Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor konusunda ağırdan alamak en mantıklısı en küçük yaştan beri spor yapıyorum ve vücudum alıştırdığı için bıraktığım an kilo almaya başlıyorum. Yemek düzenim aynı kalsa bile. Ama bu dönemde hem sporu bıraktım hem yeme düzenim bozuldu sonuç olarak hayatımda hiç görmediğim bir kiloyla karşı karşıyayım. Ama o kilolar gidecek !!!

Zygo kendini/vucudunu taniyorsun canim. Hem abur cuburu kesmissin hem de duzenli spor planliyorsun. Guzel baslangic

Bugün ki menüm

Sabah 10:00
Karatay kahvaltısı

Arada sadece su ve bir fincan yeşil çay,

Aksam 17:00
Et kavurma ,yayla çorbası

Sporunu daha yapmadim

çorbada pirinç yok muydu? karatay yaptığın için sordum

Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.

adı hülya ama

Kesinlikleee istedikten sonra yapılmayacak şey yok
İzmirdeyim ya canim gordugum her butikten aldim instagramdaki her sey burdaki butiklerde var

Canım harika bir şehirdesinn.. Ahh şuan orda olmak için neler vermezdim bir bilseeen :) Az biraz izmirli sayılırım bende ve resmen aşığım o şehre. Gezebildiğin kadar gez dolaş eğlen

Neredesin kuzum yoksun günlerdir?Allah acil şifalar versin,çabucak iyileş...aama bi haber verseydin keşkkeşke.nasılsın?nasıl gidiyor?
Hafta sonu spordan çıkınca yağmura yakalandim birde sinuzit olunca mahvoldum ama bu gün daha iyiyim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdi

Kusura bakmayın ya az ihmal ettim burayı Sabah 7 de evden çıkıp 18.00 de dönüyorum yemekti falan derken geç oluyor sadece günlük rapor veriyorum birkaç gündür. Daha fazla uğramaya çalışacağım
Zygomatik görünce diş hekimi olma ihtimalini düşündüm bi an

Gezicem perim bol bol kafami dagiticam :)

Son düzenleme:
menüm

10:00 2 yağsız tost, biberiye-yeşilçay

ara yarım portakal

13:30 yoğurtlu ıspanak, biraz fıstık

16:00 kraker, doğadan dokuzlu çay

18:00 armut

Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.
Hülya canım benim adım...Aynur kaptanımız.,,40 yaşındayım,çalışmıyorum,1 tane oğlu var..,Can'ın ne isterse onu söyle :)

menüm

10:00 2 yağsız tost, biberiye-yeşilçay

ara yarım portakal

13:30 yoğurtlu ıspanak, biraz fıstık

16:00 kraker, doğadan dokuzlu çay

18:00 armut
Tam alkışlayacaktımmmm ki hani akşam yemeği Elif? Yiyeceksin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…