- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bende maviyi begendim hem rahat hem şık görünüyorHangisi sizce kizlae istsdgm renge deistrbliyorum kahveyi fusya rengi dusuyorum kafam karstiiui
şimdi bakarız.link at hemen.zaten yoktu iki gündü biliyordum bi şey olduğunu...Kizlar lilyana bdv ye konu acmis. Siz cevap yazdiniz mi gorup ? Ben simdi denk geldim. Destek olalim mi hep birlikte ?
Bende bi gun ceyiz hazirligi yapar miyim
Amin amin aminnnrabbim hayırlı insanla karşılaştırsın ezgicim
Kizlar lilyana bdv ye konu acmis. Siz cevap yazdiniz mi gorup ? Ben simdi denk geldim. Destek olalim mi hep birlikte ?
Bak yukariya yazdim bitanemBen gormedim konu basligo.ne kuzum
Bende maviyi begendim hem rahat hem şık görünüyor
Rengini begenmedim ama değişir heralde
merhaba hoşbuldum :)Hahahaha süpermiş :))))
Hoşgeldin canım :)
Valla öyle insan merak ediyo bide acaba ne konuşuyolar diye :)))))
Günaydın tatlım nasılsın ?
Geçti mi bulantın
Herkes kendini tanıtmış madem bende tanıtayım :)
İsmim Gizem dün itibariyle 26 yaşındayım bilgisayar öğretmeniyim belediyenin bir kurumunda. Bekarım ve yarışmacı arkadaşlara başarıllaaaarr :))
Bu arada 84.9 ile başladım şuan 73.8 im :)
İkiside çook hoş ama ben bunu beğendimm :))
Ayy ezgi yemin ederim sen akıllanmazsın hee hala bdv de takılıyosun sonra depresyon moduna bürünüyosun yaapmaa kuzuuum yapmaaa :)Kizlar lilyana bdv ye konu acmis. Siz cevap yazdiniz mi gorup ? Ben simdi denk geldim. Destek olalim mi hep birlikte ?
bi tek ben kaldım galiba kendini tanıtmayan :)ben de yağmur memnun oldum :) hedeflerimize ulaşırım inşallah
İnşallaah canımm.. El birliğiyle burda güzel kilolar verip en sonunda işte mezun olduuumm diyeceğizben de yağmur memnun oldum :) hedeflerimize ulaşırım inşallah
Hangi bölüm okuyorsun canım ?bi tek ben kaldım galiba kendini tanıtmayan :)
aslında böyle zorunlu olunca bişey yazamam ben :)
adım elif 24 yaşındayım bekarım üni. okudum çalışmıyorum
bilgisayar teknolojisi ve programlama okudum canımHangi bölüm okuyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?