Hoş geldin canım...nasıl gidiyor?ne yiyip içiyorsun?Merhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü biseygecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı
Mısır yağsız tuzsuz olur azcık...tam emin deyilim ama...ne güzel ben de evde olabilseydim keşke ... mısır mıı mısır yasak değil mi
hımm bencede ben sinemaya giderken mısır almak yerine light mısır patlağı alıyorum mısır yemiş tadı oluyor o daMısır yağsız tuzsuz olur azcık...tam emin deyilim ama...
Neredesin kuzum yoksun günlerdir?Allah acil şifalar versin,çabucak iyileş...aama bi haber verseydin keşkkeşke.nasılsın?nasıl gidiyor?Selam kızlar bi kaç gündür gelemedim usuttum sanırım birde sinuzitim de tavan yaptı yataktan çıkamadım başımı kaldıramıyorum
Herkes iyidir inşallah
Eveeet ordakı o mısırlar hiç olmaz...hımm bencede ben sinemaya giderken mısır almak yerine light mısır patlağı alıyorum mısır yemiş tadı oluyor o da
Ne eylencesi arzu?açlıktan sinir harbi geçiriyorum yahuSelamlar
Naz canim toparlanamamissin. Beslenmene dikkat et canim. Patronun insafa gelse biraz...
Elif seni ozledigi icin de yapiyor olabilir canim. Atak donemleri mental de oluyor. Sar sarmala pasani. Ben ilk basladigim zamanlarda oglanin kurabiyelerine ozlemle bakardim ElifGeciyor ama zamanla. Istedigin kiloya gelince rahat rahat yersin canim
Aynura spora yeni basladin. Onun da tartida etkisi var canim. Misafirlikte iyi eglenceler
Hande nerede? Bir mesaj yazip kayboluyor.
Havva merak ettik seni canim. Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Zeynep iltifatlari almaya baslamissinEger aralariniz 4-5 saat olacaksa sutu yogurdu da ogunle beraber alacaksin o zaman canim.
Yagmur&busra hos geldinizYagmur detoks vs uzak duruyoruz guzelim. Saglikli beslenip spor yaparak kilolarimizi gule oynaya veriyoruz. Tartida eksi goremezsek de umutsuzluga kapilmadan sabirla devam ediyoruz Ben Arzu. 29 yasindayim. 75 ile basladim. Bu cuma 54 kusur ile mezun olacagim insallah. 10 aylik bir oglum var
Ne eylencesi arzu?açlıktan sinir harbi geçiriyorum yahu
bencede olmaz kim bilir ne kadar yağ vardır içinde benim diyetim bugün güzel gidiyorEveeet ordakı o mısırlar hiç olmaz...
Aptal kafam keşke yiyip de gelseydim...belki bu defa kendi çağırdığı için yapar diye düşündüm...E canim yazmissin zaten yemek yapmayi bilmez diye. Keske sen yine birseyler hazirlayip gitseydin
Selamlar
Naz canim toparlanamamissin. Beslenmene dikkat et canim. Patronun insafa gelse biraz...
Elif seni ozledigi icin de yapiyor olabilir canim. Atak donemleri mental de oluyor. Sar sarmala pasani. Ben ilk basladigim zamanlarda oglanin kurabiyelerine ozlemle bakardim ElifGeciyor ama zamanla. Istedigin kiloya gelince rahat rahat yersin canim
Aynura spora yeni basladin. Onun da tartida etkisi var canim. Misafirlikte iyi eglenceler
Hande nerede? Bir mesaj yazip kayboluyor.
Havva merak ettik seni canim. Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Zeynep iltifatlari almaya baslamissinEger aralariniz 4-5 saat olacaksa sutu yogurdu da ogunle beraber alacaksin o zaman canim.
Yagmur&busra hos geldinizYagmur detoks vs uzak duruyoruz guzelim. Saglikli beslenip spor yaparak kilolarimizi gule oynaya veriyoruz. Tartida eksi goremezsek de umutsuzluga kapilmadan sabirla devam ediyoruz Ben Arzu. 29 yasindayim. 75 ile basladim. Bu cuma 54 kusur ile mezun olacagim insallah. 10 aylik bir oglum var
Aynura buyudukceinsanlarin maalesef degismedigini tecrube ederek ogreneceksin
Yemek yedin mi peki naz. Keske kendine corba vs yapip getirseydin.
öğlen işyerindeki yayla çorbasından içtim . yanınada salata yedim
Afiyet olsun canim, sifa olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?