Spor konusunda ağırdan alamak en mantıklısı en küçük yaştan beri spor yapıyorum ve vücudum alıştırdığı için bıraktığım an kilo almaya başlıyorum. Yemek düzenim aynı kalsa bile. Ama bu dönemde hem sporu bıraktım hem yeme düzenim bozuldu sonuç olarak hayatımda hiç görmediğim bir kiloyla karşı karşıyayım. Ama o kilolar gidecek !!!Örnek olması açısından ben söyleyeyim mesela ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum doktorumun verdiği serbestler listesine göre kendi kendime her gün yiyeceğime karar verip devam ediyorum. Günde ortalama 30 dk kadar yürümeye çalışıyorum zamanla bisikletle çalışıpta arttırmaya çalışıyorum. Bir anda aşırı spora yüklenip vücudum artık sporu umursamamaz hale gelmesin istediğim için ağır ağır ilerliyorum diyebilirim. Bu şekilde 2 ayda 10 kilo verdim.
Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.Çok şey kaçırıyosun amaaaa :)
İzmirdeyim ya canim gordugum her butikten aldimNereden aldin canim?
Bende mont alirken large aldim sene basinda kazakla giyerim diyeBenim üst bedenim daha kalın Yaaa ,bugün large mont aldım rahat rahat oldu :)
Daha fazla ugra daha cok seversin burayiKusura bakmayın ya az ihmal ettim burayıSabah 7 de evden çıkıp 18.00 de dönüyorum yemekti falan derken geç oluyor sadece günlük rapor veriyorum birkaç gündür. Daha fazla uğramaya çalışacağım
İzmirdeyim ya canim gordugum her butikten aldiminstagramdaki her sey burdaki butiklerde var
Bugün ki menüm
Sabah 10:00
Karatay kahvaltısı
Arada sadece su ve bir fincan yeşil çay,
Aksam 17:00
Et kavurma ,yayla çorbası
Sporunu daha yapmadim
Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.
Çok az şehriye koyuyorumçorbada pirinç yok muydu? karatay yaptığın için sordum
adı hülya ama
Kesinlikleee istedikten sonra yapılmayacak şey yokSpor konusunda ağırdan alamak en mantıklısı en küçük yaştan beri spor yapıyorum ve vücudum alıştırdığı için bıraktığım an kilo almaya başlıyorum. Yemek düzenim aynı kalsa bile. Ama bu dönemde hem sporu bıraktım hem yeme düzenim bozuldu sonuç olarak hayatımda hiç görmediğim bir kiloyla karşı karşıyayım. Ama o kilolar gidecek !!!
İzmirdeyim ya canim gordugum her butikten aldiminstagramdaki her sey burdaki butiklerde var
Canim hangi fskulteAkademisyenim canim. Uni de yardimci docent olarak gorev yapiyorum. Sor sorunu. Bilmiyorsam da arastirip yanitlarim.
Hafta sonu spordan çıkınca yağmura yakalandim birde sinuzit olunca mahvoldum ama bu gün daha iyiyimNeredesin kuzum yoksun günlerdir?Allah acil şifalar versin,çabucak iyileş...aama bi haber verseydin keşkkeşke.nasılsın?nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdiSelamlar
Naz canim toparlanamamissin. Beslenmene dikkat et canim. Patronun insafa gelse biraz...
Elif seni ozledigi icin de yapiyor olabilir canim. Atak donemleri mental de oluyor. Sar sarmala pasani. Ben ilk basladigim zamanlarda oglanin kurabiyelerine ozlemle bakardim ElifGeciyor ama zamanla. Istedigin kiloya gelince rahat rahat yersin canim
Aynura spora yeni basladin. Onun da tartida etkisi var canim. Misafirlikte iyi eglenceler
Hande nerede? Bir mesaj yazip kayboluyor.
Havva merak ettik seni canim. Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Zeynep iltifatlari almaya baslamissinEger aralariniz 4-5 saat olacaksa sutu yogurdu da ogunle beraber alacaksin o zaman canim.
Yagmur&busra hos geldinizYagmur detoks vs uzak duruyoruz guzelim. Saglikli beslenip spor yaparak kilolarimizi gule oynaya veriyoruz. Tartida eksi goremezsek de umutsuzluga kapilmadan sabirla devam ediyoruz Ben Arzu. 29 yasindayim. 75 ile basladim. Bu cuma 54 kusur ile mezun olacagim insallah. 10 aylik bir oglum var
Zygomatik görünce diş hekimi olma ihtimalini düşündüm bi anKusura bakmayın ya az ihmal ettim burayıSabah 7 de evden çıkıp 18.00 de dönüyorum yemekti falan derken geç oluyor sadece günlük rapor veriyorum birkaç gündür. Daha fazla uğramaya çalışacağım
Gaziemirdeyimmkalcak mısın bikaç gün daha? nerelerdesin?
Gezicem perim bol bol kafami dagiticam :)Kesinlikleee istedikten sonra yapılmayacak şey yok
Canım harika bir şehirdesinn.. Ahh şuan orda olmak için neler vermezdim bir bilseeen :) Az biraz izmirli sayılırım bende ve resmen aşığım o şehre. Gezebildiğin kadar gez dolaş eğlen
Hülya canım benim adım...Aynur kaptanımız.,,40 yaşındayım,çalışmıyorum,1 tane oğlu var..,Can'ın ne isterse onu söyle :)Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.
Tam alkışlayacaktımmmm ki hani akşam yemeği Elif? Yiyeceksin dimi?menüm
10:00 2 yağsız tost, biberiye-yeşilçay
ara yarım portakal
13:30 yoğurtlu ıspanak, biraz fıstık
16:00 kraker, doğadan dokuzlu çay
18:00 armut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?