Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim canım ismim havva senin ne?

Lahana corbasini nasıl yapıyorsun canım bende yapmak istiyorum da
Hülya adım...lahana(çeyrek),biber ( yeşil ve kırmızı),maydanoz,4 soğan,tavuk bulyon,kimyon.,domates,kereviz istersen kabak koyup düdüklüde 30 dk pişirip blenderdân geçirip yapabilirsin.,.

Beni de alana listene lüften

Ya bazen bol baharatlı köfte yapıp yemeye zorluyorum kendimi ama gerçekten çok zorluyor. Aynur abla desem olur mu ? Ben de seni tanımak isterim.
Aynura benim kuzum.nihayet geldin. Kaç gündür kendi kendime yazışıyorum seninle.ama katılımın kötü olursa listeye alınamazsın haberin olsun aaaa güzel arkadaşım...

Yasak mı değil mi çok bi bilgim yok
Ben mısırı çok seviyorum yağsız ve tuzsuz yapıyorum çok fazla da yapmıyorum ETİ FORM bile mısır patlağı yapıyosa yasak değildir heralde
yağsız tuzsuz mısır faydalıdır heralde afiyet olsunn
ben yasak derken hani takımda bazı şeyleri yemek yasak ya o anlamda sormuştum

O ne kız?nasıl bi doğum?kkocayı uyuttun mu yoksa?
yok ben de anlamadım aynuram.betim bitmişti 1 MB kaldı diye mesaj gelmişti ama bitmedi bugünden beti anlamadım hala ayni miktar var diyo ya ücretli giriyom yada avea bana acidi kocam nobette

Slm arkadaslar bugun dr gittim ve demir eksiligim baya baya cikti o yuzden diyet listemi daha et balik gibi seyler yapmak istiyorum onerileriniz var mi ??

Slm arkadaslar bugun dr gittim ve demir eksiligim baya baya cikti o yuzden diyet listemi daha et balik gibi seyler yapmak istiyorum onerileriniz var mi ??
Izgara olarak balık yapabilirsin,ızgarâ köfte az yâğlı etle...

Ne güzel işte ızgara yap ye ne güzel.tavuğu,köfteyi,eti,balığııı
doktora hayr ola elifim?

Masadaki artık patatesleri yiyen suriyeli çocuğu tekme tokat dövüyor dükkan sahibi...biz ne zaman bu kadar gaddar olduk..insanlıktan çıktık..yazıklar olsun...sadakan olsun pis adam...çok sinirliyim şuân..
Burgere gitmiyorum o yuzden. Zaten diyet dolayisiyla gitmiyodum ama dondurmasi milkshakesini bazen icerdim. Cok ayip ettiler

Masadaki artık patatesleri yiyen suriyeli çocuğu tekme tokat dövüyor dükkan sahibi...biz ne zaman bu kadar gaddar olduk..insanlıktan çıktık..yazıklar olsun...sadakan olsun pis adam...çok sinirliyim şuân..
O yüzden haberleri izlemiyom ben...

Kuzularin annesiii izmirde misin sen cevap yazdinda ben mi gormedim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…