- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bence cok iyi dusunmussun aynuram motive olcaklarina eminimDÜŞÜNDÜM Kİ YENİ GELENLER İÇİN MOTİVASYON OLUR...
bi daha bak.rekor karne notumuzu da ekledim...ve her türlü fikre açığım sevgili kaptan yardımcısı aday adayım...Bence cok iyi dusunmussun aynuram motive olcaklarina eminim
Hangi bölüm? İvit os zygomaticum a çağrışımZygomatic burdan yaziyim alintiyi bozmuşum az once karisik olur :)
Ben takim arkadaslarim sayesinde verdim o kiloyu ornehin x i yedim x sana kilo verdirmez yeme dediler y yi yemedim y yi yersen kilo verirsin dediler
Ve ekmegi cok cok cok azalttim bi ara kahvaltida bile yemiyodum
Pirinc pilavini terk ettim. Sulu yemeklerin tanesini yedim. Ve kahvaltiyi hayatima koydum :)
Bu arada nickin bana anatomiyi hatirlatiyo , os zygomaticum - elmacik kemigi
Aynuraam harikaaa olmuşşşş :) Hatta bak senin karneni ilk kez gördüm süpeerKIZLARRRRR İLK SAYFAYI YENİLEDİM Bİ BAKIN BAKALIM... 1SAATTİR ONUNLA UĞRAŞIYORUM...
Zygomatic cok guldum sana yaaaa ahahahelif abla neresinden?
İnşallah dogru diyor bencede . 75.8 dim cumaya kadar biraz verirm sanırım boyum 167 saglıklı beslenmeye çalısıyorum 3 beyazdan uzak durarakQUOTE="zygomatic, post: 39128137, member: 492910"]Çok teşekkürler .İnşallah, doktor da öyle diyor doğal yolla almadığın için aldığın hızla gider diyor . Senin kilo boy kaçtı ? Ne tür bir program uyguluyorsun?
beyenmene sevindim...her türlü fikre açığım sevgili kaptan yardımcısı aday adayımAynuraam harikaaa olmuşşşş :) Hatta bak senin karneni ilk kez gördüm süpeerHele o ilk üçte olduğumu gördükçe gaza geliyorum ben daha fazla :))))
inşallah hepinizin karnesini koyucam oraya.tek amacım bu...ellerine sağlık aynurcum
arzu dün söğlemişdi geç geleceyini,aeben ablanın evinde de cümüş var ondan her halde...arzu hiç gelmedi di mi bugün? aeben abla da yok
neden ne oldu kuzum?İyi akşamlar kızlar
Bugün çok sağlıksız beslendim doğru düzgün bişeyyemedim ya
Canım hiç istemedineden ne oldu kuzum?
bak şimdi olmuş mu canım bu?çok sağlıksız ama...Canım hiç istemedi
Bütün gün yediklerim mısır 1 lt ayran 2 lt su 1 bardak bitki çayı 1 bardak süt
Bence süper olmuş hatta karneler dışında bi kişinin en azından başlangıç ve bitiş fotoğrafları olsa direk canlı canlı bilindik birisi olsa süper olur.beyenmene sevindim...her türlü fikre açığım sevgili kaptan yardımcısı aday adayım
onu bende düşündüm ama,hepsinde aynı olması için eklemedim.yoksa ezginin fotosu vardı...ha bi de benim varBence süper olmuş hatta karneler dışında bi kişinin en azından başlangıç ve bitiş fotoğrafları olsa direk canlı canlı bilindik birisi olsa süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?