- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Ohh bi medium kazaklar almisimki sormayinnn
Yasak mı değil mi çok bi bilgim yokne güzel ben de evde olabilseydim keşke ... mısır mıı mısır yasak değil mi
Haftada 3 kilo muKizlar haftada 3 kilo verenler var ayda 10 kilomu veriyorlar
arzucum bütün gün kucak kucağayız doruktan çok ege'yle ilgileniyorum mecburen. çalışsam özledi dicem ama evdeyim de hep.sallanmaya çok alıştı gündüz uykusu ggibi gece uykusunda da sürekli sallanmak istiyor
aynurcum boşver sakin ol gül geç, görümcen işte şaşırtmamış seni
Çooook teşekkür ederimmmm
Benim eşim hiiiççç bırakmıyorr beni hep geliyor valla çoook memnunum
Dvdvideosoft diye bir program var. Ordan linki kopyalayıp indirebiliyosun. Birde şöyle bir linkte var ama ben onu pek denemedim garanti veremiyorum.
http://www.youtubevideoindir.org/
Canım sporuna bayıldımm.. ama özellikle sabah kahvaltın çok az
Bu aralar çok yiyemiyorum reflüm varNedenini hala bilmiyorum genellikle çarpıntı eşlik ediyor Doktora çıkmam lazım fırasatını bulunca
kıyamam ben egeye belki diş geliyordur elif . çok şükür biz hiç diş sıkıntısı geçmedik. ilk dişi çıktığında 14 aylıktı efe biz baya geç kalmıştık diş çıkarmada şimdilerde bişeyler geliyor sanırım oda iştahsızlık yapıyor bizde bişey yemiyoruz
Haftada 3 kilo mu
Ayda 10 kilo mu
Bence imkansız
Çok aşırı kilolular yani 150 160. Gibi olanlar verebilir o da sadece diyete başladıkları ilk iki üç hafta
Sonra yine normale döner
Bence normali haftada yarım kilo bir kilo arası vermek
Hoşgeldin :)Merhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü biseygecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı
Evet yeni başladımBence çok az canım keşke salata yoğurt falan da yeseydin öğlen yemeği yeme imkanın varsa öğlen de ye Kahvaltı da az geldi çeşitlendirme imkanın varsa öyle yap bence
Sen yeni Başladın demi belli bir diyet listesi uygulayacak mısın
Benim üst bedenim daha kalın Yaaa ,bugün large mont aldım rahat rahat oldu :)Ohh bi medium kazaklar almisimki sormayinnn
Hoşgeldin canımMerhaba ben yeni uyeyim de tanıtiyim kendimi^^Adim Büşra. 19 yasindayim 63 kiloyum. Boyum 1.64. Kilo almamin tek nedeni cok yemek. Eski kıyafetlerin icine girememek cok kötü biseygecen gun baskülde 64 ü gorunce hırs yaptim. En azindan ilk basta 55 kiloyu görmek istiyorum. Dun yediklerime dikkat etmeye basladim. Gun icerisinde harekliyim de. Hadi hayırlısı
Demekki yemeğe çağırdım demek istemiyor yemek yapmaya çağırıyorAyyy kızlaaar ben biliyorum yaaa...çok iyi tanıyorum bunları..ne yemeyi ya bi tane yemek yapmış onun da yüzüne bakınca yiyesim gelmiyor...açlıktan geberiyorum yaaa...bu nasıl bi düşüncedir.çağırıyor bizi ama yemek yok.1arkadaşı pasta yapmış vermiş onu matah bi şey sanıp bizi yemeye çağırmış....offf...
Canım ilk haftalarda olabiliyor 3 kilo verme durumu ama zaman geçtikçe haftalık verdiğin kilo ortalam 1-1,5 falan olur zamanla değişir tabii ama haftada 3 kilo çok fazla. Hani biz ne demiştik sağlıklı bir şekilde sakin sakin vericez diyeYok tatlm bakıyorum veren cok insan var nette bilemiyorum
Vejetaryen derken gözü olsun hiçbirşeyi mi yemiyorsun yoksa sadece kırmızı et mi?değişiyor çünkü,,,bi de neden yemiyorsun ? Hayatının bir döneminde et yetmeyenler sonradan yemeye başlıyor,erken menapoza girme riski var..,Sertap Erener bir ropörtajında söylemişti,artık yiyorum diye ki çok katıydı...bilemedim canım..Evet yeni başladımÖğleğin genellikleyemek yeme vaktim olmuyor ya da daha doğrusu oluyor ama yiyecek birşey bulamıyorum , vejetaryenim Evden yapıp götürüyordum bir aralar ama taşımam gereken 3 ton kitaplara ek olarak zor oluyor. Diyet uygulamayı düşünmüyorum , diyet listesinin dışına çıkıp kaçamak yaptığım takdirde başarısızlık olarak algılayıp diyeti bırakıyorum.. Kabul ediyorum garip bir düşünceme hali Son zamanlarda sınav stresiyle saçma sapan aburcubur yemeye başlamıştım onları keseceğim öncelikle (hatta 4 gündür kestim ) daha çok spora yüklenmeyi düşünüyorum. Sizleri tanımak isterim ben de Sizler nasıl bir program takip ediyorsunuz. (spor olsun diyet olsun)
Kusura bakmayın ya az ihmal ettim burayıCanım bizimle konuşmak istemezmisin?tanıyamadık seni.
Örnek olması açısından ben söyleyeyim mesela ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum doktorumun verdiği serbestler listesine göre kendi kendime her gün yiyeceğime karar verip devam ediyorum. Günde ortalama 30 dk kadar yürümeye çalışıyorum zamanla bisikletle çalışıpta arttırmaya çalışıyorum. Bir anda aşırı spora yüklenip vücudum artık sporu umursamamaz hale gelmesin istediğim için ağır ağır ilerliyorum diyebilirim. Bu şekilde 2 ayda 10 kilo verdim.Evet yeni başladımÖğleğin genellikleyemek yeme vaktim olmuyor ya da daha doğrusu oluyor ama yiyecek birşey bulamıyorum , vejetaryenim Evden yapıp götürüyordum bir aralar ama taşımam gereken 3 ton kitaplara ek olarak zor oluyor. Diyet uygulamayı düşünmüyorum , diyet listesinin dışına çıkıp kaçamak yaptığım takdirde başarısızlık olarak algılayıp diyeti bırakıyorum.. Kabul ediyorum garip bir düşünceme hali Son zamanlarda sınav stresiyle saçma sapan aburcubur yemeye başlamıştım onları keseceğim öncelikle (hatta 4 gündür kestim ) daha çok spora yüklenmeyi düşünüyorum. Sizleri tanımak isterim ben de Sizler nasıl bir program takip ediyorsunuz. (spor olsun diyet olsun)
Kesinlikle gel canım valla bende müptelası oldum resmen girmeden duramıyorum :))Kusura bakmayın ya az ihmal ettim burayıSabah 7 de evden çıkıp 18.00 de dönüyorum yemekti falan derken geç oluyor sadece günlük rapor veriyorum birkaç gündür. Daha fazla uğramaya çalışacağım
Çocukluğumdan bu yana hiç yemiyorum ve evet sağlık sorunları oluşturuyor ciddi anlamdaVejetaryen derken gözü olsun hiçbirşeyi mi yemiyorsun yoksa sadece kırmızı et mi?değişiyor çünkü,,,bi de neden yemiyorsun ? Hayatının bir döneminde et yetmeyenler sonradan yemeye başlıyor,erken menapoza girme riski var..,Sertap Erener bir ropörtajında söylemişti,artık yiyorum diye ki çok katıydı...bilemedim canım..
Çok şey kaçırıyosun amaaaa :)Çocukluğumdan bu yana hiç yemiyorum ve evet sağlık sorunları oluşturuyor ciddi anlamdaAma yiyemiyorum. Tavuk balık kırmızı et hiçbir et formunu yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?