Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünlük durum:
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği /kibrit kutusu büyüklüğünde dil peyniri/1 havuç / yarım portakal
Akşam: 1,5 dilim tam buğday ekmek/ 1 tabak marul salatası/1 havuç/yarım elma
Spor: 20 squat
20 mekik
veee vee 12 km bisiklet

allahımmmm...bildiyin kahkaha attım yani....
evet büyük doruk küçük ege canım yada dorişin deyimiyle dodo ile edi

senin adın aynur diye biliyorum aynura mı arzu falan öyle hitap ediyor ikilemde kalıyorum bende
ismim aynura elifim...
nedem her öğünde havuç kuzum?

ilk gün menümü paylaşayım ben de
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, domates, nane, 4 zeytin,1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:1 tabak kereviz yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
ara:1 fincan nescafe(şekersiz)
akşam:1 kase mercimek çorbası,1 tane patlıcan dolması, salata, yoğurt
ara:1 portakal,1 çay bardağı süt
2 litre su, 45 dakika yürüyüş,50 mekik

supersin canım ilk gün için,menünü de gayet düzenli yazmışsın.bi de benden sana tavsiye yemekden sonra 4saat aç kalmaya dikkat et.kilo verme açısından çok önemli...

supersin canım ilk gün için,menünü de gayet düzenli yazmışsınşbi de benden sana tavsiye yemekden sonra 4saat aç kalmaya dikkat et.kilo verme açısından çok önemli...
teşekkür ederim canım anladım canım öyle yapayım en son ara öğünümü yarım saat önce falan yaptım sabaha kadar açım artık

allahımmmm...bildiyin kahkaha attım yani....

ismim aynura elifim...

nedem her öğünde havuç kuzum?

Pazarcı amca bana en güzel havuçlarını vermiş!! Çok tatlılar , küçük,sulu tatlı böyle.
Diyet açısından önerilir mi bilmiyorum, ben diyet konusunda aburcuburu çıkarıcam sadece yeme düzenim aynı kalacak programımda. Diyette beni korkutan metabolizmayı düşük kaloriye alıştırıyoruz ve tekrar normal bir yeme düzeni alınca (normal, çok demiyorum) vücut normal olanı çok olarak algılıyor... Tam tersi ise az yediğimizde metabolizma kendini uzun süreli bir açlığa karşı korumak için stokluyor. Benim fikrim her zaman yediğim şekilde yemek . Daha çok spor ve aburcuburu kesmek.

Sana birşey sormam gerek.simdi karatay da süt u nasıl icicez.öğün aralarında mi.normal de leptin için hic birşey yenmemesi gerek ya.sut ve yoğurt nasıl olacak kafama takildi
süt gece içebilirsin canm ..
ayran çay su süt serbest takma kafana ..

ben de gece yatmadan koca bi bardak sütümü içerim hepp .. bi zararını görmedim

canım benim biz sana zaten az ye demiyoruz...cıss olmayan şeylerden doya doya ye...e tabi sadece abur cuburu kesmekle zayıflaya bilirsen ne mutlu sana yoksa yapacak bir şeyi yok.zayıflamak için mecburen kızacaksın bazı şeyleri..unuttum şimdi kaç kiloydun sen canım?

68 2 ay önce 57

ha demek süt ve ayran yemekde sayılmıyor yani...eminmisin?yoksa raştırayım nette karatay ne diyor diye
valla kitaba şöyle bi kabataslak baktm da yazmıyo akşam süt içmek hakkında bişey .

ama şu yazıyor . :
süt yumurta et protein grubundan oldugu için kalori hesabı yapmadan rahatlkla tüketilebilir .

Canım menün süper gerçekten. Harika bir başlangıç yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…