bence buuuu...çok hoş ya...rengi de super.gözlerim doldu bi anlık.kendi ceyiz alışverişim heyecanımı hatırladım.dilerim her şey hayal ettiyin gibi olur hayatım...
o zaman gelecek cuma zeynebim...Bu hafta ikinci cuma
Oturcan ev çok önemli aydınlık bi ev mi nasil
Hahahaha süpermiş :))))En sinir bozan tarafı da bu işte,sebebini bulamamak,ki bende çok da olmazdı böğle şeyler...ddikkat edince giderdi.şimdi daha da dikkat ediyorum ekmeyi kesdim ben ya...yine de eksilmiyorum.bi de dün görümcem aradı bu gün misafirliye çağırdı. Kendisini 5yıldır tanırım hiç böğle davet etmemişdi...hep gider kendi yemeyimi kendim yapıp yerdim,ama son bi kaç defadır kafamı mutfakdan içeri sokmuyorum gittiyimdeannesi yapıyor.bugün de kesin ööle olur.o nere yrmek yapmak nere kafasına taş mı düştü ne...
Hoşgeldin canım :)Merhabalar bu takıma davet edildim
Valla öyle insan merak ediyo bide acaba ne konuşuyolar diye :)))))Merhaba bi saniye girip cikiyim dedim firsat buldum.sizi cokkk özledim ya.bağımlısı olmusum buranın duramiyorum gitmeyince
Günaydın tatlım nasılsın ?Günaydınlarr hepinizeee
migdem bulaniyorrrr nasil gecicek
bence buuuu...çok hoş ya...rengi de super.gözlerim doldu bi anlık.kendi ceyiz alışverişim heyecanımı hatırladım.dilerim her şey hayal ettiyin gibi olur hayatım...
Hahahaha süpermiş :))))
Hoşgeldin canım :)
Valla öyle insan merak ediyo bide acaba ne konuşuyolar diye :)))))
Günaydın tatlım nasılsın ?
Geçti mi bulantın
Herkes kendini tanıtmış madem bende tanıtayım :)
İsmim Gizem dün itibariyle 26 yaşındayım bilgisayar öğretmeniyim belediyenin bir kurumunda. Bekarım ve yarışmacı arkadaşlara başarıllaaaarr :))
Bu arada 84.9 ile başladım şuan 73.8 im :)
Allahım Allahım dorişin yanaklara bakarmısın..Allah korusun yavruları...azeri kökenli onlar tabiki tatlı olacaklar
Nasıl kilon gitti mi biraz?Hahahaha süpermiş :))))
Hoşgeldin canım :)
Valla öyle insan merak ediyo bide acaba ne konuşuyolar diye :)))))
Günaydın tatlım nasılsın ?
Geçti mi bulantın
İnşallah tatlımmm hatta daha fazlası olsun inşallaaahhh :)Esim 10 kilo vermissss hellal sana gizemimmdarisi esine
Gitmez olur mu hiç benden kaçar mı :)) inat etti mi yaparımNasıl kilon gitti mi biraz?
İnşallah tatlımmm hatta daha fazlası olsun inşallaaahhh :)
şaka yaptım fıstıkkk..kız anaları tatlı değil mi illa azeri kökenine çektirdin
Gelecek cuma sıkı dur o zaman.ortalama çok yükseleceko zaman gelecek cuma zeynebim...
ooooo...hadi bakalımmmm...Gelecek cuma sıkı dur o zaman.ortalama çok yükselecek
Gelecek cuma sıkı dur o zaman.ortalama çok yükselecek
Çok sevindimGitmez olur mu hiç benden kaçar mı :)) inat etti mi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?