O ne kız?nasıl bi doğum?kkocayı uyuttun mu yoksa?İvet ben ebe zeynepevlere doğuma gelinir itinaylavdogum yaptirilir varmı iateyen.
Hülya adım...lahana(çeyrek),biber ( yeşil ve kırmızı),maydanoz,4 soğan,tavuk bulyon,kimyon.,domates,kereviz istersen kabak koyup düdüklüde 30 dk pişirip blenderdân geçirip yapabilirsin.,.Teşekkür ederim canım ismim havva senin ne?
Lahana corbasini nasıl yapıyorsun canım bende yapmak istiyorum da
Beni de alana listene lüftenCanım benim çok yiyorsun çok...13.takımda da gördüm baya kilo almışdın.sana söyleyim yani bizim takımda artı yasak...kaç gündür de gelmiyorsun nasıl beslendiyini bilmiyorum.ama gerçekten cuma kilo alırsan ve haftalardır inmediyimiz dereceden inersek bozuşuruz haberin olsun...
Aynura benim kuzum.nihayet geldin. Kaç gündür kendi kendime yazışıyorum seninle.ama katılımın kötü olursa listeye alınamazsın haberin olsun aaaa güzel arkadaşım...Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.
yağsız tuzsuz mısır faydalıdır heraldeYasak mı değil mi çok bi bilgim yok
Ben mısırı çok seviyorum yağsız ve tuzsuz yapıyorum çok fazla da yapmıyorum ETİ FORM bile mısır patlağı yapıyosa yasak değildir heralde
yok ben de anlamadım aynuram.betim bitmişti 1 MB kaldı diye mesaj gelmişti ama bitmedi bugünden beti anlamadım hala ayni miktar var diyo ya ücretli giriyom yada avea bana acidiO ne kız?nasıl bi doğum?kkocayı uyuttun mu yoksa?
Seni almazmıyım kızzzz?hem katılımın iyi hem motivasyonun hem diyetin.ben daha ne isterim...ama haftaya...Beni de alana listene lüften
Arkadaşlar mısırın glisemik indeksi yüksek sadece kaloriye bakmayın bir yiyecekte.yağsız tuzsuz mısır faydalıdır heraldeafiyet olsunn
ben yasak derken hani takımda bazı şeyleri yemek yasak ya o anlamda sormuştum
Whatsappta bi arkadas gonderdiSuperrr yaaa cok tatlisinnn ezgimmm erden buldunnn cok guldum
Izgara olarak balık yapabilirsin,ızgarâ köfte az yâğlı etle...Slm arkadaslar bugun dr gittim ve demir eksiligim baya baya cikti o yuzden diyet listemi daha et balik gibi seyler yapmak istiyorum onerileriniz var mi ??
Ne güzel işte ızgara yap ye ne güzel.tavuğu,köfteyi,eti,balığıııSlm arkadaslar bugun dr gittim ve demir eksiligim baya baya cikti o yuzden diyet listemi daha et balik gibi seyler yapmak istiyorum onerileriniz var mi ??
Neyse belki torpil yapıp bu hafta alırsın didim ama cıkk neyse bekliyorum sabırsızlıklaSeni almazmıyım kızzzz?hem katılımın iyi hem motivasyonun hem diyetin.ben daha ne isterim...ama haftaya...
Yaninda yogurt yesem kilo yapar mi ya ?Izgara olarak balık yapabilirsin,ızgarâ köfte az yâğlı etle...
Burgere gitmiyorum o yuzden. Zaten diyet dolayisiyla gitmiyodum ama dondurmasi milkshakesini bazen icerdim. Cok ayip ettilerMasadaki artık patatesleri yiyen suriyeli çocuğu tekme tokat dövüyor dükkan sahibi...biz ne zaman bu kadar gaddar olduk..insanlıktan çıktık..yazıklar olsun...sadakan olsun pis adam...çok sinirliyim şuân..
O yüzden haberleri izlemiyom ben...Masadaki artık patatesleri yiyen suriyeli çocuğu tekme tokat dövüyor dükkan sahibi...biz ne zaman bu kadar gaddar olduk..insanlıktan çıktık..yazıklar olsun...sadakan olsun pis adam...çok sinirliyim şuân..
Yoğurdun kilo verdirici özelliği vardır,her öğününde yoğurt ye...tatlı ihtiyacın olduğûnda içine tarçın koyup Yemen yeterli...Yaninda yogurt yesem kilo yapar mi ya ?
Ne kilo yapması fıstığım kilo verirsin yahu...et yoğurt salata müthiş 3lüYaninda yogurt yesem kilo yapar mi ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?