Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy afedersin kuzum ya unutmuşum seni...sende listedesin inşallah.kurallar gereyi turtle de olmalı ama 3gündür yok.ha bi de gülru da iyi gidiyor.kilo verdiyini duyduğuma da accccayip sevindim
Valla çoook uzun aradan sonra 8 li rakamlara ulaştım yok böyle bir duygu 102.6 dan indim bu kiloya 15 kilo felan vermişim ama 1 yılda başlayıp başlayıp bıraktım.ilk kez bukadar istikrarlı gidiyorum hedefe ulaşmadan vazgeçmeyeceğim bu sefer.Bi ara foto koyayım da bakın nasıl bi dombiliyim:)
Aa oyle mii... Geldiginde mutlaka gorusmek isterim neresinde oturuyorlar. Hic geliuor musun?
Evet canım önceden 2 haftada bir geliyordum malum kar kış araya mesafe koydum biraz geliyoruz ama bayram seyran vs. oyuncakistan tarafında bizimkiler eşimin aileside yüksek binanın ordalar sen ne taraftasın görüşelim ya memnun olurum.

Bende dogum hastanesinin karsisinda oturuyorum canim:)))

Koy tabiki canııım...koy da görelim...

Hangisi sizce kizlae istsdgm renge deistrbliyorum kahveyi fusya rengi dusuyorum kafam karstiiui

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…