- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ençok güzel şeyleri hatırlıyor insan,kötü şeyler uçup gidiyor..
bayanlar arada br gelyrm bugün hep ..
menü:
sabah : karatay kahv .. 3 dilim kepek ekmek
öğlen : azck patates kızatma
akşam : salata ve sulu yemek
bayanlar arada br gelyrm bugün hep ..
menü:
sabah : karatay kahv .. 3 dilim kepek ekmek
öğlen : azck patates kızatma
akşam : salata ve sulu yemek
Bazen hazır oluyor bazende çalıştığım yer biraz daha köy tarzı olduğu için süt daha doğal bulabiliyorum yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz.
Yok canım hiç detoks yapmadım. Ama bir kaç gündür bir yoğurt kürü deniyorum. Gerçekten göbekte şişlik hissim oluyordu gitti ve tartıda da kaç gündür göremediğim eksiyi azda olsa görebildim. Biraz daha devam ederek ancak farkedebilirim.
Harikaasınn eşimmBu haftada güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum inşallah tartı yanıltmaz seni Ne kadar su içtin bakiimm
Aynura o 3 dilim ekmekle patatesi gormesin tuba
ya ama şu sıralar çok düzensiz bi hayatım var ev o kadar karışık ki anlatamam ..
kaçıp gidesim var valla spor yapacaktm kaç gndür yapamadım ..
olup bitse şu nişan bi an evvel . çok ii olacak
Tahmin ederim. Guzel gecer insallah
Soylemiyim mi abla diyeabla diyordu bana elif ablayı ilk defa söylüyo bugün
Biliyorum çok sağlıksız farkındayım ama yiyemedim hiç içim almadıbak şimdi olmuş mu canım bu?çok sağlıksız ama...
Diş hekimi asistanligindayim tatlimHangi bölüm? İvit os zygomaticum a çağrışımSpor falan ? Spor konusunda hangi spora dadanmam gerektiğine karar veremedim...
Kadınlar kulübünün gezici üyesi Ezgi hani Lilyana ile ilgili bişey yazmıştın BDV de konu açmış diye..2 ay önce erkek arkadaşından ayrıldığını yazmış,burada erkek arkadaşı olduğunu ve sorunları olmadığını yazmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum..hatta bikaç gün önce canım sıkkın gibi bişey yazmıştı,birisi ilişkinde mi sorun var diye sorduğunda,yo abimle tartıştık demişti...ben anlamadım..umarım geldiğinde açıklık getirir bu konuya..Diş hekimi asistanligindayim tatlim
Jillian yaptin mi hic ?
Evet abimle tartistik konusmasini hatirliyorum lilyanaydi dimi o.. Erkek arkadasindan ayrilmis miydiKadınlar kulübünün gezici üyesi Ezgi hani Lilyana ile ilgili bişey yazmıştın BDV de konu açmış diye..2 ay önce erkek arkadaşından ayrıldığını yazmış,burada erkek arkadaşı olduğunu ve sorunları olmadığını yazmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum..hatta bikaç gün önce canım sıkkın gibi bişey yazmıştı,birisi ilişkinde mi sorun var diye sorduğunda,yo abimle tartıştık demişti...ben anlamadım..umarım geldiğinde açıklık getirir bu konuya..
2 ay oldu mu takıma geleli,2 ay önce ayrıldık diye yazmış...ben sevgilisi var diye biliyordum,sen?Evet abimle tartistik konusmasini hatirliyorum lilyanaydi dimi o.. Erkek arkadasindan ayrilmis miydi
hiç denemedim bakayım birDiş hekimi asistanligindayim tatlim
Jillian yaptin mi hic ?
Evet bende oyle biliyorum hatta az gorustukleri icin sikayet etmiyor muydu yanlis mi hatirliyorum2 ay oldu mu takıma geleli,2 ay önce ayrıldık diye yazmış...ben sevgilisi var diye biliyordum,sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?