Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla kitaba şöyle bi kabataslak baktm da yazmıyo akşam süt içmek hakkında bişey .

ama şu yazıyor . :
süt yumurta et protein grubundan oldugu için kalori hesabı yapmadan rahatlkla tüketilebilir .
Bak bunu bende merak ettim aslında akşam bisikletle çalıştıktan sonra süt mü içsem diye düşünüyordum. Birazcık araştırayım bende :)

Ama bazı yoğurt kürlerini yatmadan önce yiyin diyorlar herhalde yoğurt yemek olarak sayılmıyorsa muhtemelen sütte aynıdır.

kuzum zaten spordan sonra içmek gerekiyor muhakkak ..
yogurt ya da süt

ben yarın lapa mı yapsam yaa . ya da ayran çorbaası mı ..
cumaya sabit olcam buyuk ihtimalle

yogurt ya da süt
O zaman birazcık içmeliyim demekki :) Sütle aram çok iyi değil yoğurt yiyeyim onun yerine bence :) Bildiğim kadarıyla süt mide asidini arttırıyor bende de reflü olduğu için (son bir kaç aydır rahatsız etmese de ) yinede ne olur ne olmaz dikkat etmem gerek.

yogurt ya da süt

spordan sonra süt iyi oluyormuş gerçekten hatta şekersiz kakaolu sütü tavsiye ediyorlar ama kakaolu sütün kalorisi nasıl bilmiyorum hiç

doğrudur gülüm de .. hazır yoğurt mu ?

bu arada sen hiç detoks günü yapıyor musun canm .?
yarn yapayım diyorum .. fikri olan var mııı ?????

doğrudur gülüm de .. hazır yoğurt mu ?
Bazen hazır oluyor bazende çalıştığım yer biraz daha köy tarzı olduğu için süt daha doğal bulabiliyorum yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz.
bu arada sen hiç detoks günü yapıyor musun canm .?
yarn yapayım diyorum .. fikri olan var mııı ?????
Yok canım hiç detoks yapmadım. Ama bir kaç gündür bir yoğurt kürü deniyorum. Gerçekten göbekte şişlik hissim oluyordu gitti ve tartıda da kaç gündür göremediğim eksiyi azda olsa görebildim. Biraz daha devam ederek ancak farkedebilirim.

Menum

sabah

kepekli tost doamtes ayran

Bi avuc leblebi ihlamur ictim migdem bulanmisti gecsin die

ara ogun lahana salatasi

aksam
turlu yemegi ( kabak et patlican)
1 dilim ekmek

greyfurt

spor
1 saat bisiklet
500 kere ip atlama
Harikaasınn eşimm Bu haftada güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum inşallah tartı yanıltmaz seni Ne kadar su içtin bakiimm

[QUOTE="zygomatic, post: 39128402, member: sabaız merhaba Seni de tanımak isterim, yaş ,boy, kilo, uyguladığın program, hayatta neler yaparsın? Sen bu kilolarla boğuşmaya nasıl sürüklendin ?[/QUOTE]
Mrrhabalar efenimmm
Yaş 20 boy 170 kilo bu sabah 55 civarlari
İsmim ezgi g.antepte yasiyorum ..
Bu fevkaladenin fevki olan takimdan mezunum:) 64 -65 ten bu zamanlara geldim.. ekim gibi basladim buraya..
Mezun olali 2 hafta olmadi sanirim ya da oldu mu yok yok olmadi

[QUOTE="zygomatic, post: 39128402, member: sabaız merhaba Seni de tanımak isterim, yaş ,boy, kilo, uyguladığın program, hayatta neler yaparsın? Sen bu kilolarla boğuşmaya nasıl sürüklendin ?
Mrrhabalar efenimmm
Yaş 20 boy 170 kilo bu sabah 55 civarlari
İsmim ezgi g.antepte yasiyorum ..
Bu fevkaladenin fevki olan takimdan mezunum:) 64 -65 ten bu zamanlara geldim.. ekim gibi basladim buraya..
Mezun olali 2 hafta olmadi sanirim ya da oldu mu yok yok olmadi[/QUOTE]
Wooooooaaaaaaww Önünde eğiliyorum darısı başıma, sırların nelerdir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…