Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gaziemirdeydim tatlim burda yaptim alisverisi
Annem izmirli benim her sene geliriz yari izmirli sayilirim:)

Ne güzel işte ızgara yap ye ne güzel.tavuğu,köfteyi,eti,balığııı
doktora hayr ola elifim?
Ahh yavrum sorma ya moralim cok bozuk bugun dr gittim kiz bi turlu damarimi bulamadi kollarim delik desik oldu hamileyken demir eksiligim acayipdi dr simdi de var dedi normal kontrol icin gitmisdim guatrimda olabilirmis bi gittim hersey cikti doktora dedim cok kilo almaya basladim cok unutganim saclarim dokluyo falan filan guatr olabilir dedi hersey karisti iyice =(

Hmmm Allah yardımcın olsun cancanım.peki varmıymış?

Kızım eve gelirken ne güzel uyumuştu arabada.,bende kendimi spora vericem diyordum ama uyandı yatağında uyumaya çalışıyor...ve çok açım çokkkk...

B
Burgere gitmiyorum o yuzden. Zaten diyet dolayisiyla gitmiyodum ama dondurmasi milkshakesini bazen icerdim. Cok ayip ettiler
Bildiğimiz meşhurlardan değil,sokak arası burgerci...ne olduğu önemli değil ki,yazık kadının biri zor aldı çocuğu adamın elinden..,

Yaninda yogurt yesem kilo yapar mi ya ?
Diyet konusunda bilgin az sanırım tam tersine her yemeğin yanina yoğurt öneriliyor.yapilan araştırmalar her yemeğin yanina yoğurt yiyenlerin daha hızlı kilo verdiği ve karin yağlarının daha cabuk eridi gözlenmiş bol bol ev yapımı yoğurt ye canım

bize arada olur ezgim.Ben de pasta...ıyyyy...çok açtım görümcede Olan da oydu.yoydu.yedim aç aç...şimdi de acayip miydem bulanıyor.keşke yemeseydim...
Bende pastayi sevmem hele cikolatali pastadan nefret ederim aynuram.. Ama eklerin icinde kremasi var ya canim nasil cekti..

Ortada net bisey yokmuş ama takılma böyle şeylere.demir eksikliği basit guatr da var dememiş öyle yüzüne bakıp var diyemez kimse.bak benim doğumdan sonra hemoglobinim 7,9 a düşmüştü. 8 ay oldu doğum Yapalı yeni baktirdim 14.3 e yükselmiş karataya uygun beslenmenin avantajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…