Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram ellerine sağlık iyi olmuş..kaç tane kaptan yardımcısı aday adayı var kuzum,oylama mı yapacağız..

Iyi aksamlar hanimlar

Elif ve zeynep in nickleri degismis Hayirli olsun gule gule kullanin Elif ogleden sonra konustuk ya guzelim. Sonrasinda spordu yemekti derken ancak geldim Hulya ablaya katiliyorum. Aksam yemegini es gecme. Oglan gece de uyumuyor duzenli. Acikirsin canim.

Aynura guzel olmus eline saglik canim

Elif (emc...) gecmis olsun canim. Senin de bildigin gibi kalsiyum demir emilimini azaltir. Dolayisiyla demir iceren bir gida ile sut ve yogurdu birlikte kullanma guzelim. Kirmizi et ve baklagillerde, yumurta ve yesil yaprakli sebzelerde demir var. Bol bol tuket. Yaninda bol limonlu salata ye. C vitamini demir emilimini arttirir. Tuketiyorsan cay icme. Caydaki tein de hemoglobini baglar, anemiye neden olur. Duzenli beslenme ve tedavi ile ustesinden gelirsin sikma canini tatlim.

doğru konuştuk bugün di mi? kafam sersem gibi uykusuzluktan. azönce ikisini de uyutup yatırdım bakalım diken üstünde oturuyorum ege kaç dakika sonra uyanıcak diye, yatmaya korkuyorum

3 öğün yiyorum zaten hep de bugün canım istemedi nedense. kızlar süt deyince hiç adetim olmasa da süt içtim 1 saat önce kakaolu

Afiyet olsun canim. Bilirim o uykusuzlugu. Benimki de stresli bu aralar. Sik kalkiyor geceleri. Sende iki kuzu var. Allah kolaylik versin.

Afiyet olsun canim. Bilirim o uykusuzlugu. Benimki de stresli bu aralar. Sik kalkiyor geceleri. Sende iki kuzu var. Allah kolaylik versin.

dorişin derdi yok maşallah uyku konusunda öğle uykusu da gece uykusu da belli saatlerde, gece yatar sabah kalkar, çok nadirdir uyanması. gece 1 kez tuvalete kaldırıyorum bezi bıraktığımızdan beri, hemen dalıyor uykuya

inşallah ege de bikaç aya düzene girer diye umut ediyorum

Sen tecrubelisin canim. Gececek bu gunler. O da abisi gibi duzenli yatip kalkacak. Bize suan zor geliyor ama 5-10 yil sonra ozlemle hatirlayacagiz bebekliklerini. Tadini cikartiyorum her saniyesinin

Yazdığın bilgiyi arkadaşlar genel algılamasınlar Arzum,çünkü hemen hemen her diyetisyen her öğün yoğurdu listeye dahil eder..

Sen tecrubelisin canim. Gececek bu gunler. O da abisi gibi duzenli yatip kalkacak. Bize suan zor geliyor ama 5-10 yil sonra ozlemle hatirlayacagiz bebekliklerini. Tadini cikartiyorum her saniyesinin

Ençok güzel şeyleri hatırlıyor insan,kötü şeyler uçup gidiyor..

Yazdığın bilgiyi arkadaşlar genel algılamasınlar Arzum,çünkü hemen hemen her diyetisyen her öğün yoğurdu listeye dahil eder..

Genel degil Hulya abla. Anemisi varmis arkadasimizin. Ozellikle sormus yogurt yiyebilir miyim diye. Ona ozeldi aciklamam. Anemisi olan varsa dikkat etmeli. Onun disindakiler rahat rahat yiyebilir.

Genel degil Hulya abla. Anemisi varmis arkadasimizin. Ozellikle sormus yogurt yiyebilir miyim diye. Ona ozeldi aciklamam. Anemisi olan varsa dikkat etmeli. Onun disindakiler rahat rahat yiyebilir.
Anladım kuzum,yanlış anlayan olur diye yazdım ..

Bugünki raporuma ek olarak 1,5 daha su içtim + 30 dk bisikletle çalıştım.

Herkese iyi geceleer :) Yarın yoğun bir gün olacak benim için. İnanılmaz bir gezi programı yaptım :))))

Sabah diş randevusu, ardından pc me uzak bir bakım için teknik servise vericem, ardından arkadaşlrla buluşmalar :) Yarın akşama gelebilirim muhtemelen görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…