- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Kiz lilyanayi gorunce telaslandim da girdimmAyy ezgi yemin ederim sen akıllanmazsın hee hala bdv de takılıyosun sonra depresyon moduna bürünüyosun yaapmaa kuzuuum yapmaaa :)
evde yalnız kaldım biraz keyif yapayım bi kahve içeyim mısır patlatırım birazcık canım da ayran istiyor buz gibi bir ayran yapayım bide film açcam süpperrrr :))
yerli film önerilerinize açığım
bilgisayar teknolojisi ve programlama okudum canım
Kiz lilyanayi gorunce telaslandim da girdimm
benim iş konusunda şansım hiç yok ya iş bulamıyorum öğretmenlik için başvuru yaptım haber yok kendi alanımda bulamıyorum bari tıbbi sekreterlik kursuna gideyim dedim halk eğitimde o kursu bu yıl açmadılar düşün yani o derece şansızım okul biteli 5 yıl oldu sadece 4 ay kasiyerlik yaptım o da tanıdığın kendi yeriydi nereye başvuru yapsam umutlansam boş dönüyorumAaa bende aynı bölüm mezunuyum canımÖnü oldukça açık bir alan gerçekten
Bu aralar bende tatildeyim film önerileri bende bekliyorum hatta bakayım güzel bişiler var mı :) Aslında sinemaya bile gidesim var o derece :)
O zaman tamaamm :) Haydi sana iyi alışverişleerrr :)
Bu durumun en başlı sebebi de zaten işyerlerinin tecrübeli eleman aramaları hep. Ama kimsede demez bunlar tecrübeyi nerden alacaklar diye. Benimki de tamamen şans eseri oldu diyebilirim aslında. Tamamen ümitsiz bir şekilde başvurdum görüşmelerde bile, yazılı ve uygulama sınavları yapıldı. Dedim olmayacak zaten ama bari katılmış olayım. Ama bir baktım yüzüm orda güldü şansıma. İlk alanımla alakalı iş deneyimimde yine maalesef tanıdık vasıtasıyla oldu. Çok zor gerçektenbenim iş konusunda şansım hiç yok ya iş bulamıyorum öğretmenlik için başvuru yaptım haber yok kendi alanımda bulamıyorum bari tıbbi sekreterlik kursuna gideyim dedim halk eğitimde o kursu bu yıl açmadılar düşün yani o derece şansızım okul biteli 5 yıl oldu sadece 4 ay kasiyerlik yaptım o da tanıdığın kendi yeriydi nereye başvuru yapsam umutlansam boş dönüyorum
İkiside çook hoş ama ben bunu beğendimm :))
Ben bugün sabah kahvaltı yaptıktan sonra yürüyüş yaptım biraz banka işlerimi falanda hallettim veee bir baktım ki 8000 adımı geçmişim bilegünlük 10000 adım diyor doktorlar ama maşallah yaklaşmışım bugün :) akşamda bisikletle çalışırsam tamamdır bence günlük ideal bu 5,42 km yol kat etmişim :)
Ben alisverise gidiyorummm kucuk bedenlerle donmek uZeree opuldunuzz
Sagol gizemimm
Aynen öyle canım valla seçmesi zor :) Çünkü gerçekten ikisi de çok güzelKizlar biraz daha dusunup karar vericem artik kahveninde cicekli ya tekli koltukları orasini beğeniyorum mavide asil duruyo modern bakalim biraz daha dusnup alym artik hakkmda hayrlsii cok tesekkurler canlar
Aynen öyle canım valla seçmesi zor :) Çünkü gerçekten ikisi de çok güzel
Canim ben mavi takimi begendim ama beyaz koltugun rengini bir iki ton kirdir brnce fazla beyaz cunkuHangisi sizce kizlae istsdgm renge deistrbliyorum kahveyi fusya rengi dusuyorum kafam karstiiui
Şeytana uymaaa, bak uydukta geldi bu kilolarAynen kuzucum birini secsem aklim onda kalıyor digerini secsem oburunde kaliyor seytan diyoe ikisinide al
Amaa olmuyoor kiii böyleee yaaaaaver fırınayı izliyorum nasıl güzel kekler yaptılar
Canim ben mavi takimi begendim ama beyaz koltugun rengini bir iki ton kirdir brnce fazla beyaz cunku
Şeytana uymaaa, bak uydukta geldi bu kilolar
ver fırınayı izliyorum l kekler yaptılar
Super program yaaa seviom ben o yarışmayı ama adamin asabini bozuyo super yemekler yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?