Merak etme canım bu aralar nedense hepimizde var böyle birşeyler :)Kilom azalsin artık ta bu hafta ayni halbuki kaçamak yapmıyorum.artık düzenli spor yapiyorum ama neden ayniiii
Bisey olsun iciyim ve yaglarim erişim niye yok kiMerak etme canım bu aralar nedense hepimizde var böyle birşeyler :)
Bisey olsun iciyim ve yaglarim erişim niye yok ki
Ahhh keşkee olsaaa kazan kazan içeriizz :)Bisey olsun iciyim ve yaglarim erişim niye yok ki
İyi eğlenceleer kaptanımmKızlar ben görümcemlere gidiyorum...
ne güzel okullar tatil burada olursun hep diyordum,şimdi de böğle oldu.hakketen yerin biliniyor yani takımda....hepinizin yeri ayrı gelmediyinizde takımda hemen hiss edilir...
günaydın arkadaşlarrrrr....hepimiz için güzel bir gün inşallah...kahvaltıya kaçıyorum...acıktımmm...ha bi de 60.800olmuşum yahu,bu kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım.ekmeyi kesdim suyumu 3.5litre içerim sporum super ama kilo artıda...acaba ekmek yemiyorum diye yemeyi fazla mı yiyorum ya?bi de iki gündür meyve salatası yiyordum ya o yaramamış ola bilir mi?kafam karıştı....
Merhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü biseygecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı
hoş geldnnn canmm .. inşalllaaahh ben de bi an evvel senin şimdiki kilonu görebiliriiiimmmMerhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü biseygecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı
İnşallah ya hepimiz fit olur mezun oluruzİnşallaah canımm.. El birliğiyle burda güzel kilolar verip en sonunda işte mezun olduuumm diyeceğiz
ne güzel ben de evde olabilseydim keşke ... mısır mıı mısır yasak değil mievde yalnız kaldım biraz keyif yapayım bi kahve içeyim mısır patlatırım birazcık canım da ayran istiyor buz gibi bir ayran yapayım bide film açcam süpperrrr :))
yerli film önerilerinize açığım
Sana birşey sormam gerek.simdi karatay da süt u nasıl icicez.öğün aralarında mi.normal de leptin için hic birşey yenmemesi gerek ya.sut ve yoğurt nasıl olacak kafama takildi:) canımsınız yaa .. şimdi zar zor vakit bulup yazıyorum bak ..
bu arada sevdiceğim bir ay sonraya bilet almış yanıma geliyor .. gönlümü alacak ya pislik :)
yeni bir aylık çalışmalar Tuba için başlıyoorrr
kek mi kötü kötü biz kek yemeyizver fırınayı izliyorum nasıl güzel kekler yaptılar
iyi gezmelerKızlar ben görümcemlere gidiyorum...
Merhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü biseygecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı
Bisey olsun iciyim ve yaglarim erişim niye yok ki
bulursan bana da söyle
kızlar duraksamada olanlar kk portal da bir şey gördüm detoks falan yazıyordu belki işe yarar yoğurt çorbası detoksu muydu öylekızlaar bu sabah tartıldım ve hiç eksi yok tartıda yaaa .. şu andan itibaren bişey yemeyecem sadece bol su içecem yarında akşama sadece salata yerim .. artk ne kadar atabiliirim kilo bilmiyorum ..
şimdi boş vaktmde burda oyalanmayayım ... spora ve su içmeye gidiyorum bayanlarrr .. öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?