Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende pastayi sevmem hele cikolatali pastadan nefret ederim aynuram.. Ama eklerin icinde kremasi var ya canim nasil cekti..
Evet ya şimdi de bi yeme isteyi kalktı sorma...hem çok sinirli hem çok açım.kaçım.kızlar var ya size göremcemi anlatsam hayatda böğle inssnlar var mı diye şoka girersiniz a

Hele su sonuclar bi ciksin =)

Bu kiloyla hamile kalirsam 200 kiloyla doguma girerim artik =))
Kilo için dememistim canım ilaç için demiştim ya.sen hic düşünme doktorun sana dediklerini düşünüp motivasyonunu bozma zaman su gibi akıp gidiyom bir an önce zayıflayıp hem sağlıklı hem zayıf olursun

Aayy agzindan bal kaymak damliyo izine kadar kilo vereyim dua etin =) hepinizden allah razi olsun cok iyi destek veriyosunuz iyiki uye olmusum

menülerin aynı oluyor galiba genelde
Evet akupunktura gidiyorum doktorun verdiği listeye uyuyorum genelde protein ağırlıklı liste verdi. Aslında verdiği listede kahvaltı belli diğer öğünler içinde sadece serbest yiyebileceklerim belli gerisi düzeni miktarı ve neleri yiyeceğim bana kalmış.
Bu alkislar gizeme
Sağol tatlııımm
Slm arkadaslar bugun dr gittim ve demir eksiligim baya baya cikti o yuzden diyet listemi daha et balik gibi seyler yapmak istiyorum onerileriniz var mi ??
Canım her akşam yemeğinde ızgara köfte,tavuk,balık,et yapabilirsin çok güzel olur salata ve yoğurtla.

İlaho kız o nasıl oluyo öğle...çok güldüm
Ancak yukarıda konu sahibi aynura yazıyor ya ben sadece oraya bakıyorum. Geleli sadece seninle konuştuğumu düşünüyordum. Sol tarafa gözlerimi çevirdim ve acı gerçekle karşılaştım... Bizden başkaları da varmış.

Ay eliiif ben de senin kuzuları karıştırmışım...büyük doriş küçük egeymiş...ben de aksi biliyordum...

evet büyük doruk küçük ege canım yada dorişin deyimiyle dodo ile edi

senin adın aynur diye biliyorum aynura mı arzu falan öyle hitap ediyor ikilemde kalıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…