen ne taraftasın görüşelim ya memnun olurum.
Koy tabiki canııım...koy da görelim...Valla çoook uzun aradan sonra 8 li rakamlara ulaştım yok böyle bir duygu 102.6 dan indim bu kiloya 15 kilo felan vermişim ama 1 yılda başlayıp başlayıp bıraktım.ilk kez bukadar istikrarlı gidiyorum hedefe ulaşmadan vazgeçmeyeceğim bu sefer.Bi ara foto koyayım da bakın nasıl bi dombiliyim:)
Evet canım önceden 2 haftada bir geliyordum malum kar kış araya mesafe koydum biraz geliyoruz ama bayram seyran vs. oyuncakistan tarafında bizimkiler eşimin aileside yüksek binanın ordalar sen ne taraftasın görüşelim ya memnun olurum.
Marga söyledi zaten kuzum bana...oylama bitince açıklanacakmış verilip verilmeyeceği...Ben bi margaya mesaj atiyim
Kendimi sorayim o zamanMarga söyledi zaten kuzum bana...oylama bitince açıklanacakmış verilip verilmeyeceği...
at at kuzummm,merak ettim...Mobilya alıyorum kaptanimda hangisi alsam fie kararsz kaldim resmlerini atymmi ama kiloverme topigi ya rahatsz etmek istemem
kaçıncı cumadır buradasın kuşum?Brn haftaya listeye gircrm dimi
Bu hafta ikinci cumakaçıncı cumadır buradasın kuşum?
Oturcan ev çok önemli aydınlık bi ev mi nasilHangisi sizce kizlae istsdgm renge deistrbliyorum kahveyi fusya rengi dusuyorum kafam karstiiui
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?