- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Bak bunu bende merak ettim aslında akşam bisikletle çalıştıktan sonra süt mü içsem diye düşünüyordum. Birazcık araştırayım bende :)valla kitaba şöyle bi kabataslak baktm da yazmıyo akşam süt içmek hakkında bişey .
ama şu yazıyor . :
süt yumurta et protein grubundan oldugu için kalori hesabı yapmadan rahatlkla tüketilebilir .
Ya az sağlık sorunları yaşadım, tedavide kullanılan iğne kaynaklı oldu (pek detaya girmek istemiyorum) Sağlık olsunkız 2ayda 11kilo almayı nasıl başardın?
çok teşekkür ederimCanım menün süper gerçekten.Harika bir başlangıç yapmışsın
kuzum zaten spordan sonra içmek gerekiyor muhakkak ..Bak bunu bende merak ettim aslında akşam bisikletle çalıştıktan sonra süt mü içsem diye düşünüyordum. Birazcık araştırayım bende :)
Ama bazı yoğurt kürlerini yatmadan önce yiyin diyorlar herhalde yoğurt yemek olarak sayılmıyorsa muhtemelen sütte aynıdır.
O zaman birazcık içmeliyim demekki :) Sütle aram çok iyi değil yoğurt yiyeyim onun yerine bence :) Bildiğim kadarıyla süt mide asidini arttırıyor bende de reflü olduğu için (son bir kaç aydır rahatsız etmese de ) yinede ne olur ne olmaz dikkat etmem gerek.kuzum zaten spordan sonra içmek gerekiyor muhakkak ..
yogurt ya da süt
kuzum zaten spordan sonra içmek gerekiyor muhakkak ..
yogurt ya da süt
O zaman birazcık içmeliyim demekki :) Sütle aram çok iyi değil yoğurt yiyeyim onun yerine bence :) Bildiğim kadarıyla süt mide asidini arttırıyor bende de reflü olduğu için (son bir kaç aydır rahatsız etmese de ) yinede ne olur ne olmaz dikkat etmem gerek.
O zaman birazcık içmeliyim demekki :) Sütle aram çok iyi değil yoğurt yiyeyim onun yerine bence :) Bildiğim kadarıyla süt mide asidini arttırıyor bende de reflü olduğu için (son bir kaç aydır rahatsız etmese de ) yinede ne olur ne olmaz dikkat etmem gerek.
geçmiş olsun sağlıklı olduktan sonra yine verirsin üzülmeYa az sağlık sorunları yaşadım, tedavide kullanılan iğne kaynaklı oldu (pek detaya girmek istemiyorum) Sağlık olsun
bu arada sen hiç detoks günü yapıyor musun canm .?O zaman birazcık içmeliyim demekki :) Sütle aram çok iyi değil yoğurt yiyeyim onun yerine bence :) Bildiğim kadarıyla süt mide asidini arttırıyor bende de reflü olduğu için (son bir kaç aydır rahatsız etmese de ) yinede ne olur ne olmaz dikkat etmem gerek.
Çok teşekkürler .İnşallah, doktor da öyle diyor doğal yolla almadığın için aldığın hızla gider diyor . Senin kilo boy kaçtı ? Ne tür bir program uyguluyorsun?geçmiş olsun sağlıklı olduktan sonra yine verirsin üzülme
Bazen hazır oluyor bazende çalıştığım yer biraz daha köy tarzı olduğu için süt daha doğal bulabiliyorum yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz.doğrudur gülüm de .. hazır yoğurt mu ?
Yok canım hiç detoks yapmadım. Ama bir kaç gündür bir yoğurt kürü deniyorum. Gerçekten göbekte şişlik hissim oluyordu gitti ve tartıda da kaç gündür göremediğim eksiyi azda olsa görebildim. Biraz daha devam ederek ancak farkedebilirim.bu arada sen hiç detoks günü yapıyor musun canm .?
yarn yapayım diyorum .. fikri olan var mııı ?????
Harikaasınn eşimmMenum
sabah
kepekli tost doamtes ayran
Bi avuc leblebi ihlamur ictim migdem bulanmisti gecsin die
ara ogun lahana salatasi
aksam
turlu yemegi ( kabak et patlican)
1 dilim ekmek
greyfurt
spor
1 saat bisiklet
500 kere ip atlama
tatlibikız merhabaZygomatic cok guldum sana yaaaa ahahahelif abla neresinden?
Mrrhabalar efenimmm[QUOTE="zygomatic, post: 39128402, member: sabaız merhabaSeni de tanımak isterim, yaş ,boy, kilo, uyguladığın program, hayatta neler yaparsın? Sen bu kilolarla boğuşmaya nasıl sürüklendin ?
DÜŞÜNDÜM Kİ YENİ GELENLER İÇİN MOTİVASYON OLUR...Aynuramm eklenmisiz mezun olarakk cok mutlu oldum harika olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?