- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Hulya abla bu daha baslangic.. İnsanlik boyle devam ederse daha nelerle karsilasicaz.. Allah insanligi islah etsinBiz Allah misafiri diyip kapımıza geleni aç göndermeyen bir millet değil miydik?çok utanıyorum,tiksiniyorum insanlığımdan...
Dusunun yani bu kadar benciliz kendimizi dusunuyoz hep =(2lirayla doyuyor karin.. Yazik
Bebeğim hamilelere de veriyoruz biz troid ilaçlarını hiccc takma kafanaCanim once saglik olsun allah daha kotusunden korusun bende oyle dusunuyom ilacla duzelir bilmiyorum ya hamileysem
Evet ya şimdi de bi yeme isteyi kalktı sorma...hem çok sinirli hem çok açım.kaçım.kızlar var ya size göremcemi anlatsam hayatda böğle inssnlar var mı diye şoka girersiniz aBende pastayi sevmem hele cikolatali pastadan nefret ederim aynuram.. Ama eklerin icinde kremasi var ya canim nasil cekti..
Hele su sonuclar bi ciksin =)Ortada net bisey yokmuş ama takılma böyle şeylere.demir eksikliği basit guatr da var dememiş öyle yüzüne bakıp var diyemez kimse.bak benim doğumdan sonra hemoglobinim 7,9 a düşmüştü. 8 ay oldu doğum Yapalı yeni baktirdim 14.3 e yükselmişkarataya uygun beslenmenin avantajı
Su hayatta biseye sasirmaz olduk aynuram kesin vardir oyle insanlar beklerimEvet ya şimdi de bi yeme isteyi kalktı sorma...hem çok sinirli hem çok açım.kaçım.kızlar var ya size göremcemi anlatsam hayatda böğle inssnlar var mı diye şoka girersiniz a
Bu kiloyla hamile kalirsam 200 kiloyla doguma girerim artik =))Bebeğim hamilelere de veriyoruz biz troid ilaçlarını hiccc takma kafana
Kilo için dememistim canım ilaç için demiştim ya.sen hic düşünme doktorun sana dediklerini düşünüp motivasyonunu bozma zaman su gibi akıp gidiyom bir an önce zayıflayıp hem sağlıklı hem zayıf olursunBu kiloyla hamile kalirsam 200 kiloyla doguma girerim artik =))
İvet ben ebe zeynepevlere doğuma gelinir itinaylavdogum yaptirilir varmı iateyen.
Aayy agzindan bal kaymak damliyo izine kadar kilo vereyim dua etin =) hepinizden allah razi olsun cok iyi destek veriyosunuz iyiki uye olmusumKilo için dememistim canım ilaç için demiştim ya.sen hic düşünme doktorun sana dediklerini düşünüp motivasyonunu bozma zaman su gibi akıp gidiyom bir an önce zayıflayıp hem sağlıklı hem zayıf olursun
Kuzularin annesiii izmirde misin sen cevap yazdinda ben mi gormedim ;(
Ben gidiyim bir köşede utanıp geri geleyim pardon yaçorbada pirinç yok muydu? karatay yaptığın için sordum
adı hülya ama
İlaho kız o nasıl oluyo öğle...çok güldümBen gidiyim bir köşede utanıp geri geleyim pardon yaHülya ablacım çok memnun oldum
Evet akupunktura gidiyorum doktorun verdiği listeye uyuyorum genelde protein ağırlıklı liste verdi. Aslında verdiği listede kahvaltı belli diğer öğünler içinde sadece serbest yiyebileceklerim belli gerisi düzeni miktarı ve neleri yiyeceğim bana kalmış.menülerin aynı oluyor galiba genelde
Sağol tatlııımmBu alkislar gizeme
Canım her akşam yemeğinde ızgara köfte,tavuk,balık,et yapabilirsin çok güzel olur salata ve yoğurtla.Slm arkadaslar bugun dr gittim ve demir eksiligim baya baya cikti o yuzden diyet listemi daha et balik gibi seyler yapmak istiyorum onerileriniz var mi ??
Ay eliiif ben de senin kuzuları karıştırmışım...büyük doriş küçük egeymiş...ben de aksi biliyordum...
evet canım son 13 yıldır burdayım, ünv. kazandım bir geldim geliş o geliş
Ancak yukarıda konu sahibi aynura yazıyor ya ben sadece oraya bakıyorum. Geleli sadece seninle konuştuğumu düşünüyordum. Sol tarafa gözlerimi çevirdim ve acı gerçekle karşılaştım... Bizden başkaları da varmış.İlaho kız o nasıl oluyo öğle...çok güldüm
Ay eliiif ben de senin kuzuları karıştırmışım...büyük doriş küçük egeymiş...ben de aksi biliyordum...
Çok güldüm kız ne alemsinAncak yukarıda konu sahibi aynura yazıyor ya ben sadece oraya bakıyorum. Geleli sadece seninle konuştuğumu düşünüyordum. Sol tarafa gözlerimi çevirdim ve acı gerçekle karşılaştım... Bizden başkaları da varmış.
Ancak yukarıda konu sahibi aynura yazıyor ya ben sadece oraya bakıyorum. Geleli sadece seninle konuştuğumu düşünüyordum. Sol tarafa gözlerimi çevirdim ve acı gerçekle karşılaştım... Bizden başkaları da varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?