Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy kızlaaar ben biliyorum yaaa...çok iyi tanıyorum bunları..ne yemeyi ya bi tane yemek yapmış onun da yüzüne bakınca yiyesim gelmiyor...açlıktan geberiyorum yaaa...bu nasıl bi düşüncedir.çağırıyor bizi ama yemek yok.1arkadaşı pasta yapmış vermiş onu matah bi şey sanıp bizi yemeye çağırmış....offf...

Hoş geldin canım...nasıl gidiyor?ne yiyip içiyorsun?

Selam kızlar bi kaç gündür gelemedim usuttum sanırım birde sinuzitim de tavan yaptı yataktan çıkamadım başımı kaldıramıyorum
Herkes iyidir inşallah
Neredesin kuzum yoksun günlerdir?Allah acil şifalar versin,çabucak iyileş...aama bi haber verseydin keşkkeşke.nasılsın?nasıl gidiyor?

Selamlar

Naz canim toparlanamamissin. Beslenmene dikkat et canim. Patronun insafa gelse biraz...

Elif seni ozledigi icin de yapiyor olabilir canim. Atak donemleri mental de oluyor. Sar sarmala pasani. Ben ilk basladigim zamanlarda oglanin kurabiyelerine ozlemle bakardim Elif Geciyor ama zamanla. Istedigin kiloya gelince rahat rahat yersin canim

Aynura spora yeni basladin. Onun da tartida etkisi var canim. Misafirlikte iyi eglenceler

Hande nerede? Bir mesaj yazip kayboluyor.

Havva merak ettik seni canim. Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.

Zeynep iltifatlari almaya baslamissin Eger aralariniz 4-5 saat olacaksa sutu yogurdu da ogunle beraber alacaksin o zaman canim.

Yagmur&busra hos geldiniz Yagmur detoks vs uzak duruyoruz guzelim. Saglikli beslenip spor yaparak kilolarimizi gule oynaya veriyoruz. Tartida eksi goremezsek de umutsuzluga kapilmadan sabirla devam ediyoruz Ben Arzu. 29 yasindayim. 75 ile basladim. Bu cuma 54 kusur ile mezun olacagim insallah. 10 aylik bir oglum var

Ne eylencesi arzu?açlıktan sinir harbi geçiriyorum yahu

hala işyerindeyim arzum bu saatten sonrada çıkmanın anlamı kalmadı 17:30 olsun diye bekliyorum

Aynura buyudukce insanlarin maalesef degismedigini tecrube ederek ogreneceksin

Yemek yedin mi peki naz. Keske kendine corba vs yapip getirseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…