- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sağolun teyzoşları
yoruldum vallahi bi yandan size laf yetiştirip bi yandan ıspanak ayıkladım pişirdim, nevresimlerimi yıkadım astım, ufaklığı yıkadım
bunu çok beğendim
Allah huzurla oturmayı nasip etsin
Bende pes.pese yapicam bebekleri valla naspse ne guzel ikiz gibi ii
1.takim buketcim
oooo...pek bi hamaratmış elfim...bende kızı uyuttum...oturuyorum.kv bi yerlre gitti sabahdan.damlar neredeysesağolun teyzoşları
yoruldum vallahi bi yandan size laf yetiştirip bi yandan ıspanak ayıkladım pişirdim, nevresimlerimi yıkadım astım, ufaklığı yıkadım
Bende pes.pese yapicam bebekleri valla naspse ne guzel ikiz gibi ii
Sen oturcan tabi kuzum ben olsam maviyi alirdim insanin içini açıyo :)Fistigim bende maviyi begendim ama kahve daha rahat kafayi yicemmm karar veremedim ikisinden de vazgecemiyorummm ikisinide mi alsamcok sagol.fistigim
çok da zor bazen pişman olmuyor değilim ama çok da tatlı oluyolar
mavide rahat.hem de çok modern...Fistigim bende maviyi begendim ama kahve daha rahat kafayi yicemmm karar veremedim ikisinden de vazgecemiyorummm ikisinide mi alsamcok sagol.fistigim
Dimiii kaptanim zor ama tatlioooo...pek bi hamaratmış elfim...bende kızı uyuttum...oturuyorum.kv bi yerlre gitti sabahdan.damlar neredeyse
bi sor bakalım peş peşe doğuranlara.avsiye ederler mi?
Bende bi gun ceyiz hazirligi yapar miyim
tabiki yaparsın ezgimm...allah önce seni hak eden bi eş çıkarsın karşına inşallahBende bi gun ceyiz hazirligi yapar miyim
İnsallah aynuurammtabiki yaparsın ezgimm...allah önce seni hak eden bi eş çıkarsın karşına inşallah
Saol canim benimYaparsin tabi en guzeli senin olsun fistigim
Helal olsun tatlimKizlar hakini helal.edin fkrleriniz cok onemmliydii cok tesekkur ederim cansiniz takım arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?