Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar haftada 3 kilo verenler var ayda 10 kilomu veriyorlar

ne güzel ben de evde olabilseydim keşke ... mısır mıı mısır yasak değil mi
Yasak mı değil mi çok bi bilgim yok
Ben mısırı çok seviyorum yağsız ve tuzsuz yapıyorum çok fazla da yapmıyorum ETİ FORM bile mısır patlağı yapıyosa yasak değildir heralde

Kizlar haftada 3 kilo verenler var ayda 10 kilomu veriyorlar
Haftada 3 kilo mu
Ayda 10 kilo mu
Bence imkansız
Çok aşırı kilolular yani 150 160. Gibi olanlar verebilir o da sadece diyete başladıkları ilk iki üç hafta
Sonra yine normale döner
Bence normali haftada yarım kilo bir kilo arası vermek

arzucum bütün gün kucak kucağayız doruktan çok ege'yle ilgileniyorum mecburen. çalışsam özledi dicem ama evdeyim de hep.sallanmaya çok alıştı gündüz uykusu ggibi gece uykusunda da sürekli sallanmak istiyor

aynurcum boşver sakin ol gül geç, görümcen işte şaşırtmamış seni

kıyamam ben egeye belki diş geliyordur elif . çok şükür biz hiç diş sıkıntısı geçmedik. ilk dişi çıktığında 14 aylıktı efe biz baya geç kalmıştık diş çıkarmada şimdilerde bişeyler geliyor sanırım oda iştahsızlık yapıyor bizde bişey yemiyoruz

doriş de 11,5 aylıkken çıkardı hiç sıkıntısız çıkmışlardı (azılar hariç) ege'de dişte gözükmüyor ama

Yok tatlm bakıyorum veren cok insan var nette bilemiyorum

Hoşgeldin :)

Evet yeni başladım Öğleğin genellikleyemek yeme vaktim olmuyor ya da daha doğrusu oluyor ama yiyecek birşey bulamıyorum , vejetaryenim Evden yapıp götürüyordum bir aralar ama taşımam gereken 3 ton kitaplara ek olarak zor oluyor. Diyet uygulamayı düşünmüyorum , diyet listesinin dışına çıkıp kaçamak yaptığım takdirde başarısızlık olarak algılayıp diyeti bırakıyorum.. Kabul ediyorum garip bir düşünceme hali Son zamanlarda sınav stresiyle saçma sapan aburcubur yemeye başlamıştım onları keseceğim öncelikle (hatta 4 gündür kestim ) daha çok spora yüklenmeyi düşünüyorum. Sizleri tanımak isterim ben de Sizler nasıl bir program takip ediyorsunuz. (spor olsun diyet olsun)

Hoşgeldin canım Biz her gün yediğimiz yemeği suyumuzu ve sporumuzu paylaşıyoruz onun dışında full eğlence vaarr :) Harika bir takıma geldin gerçekten. Doldurdun mu göremedim ama ilk sayfamızda bir formumuz var eğer şartlarımızı kabul edersen o formu doldur bakalım
Demekki yemeğe çağırdım demek istemiyor yemek yapmaya çağırıyor
Yok tatlm bakıyorum veren cok insan var nette bilemiyorum
Canım ilk haftalarda olabiliyor 3 kilo verme durumu ama zaman geçtikçe haftalık verdiğin kilo ortalam 1-1,5 falan olur zamanla değişir tabii ama haftada 3 kilo çok fazla. Hani biz ne demiştik sağlıklı bir şekilde sakin sakin vericez diye

Vejetaryen derken gözü olsun hiçbirşeyi mi yemiyorsun yoksa sadece kırmızı et mi?değişiyor çünkü,,,bi de neden yemiyorsun ? Hayatının bir döneminde et yetmeyenler sonradan yemeye başlıyor,erken menapoza girme riski var..,Sertap Erener bir ropörtajında söylemişti,artık yiyorum diye ki çok katıydı...bilemedim canım..

Örnek olması açısından ben söyleyeyim mesela ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum doktorumun verdiği serbestler listesine göre kendi kendime her gün yiyeceğime karar verip devam ediyorum. Günde ortalama 30 dk kadar yürümeye çalışıyorum zamanla bisikletle çalışıpta arttırmaya çalışıyorum. Bir anda aşırı spora yüklenip vücudum artık sporu umursamamaz hale gelmesin istediğim için ağır ağır ilerliyorum diyebilirim. Bu şekilde 2 ayda 10 kilo verdim.

Aynura yemeğe gelin diye mi çağırdı?

Kusura bakmayın ya az ihmal ettim burayı Sabah 7 de evden çıkıp 18.00 de dönüyorum yemekti falan derken geç oluyor sadece günlük rapor veriyorum birkaç gündür. Daha fazla uğramaya çalışacağım
Kesinlikle gel canım valla bende müptelası oldum resmen girmeden duramıyorum :))

Çocukluğumdan bu yana hiç yemiyorum ve evet sağlık sorunları oluşturuyor ciddi anlamda Ama yiyemiyorum. Tavuk balık kırmızı et hiçbir et formunu yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…