- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Gaziemirdeydim tatlim burda yaptim alisverisiBence garip bir düşünce şekli değil kaçamak yapınca ben de diyeti bırakıveriyordum buraya gelene kadar burası insanı motive ediyo
Bugün nereye gittin semt olarak ismini biliyomusun
Daha önce izmire gelmişmiydin
İzmiri beğendin mi
Evet izmirde elif..Kuzularin annesiii izmirde misin sen cevap yazdinda ben mi gormedim ;(
Her akşam izliyorum siyasi haberleri,bu haberin tanıtımındaydı,tesadüf oldû..O yüzden haberleri izlemiyom ben...
Ahh yavrum sorma ya moralim cok bozuk bugun dr gittim kiz bi turlu damarimi bulamadi kollarim delik desik oldu hamileyken demir eksiligim acayipdi dr simdi de var dedi normal kontrol icin gitmisdim guatrimda olabilirmis bi gittim hersey cikti doktora dedim cok kilo almaya basladim cok unutganim saclarim dokluyo falan filan guatr olabilir dedi hersey karisti iyice =(Ne güzel işte ızgara yap ye ne güzel.tavuğu,köfteyi,eti,balığııı
doktora hayr ola elifim?
Hmmm Allah yardımcın olsun cancanım.peki varmıymış?Ahh yavrum sorma ya moralim cok bozuk bugun dr gittim kiz bi turlu damarimi bulamadi kollarim delik desik oldu hamileyken demir eksiligim acayipdi dr simdi de var dedi normal kontrol icin gitmisdim guatrimda olabilirmis bi gittim hersey cikti doktora dedim cok kilo almaya basladim cok unutganim saclarim dokluyo falan filan guatr olabilir dedi hersey karisti iyice =(
Bildiğimiz meşhurlardan değil,sokak arası burgerci...ne olduğu önemli değil ki,yazık kadının biri zor aldı çocuğu adamın elinden..,Burgere gitmiyorum o yuzden. Zaten diyet dolayisiyla gitmiyodum ama dondurmasi milkshakesini bazen icerdim. Cok ayip ettiler
Oyleleri insan degil. Olamaz. Ha suriyeli ha bizim cocugumuz. Ne fark eder dimi..B
Bildiğimiz meşhurlardan değil,sokak arası burgerci...ne olduğu önemli değil ki,yazık kadının biri zor aldı çocuğu adamın elinden..,
Diyet konusunda bilgin az sanırımYaninda yogurt yesem kilo yapar mi ya ?
bize arada olur ezgim.Ben de pasta...ıyyyy...çok açtım görümcede Olan da oydu.yoydu.yedim aç aç...şimdi de acayip miydem bulanıyor.keşke yemeseydim...Bugun ufacik bi ekler yedim
O daha yarin belli olcakmis yada cumaya saol canim allah razi olsunHmmm Allah yardımcın olsun cancanım.peki varmıymış?
İlaç tedavisiyle düzene girer,sonrasında hemencecik kilolarında gider..O daha yarin belli olcakmis yada cumaya saol canim allah razi olsun
Tamam hülyam sakinleş hadi...heryerde vardır böğleleri..Biz Allah misafiri diyip kapımıza geleni aç göndermeyen bir millet değil miydik?çok utanıyorum,tiksiniyorum insanlığımdan...
Ahir zamandayiz canim icimizde kin ofke kiskanclik hep bana hep banalar nefret halbuki 5 lirayla bile karin doyar yazik gercekten..Biz Allah misafiri diyip kapımıza geleni aç göndermeyen bir millet değil miydik?çok utanıyorum,tiksiniyorum insanlığımdan...
Bende pastayi sevmem hele cikolatali pastadan nefret ederim aynuram.. Ama eklerin icinde kremasi var ya canim nasil cekti..bize arada olur ezgim.Ben de pasta...ıyyyy...çok açtım görümcede Olan da oydu.yoydu.yedim aç aç...şimdi de acayip miydem bulanıyor.keşke yemeseydim...
Ortada net bisey yokmuş ama takılma böyle şeylere.demir eksikliği basit guatr da var dememiş öyle yüzüne bakıp var diyemez kimse.bak benim doğumdan sonra hemoglobinim 7,9 a düşmüştü. 8 ay oldu doğum Yapalı yeni baktirdim 14.3 e yükselmişAhh yavrum sorma ya moralim cok bozuk bugun dr gittim kiz bi turlu damarimi bulamadi kollarim delik desik oldu hamileyken demir eksiligim acayipdi dr simdi de var dedi normal kontrol icin gitmisdim guatrimda olabilirmis bi gittim hersey cikti doktora dedim cok kilo almaya basladim cok unutganim saclarim dokluyo falan filan guatr olabilir dedi hersey karisti iyice =(
2lirayla doyuyor karin.. YazikAhir zamandayiz canim icimizde kin ofke kiskanclik hep bana hep banalar nefret halbuki 5 lirayla bile karin doyar yazik gercekten..
Canim once saglik olsun allah daha kotusunden korusun bende oyle dusunuyom ilacla duzelir bilmiyorum ya hamileysemİlaç tedavisiyle düzene girer,sonrasında hemencecik kilolarında gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?