Gecen sene olsaydi olurdu oglumu dogururken ebe tutmustum bence dauladan daha mantikliİvet ben ebe zeynepevlere doğuma gelinir itinaylavdogum yaptirilir varmı iateyen.
allahımmmmAncak yukarıda konu sahibi aynura yazıyor ya ben sadece oraya bakıyorum. Geleli sadece seninle konuştuğumu düşünüyordum. Sol tarafa gözlerimi çevirdim ve acı gerçekle karşılaştım... Bizden başkaları da varmış.
ismim aynura elifim...evet büyük doruk küçük ege canım yada dorişin deyimiyle dodo ile edi
senin adın aynur diye biliyorum aynura mı arzu falan öyle hitap ediyor ikilemde kalıyorum bende
nedem her öğünde havuç kuzum?Bugünlük durum:
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği /kibrit kutusu büyüklüğünde dil peyniri/1 havuç / yarım portakal
Akşam: 1,5 dilim tam buğday ekmek/ 1 tabak marul salatası/1 havuç/yarım elma
Spor: 20 squat
20 mekik
veee vee 12 km bisiklet
doğru diyorsunArkadaşlar mısırın glisemik indeksi yüksek sadece kaloriye bakmayın bir yiyecekte.
nasıl gidiyor canım?yürüyüşünü yaptın mı?doğru diyorsun
evet canım yaptım menümü de paylaştım şimdi iyi gibi sanki siz de bakın da menüme bugün başarılıydı bana görenasıl gidiyor canım?yürüyüşünü yaptın mı?
supersin canım ilk gün için,menünü de gayet düzenli yazmışsın.bi de benden sana tavsiye yemekden sonra 4saat aç kalmaya dikkat et.kilo verme açısından çok önemli...ilk gün menümü paylaşayım ben de
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, domates, nane, 4 zeytin,1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:1 tabak kereviz yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
ara:1 fincan nescafe(şekersiz)
akşam:1 kase mercimek çorbası,1 tane patlıcan dolması, salata, yoğurt
ara:1 portakal,1 çay bardağı süt
2 litre su, 45 dakika yürüyüş,50 mekik
teşekkür ederim canımsupersin canım ilk gün için,menünü de gayet düzenli yazmışsınşbi de benden sana tavsiye yemekden sonra 4saat aç kalmaya dikkat et.kilo verme açısından çok önemli...
allahımmmm...bildiyin kahkaha attım yani....
ismim aynura elifim...
nedem her öğünde havuç kuzum?
süt gece içebilirsin canm ..Sana birşey sormam gerek.simdi karatay da süt u nasıl icicez.öğün aralarında mi.normal de leptin için hic birşey yenmemesi gerek ya.sut ve yoğurt nasıl olacak kafama takildi
canım benim biz sana zaten az ye demiyoruz...cıss olmayan şeylerden doya doya ye...e tabi sadece abur cuburu kesmekle zayıflaya bilirsen ne mutlu sana yoksa yapacak bir şeyi yok.zayıflamak için mecburen kızacaksın bazı şeyleri..unuttum şimdi kaç kiloydun sen canım?Pazarcı amca bana en güzel havuçlarını vermiş!! Çok tatlılar , küçük,sulu tatlı böyle.
Diyet açısından önerilir mi bilmiyorum, ben diyet konusunda aburcuburu çıkarıcam sadece yeme düzenim aynı kalacak programımda. Diyette beni korkutan metabolizmayı düşük kaloriye alıştırıyoruz ve tekrar normal bir yeme düzeni alınca (normal, çok demiyorum) vücut normal olanı çok olarak algılıyor... Tam tersi ise az yediğimizde metabolizma kendini uzun süreli bir açlığa karşı korumak için stokluyor. Benim fikrim her zaman yediğim şekilde yemek . Daha çok spor ve aburcuburu kesmek.
ha demek süt ve ayran yemekde sayılmıyor yani...eminmisin?yoksa raştırayım nette karatay ne diyor diyesüt gece içebilirsin canm ..
ayran çay su süt serbest takma kafana ..
ben de gece yatmadan koca bi bardak sütümü içerim hepp .. bi zararını görmedim
68 2 ay önce 57canım benim biz sana zaten az ye demiyoruz...cıss olmayan şeylerden doya doya ye...e tabi sadece abur cuburu kesmekle zayıflaya bilirsen ne mutlu sana yoksa yapacak bir şeyi yok.zayıflamak için mecburen kızacaksın bazı şeyleri..unuttum şimdi kaç kiloydun sen canım?
iyiyiz kuzum.az önce zeynep eli maşalı seni arıyordu kız?merhabaa bayanlaarr . nasılsınızzz ??
kız 2ayda 11kilo almayı nasıl başardın?68 2 ay önce 57
valla kitaba şöyle bi kabataslak baktm da yazmıyo akşam süt içmek hakkında bişey .ha demek süt ve ayran yemekde sayılmıyor yani...eminmisin?yoksa raştırayım nette karatay ne diyor diye
valla mıı nerde haniiiyiyiz kuzum.az önce zeynep eli maşalı seni arıyordu kız?
Canım menün süper gerçekten.ilk gün menümü paylaşayım ben de
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, domates, nane, 4 zeytin,1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:1 tabak kereviz yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
ara:1 fincan nescafe(şekersiz)
akşam:1 kase mercimek çorbası,1 tane patlıcan dolması, salata, yoğurt
ara:1 portakal,1 çay bardağı süt
2 litre su, 45 dakika yürüyüş,50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?