Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ençok güzel şeyleri hatırlıyor insan,kötü şeyler uçup gidiyor..

4 yıl falan çocuk istemedik biz herkes ısrar kıyamet çocuk yapın çocuk yapın, annem kayınvalidem ağlar, kayınvalidemin komşuları sorar çocuk yok mu diye, arkadaşlar akrabalar vs.

neyse dorişe hamile kaldım son aylar aşırı sıcak (memurlara izin falan verdiler sıcak dolayısıyla izmirde) doğsun istiyorum , herkesin ortak lafı DUR DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİN

doğum yaptım doruk kolik bir bebek mahvediyor bizi yine herkesin yorumu DUR DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİN emeklesin, yürüsün sen o zaman gör

emekledi yürüdü, ege'ye hamile kaldım, doğurdum , 6 aylık oldu hala DUR DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİN

ya arkadaş diyorum madem bu kadar kötü bişeydi bu çocuk doğurmak neden yediniz senelerce beynimizi

bayanlar arada br gelyrm bugün hep ..

menü:

sabah : karatay kahv .. 3 dilim kepek ekmek

öğlen : azck patates kızatma

akşam : salata ve sulu yemek

Suyu unutmusum kuzum 3 litre olmustur

INSALLAH tatlimmm yabu haftaki hedefime ulasacakmym bakiyim cok sagollll esimmm

Aynura o 3 dilim ekmekle patatesi gormesin tuba

ya ama şu sıralar çok düzensiz bi hayatım var ev o kadar karışık ki anlatamam ..

kaçıp gidesim var valla spor yapacaktm kaç gndür yapamadım ..

olup bitse şu nişan bi an evvel . çok ii olacak

Dün 16 yaşında oğlu olan bir arkadaşım nasıl dert yandıııı off dedim ki "evet bu günler benim iyi günlerim"...

Diş hekimi asistanligindayim tatlim
Jillian yaptin mi hic ?
Kadınlar kulübünün gezici üyesi Ezgi hani Lilyana ile ilgili bişey yazmıştın BDV de konu açmış diye..2 ay önce erkek arkadaşından ayrıldığını yazmış,burada erkek arkadaşı olduğunu ve sorunları olmadığını yazmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum..hatta bikaç gün önce canım sıkkın gibi bişey yazmıştı,birisi ilişkinde mi sorun var diye sorduğunda,yo abimle tartıştık demişti...ben anlamadım..umarım geldiğinde açıklık getirir bu konuya..

Evet abimle tartistik konusmasini hatirliyorum lilyanaydi dimi o.. Erkek arkadasindan ayrilmis miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…