Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evde yalnız kaldım biraz keyif yapayım bi kahve içeyim mısır patlatırım birazcık canım da ayran istiyor buz gibi bir ayran yapayım bide film açcam süpperrrr :))
yerli film önerilerinize açığım
bilgisayar teknolojisi ve programlama okudum canım

Aaa bende aynı bölüm mezunuyum canım Önü oldukça açık bir alan gerçekten

Bu aralar bende tatildeyim film önerileri bende bekliyorum hatta bakayım güzel bişiler var mı :) Aslında sinemaya bile gidesim var o derece :)

Kiz lilyanayi gorunce telaslandim da girdimm

O zaman tamaamm :) Haydi sana iyi alışverişleerrr :)

benim iş konusunda şansım hiç yok ya iş bulamıyorum öğretmenlik için başvuru yaptım haber yok kendi alanımda bulamıyorum bari tıbbi sekreterlik kursuna gideyim dedim halk eğitimde o kursu bu yıl açmadılar düşün yani o derece şansızım okul biteli 5 yıl oldu sadece 4 ay kasiyerlik yaptım o da tanıdığın kendi yeriydi nereye başvuru yapsam umutlansam boş dönüyorum

Ben bugün sabah kahvaltı yaptıktan sonra yürüyüş yaptım biraz banka işlerimi falanda hallettim veee bir baktım ki 8000 adımı geçmişim bile günlük 10000 adım diyor doktorlar ama maşallah yaklaşmışım bugün :) akşamda bisikletle çalışırsam tamamdır bence günlük ideal bu 5,42 km yol kat etmişim :)

Bu durumun en başlı sebebi de zaten işyerlerinin tecrübeli eleman aramaları hep. Ama kimsede demez bunlar tecrübeyi nerden alacaklar diye. Benimki de tamamen şans eseri oldu diyebilirim aslında. Tamamen ümitsiz bir şekilde başvurdum görüşmelerde bile, yazılı ve uygulama sınavları yapıldı. Dedim olmayacak zaten ama bari katılmış olayım. Ama bir baktım yüzüm orda güldü şansıma. İlk alanımla alakalı iş deneyimimde yine maalesef tanıdık vasıtasıyla oldu. Çok zor gerçekten

Esimle gurur duyuyorum

Kizlar biraz daha dusunup karar vericem artik kahveninde cicekli ya tekli koltukları orasini beğeniyorum mavide asil duruyo modern bakalim biraz daha dusnup alym artik hakkmda hayrlsii cok tesekkurler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…