Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne güzel okullar tatil burada olursun hep diyordum,şimdi de böğle oldu.hakketen yerin biliniyor yani takımda....hepinizin yeri ayrı gelmediyinizde takımda hemen hiss edilir...

:) canımsınız yaa .. şimdi zar zor vakit bulup yazıyorum bak ..

bu arada sevdiceğim bir ay sonraya bilet almış yanıma geliyor .. gönlümü alacak ya pislik :)

yeni bir aylık çalışmalar Tuba için başlıyoorrr

Merhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü bisey gecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı

ah kaptanım yaa ...
meyve çok şeker içeriyor ..
sadece gündüz yiyebilirsin amann haa akşam olmas :)

hoşgeldin büşra

hoş geldnnn canmm .. inşalllaaahh ben de bi an evvel senin şimdiki kilonu görebiliriiiimmm

kızlaar bu sabah tartıldım ve hiç eksi yok tartıda yaaa .. şu andan itibaren bişey yemeyecem sadece bol su içecem yarında akşama sadece salata yerim .. artk ne kadar atabiliirim kilo bilmiyorum ..

şimdi boş vaktmde burda oyalanmayayım ... spora ve su içmeye gidiyorum bayanlarrr .. öpüldünüzzz

evde yalnız kaldım biraz keyif yapayım bi kahve içeyim mısır patlatırım birazcık canım da ayran istiyor buz gibi bir ayran yapayım bide film açcam süpperrrr :))
yerli film önerilerinize açığım
ne güzel ben de evde olabilseydim keşke ... mısır mıı mısır yasak değil mi

Sana birşey sormam gerek.simdi karatay da süt u nasıl icicez.öğün aralarında mi.normal de leptin için hic birşey yenmemesi gerek ya.sut ve yoğurt nasıl olacak kafama takildi

hoşgeldin umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın canım

Bisey olsun iciyim ve yaglarim erişim niye yok ki

bulursan bana da söyle

kızlar duraksamada olanlar kk portal da bir şey gördüm detoks falan yazıyordu belki işe yarar yoğurt çorbası detoksu muydu öyle

kızlar duraksamada olanlar kk portal da bir şey gördüm detoks falan yazıyordu belki işe yarar yoğurt çorbası detoksu muydu öyle bişeydi sanırım ona bakın istersiniz
ayy çoklu alıntı yapabildim ne güzel oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…