Turtlecim geçmiş olsun,adın ne mahsuru yoksa?Menum
Kahvaltı 8:00
2,yumurta
Öğlen12:30
1kase mısır çorba
1kepce sebzeli bulgur pilavı 2parça tavuk gogsu
1kase cacık
Akşam 17:00
2tabak yoğurt çorba
Belki birazdan bi salata yaparım
Tam alkışlayacaktımmmm ki hani akşam yemeği Elif? Yiyeceksin dimi?
HAYIIRR olmaz ,Ege nin vitamine ihtiyacı var :) yoğurt ye hiç olmazsa...canım istemiyor
Bugünki menüm
Sabah:
Omlet
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu
Öğlen:
yoğurt kürü (zencefil,zerdeçal,tarçın)
Ara:
Papatyalı yeşil çay
Akşam:
Tavuk
Salata
Yoğurt
1,5 lt suyumu içtim. 10000 adımımı attım. 6,5 km kadar yürümüşüm. Akşamda bisikletle çalışacağım
Hoşgeldin canımBiz her gün yediğimiz yemeği suyumuzu ve sporumuzu paylaşıyoruz onun dışında full eğlence vaarr :) Harika bir takıma geldin gerçekten. Doldurdun mu göremedim ama ilk sayfamızda bir formumuz var eğer şartlarımızı kabul edersen o formu doldur bakalım
Demekki yemeğe çağırdım demek istemiyor yemek yapmaya çağırıyor
Canım ilk haftalarda olabiliyor 3 kilo verme durumu ama zaman geçtikçe haftalık verdiğin kilo ortalam 1-1,5 falan olur zamanla değişir tabii ama haftada 3 kilo çok fazla. Hani biz ne demiştik sağlıklı bir şekilde sakin sakin vericez diye
Bu alkislar gizemeBugünki menüm
Sabah:
Omlet
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu
Öğlen:
yoğurt kürü (zencefil,zerdeçal,tarçın)
Ara:
Papatyalı yeşil çay
Akşam:
Tavuk
Salata
Yoğurt
1,5 lt suyumu içtim. 10000 adımımı attım. 6,5 km kadar yürümüşüm. Akşamda bisikletle çalışacağım
Superrr yaaa cok tatlisinnn ezgimmm erden buldunnn cok guldum
Bence garip bir düşünce şekli değil kaçamak yapınca ben de diyeti bırakıveriyordum buraya gelene kadar burası insanı motive ediyoEvet yeni başladımÖğleğin genellikleyemek yeme vaktim olmuyor ya da daha doğrusu oluyor ama yiyecek birşey bulamıyorum , vejetaryenim Evden yapıp götürüyordum bir aralar ama taşımam gereken 3 ton kitaplara ek olarak zor oluyor. Diyet uygulamayı düşünmüyorum , diyet listesinin dışına çıkıp kaçamak yaptığım takdirde başarısızlık olarak algılayıp diyeti bırakıyorum.. Kabul ediyorum garip bir düşünceme hali Son zamanlarda sınav stresiyle saçma sapan aburcubur yemeye başlamıştım onları keseceğim öncelikle (hatta 4 gündür kestim ) daha çok spora yüklenmeyi düşünüyorum. Sizleri tanımak isterim ben de Sizler nasıl bir program takip ediyorsunuz. (spor olsun diyet olsun)
Bugün nereye gittin semt olarak ismini biliyomusunGaziemirdeyimm
Sen burda misinburdayim biraz daha haftaya antebe donmem gerek
Yumurta,marul salatası,lahana çorbası ve yoğurt yedim,tıkabasa doydum ve sadece 300 kâlori...
kız zeynep olduğunu yazsana...şaşıracak kızlar kim bu diyeİsim yok
50 kâlori,içine 1 tane tuzsuz etimek doğradım...LAHANA corbasi kac kalori canimcim tam olarak blmiyorum
İvet ben ebe zeynepkız zeynep olduğunu yazsana...şaşıracak kızlar kim bu diye
Teşekkür ederim canım ismim havva senin ne?Turtlecim geçmiş olsun,adın ne mahsuru yoksa?
Lahana corbasini nasıl yapıyorsun canım bende yapmak istiyorum daYumurta,marul salatası,lahana çorbası ve yoğurt yedim,tıkabasa doydum ve sadece 300 kâlori...
Canım benim çok yiyorsun çok...13.takımda da gördüm baya kilo almışdın.sana söyleyim yani bizim takımda artı yasak...kaç gündür de gelmiyorsun nasıl beslendiyini bilmiyorum.ama gerçekten cuma kilo alırsan ve haftalardır inmediyimiz dereceden inersek bozuşuruz haberin olsun...Menum
Kahvaltı 8:00
2,yumurta
Öğlen12:30
1kase mısır çorba
1kepce sebzeli bulgur pilavı 2parça tavuk gogsu
1kase cacık
Akşam 17:00
2tabak yoğurt çorba
Belki birazdan bi salata yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?