Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zygomatic burdan yaziyim alintiyi bozmuşum az once karisik olur :)
Ben takim arkadaslarim sayesinde verdim o kiloyu ornehin x i yedim x sana kilo verdirmez yeme dediler y yi yemedim y yi yersen kilo verirsin dediler
Ve ekmegi cok cok cok azalttim bi ara kahvaltida bile yemiyodum
Pirinc pilavini terk ettim. Sulu yemeklerin tanesini yedim. Ve kahvaltiyi hayatima koydum :)
Bu arada nickin bana anatomiyi hatirlatiyo , os zygomaticum - elmacik kemigi

QUOTE="zygomatic, post: 39128137, member: 492910"]Çok teşekkürler .İnşallah, doktor da öyle diyor doğal yolla almadığın için aldığın hızla gider diyor . Senin kilo boy kaçtı ? Ne tür bir program uyguluyorsun?[/QUOTE]
İnşallah dogru diyor bencede . 75.8 dim cumaya kadar biraz verirm sanırım boyum 167 saglıklı beslenmeye çalısıyorum 3 beyazdan uzak durarak et grubundan çok hoslanmyrum sebzelerle aramız iyi ama

Hangi bölüm? İvit os zygomaticum a çağrışım Spor falan ? Spor konusunda hangi spora dadanmam gerektiğine karar veremedim...

KIZLARRRRR İLK SAYFAYI YENİLEDİM Bİ BAKIN BAKALIM... 1SAATTİR ONUNLA UĞRAŞIYORUM...
Aynuraam harikaaa olmuşşşş :) Hatta bak senin karneni ilk kez gördüm süpeer Hele o ilk üçte olduğumu gördükçe gaza geliyorum ben daha fazla :))))

İnşallah dogru diyor bencede . 75.8 dim cumaya kadar biraz verirm sanırım boyum 167 saglıklı beslenmeye çalısıyorum 3 beyazdan uzak durarak et grubundan çok hoslanmyrum sebzelerle aramız iyi ama[/QUOTE]
Yihu sonunda etten haz etmeyen başka biri ben küçüklüğümden bu yana hiç bir et türü yemiyorum. İnşallah kilolarımızı veririz ve herşey gönlümüzce olur.

İyi akşamlar kızlar
Bugün çok sağlıksız beslendim doğru düzgün bişeyyemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…