Nerede yazmış ayrıldığını?ben görmedim ama...2 ay oldu mu takıma geleli,2 ay önce ayrıldık diye yazmış...ben sevgilisi var diye biliyordum,sen?
Super yazmışsın elifimmm...2çocukla zordur belbelki.ben damlayla çok şükür çok huzurluyum,her anımız aşkla geçiyor...aama 22.çocuk olunca kesin başlayacak zorluklar4 yıl falan çocuk istemedik biz herkes ısrar kıyamet çocuk yapın çocuk yapın, annem kayınvalidem ağlar, kayınvalidemin komşuları sorar çocuk yok mu diye, arkadaşlar akrabalar vs.
neyse dorişe hamile kaldım son aylar aşırı sıcak (memurlara izin falan verdiler sıcak dolayısıyla izmirde) doğsun istiyorum , herkesin ortak lafı DUR DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİN
doğum yaptım doruk kolik bir bebek mahvediyor bizi yine herkesin yorumu DUR DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİN emeklesin, yürüsün sen o zaman gör
emekledi yürüdü, ege'ye hamile kaldım, doğurdum , 6 aylık oldu hala DUR DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİN
ya arkadaş diyorum madem bu kadar kötü bişeydi bu çocuk doğurmak neden yediniz senelerce beynimizi
B
Bildiğimiz meşhurlardan değil,sokak arası burgerci...ne olduğu önemli değil ki,yazık kadının biri zor aldı çocuğu adamın elinden..,
Soylemiyim mi abla diye
Evet canım öyleymiş,eşim söyledi...geçen hafta ôlmuş..hülya ablacığım malesef bilindik burgercilerden . olay ilk önce 1 fotofraf karesiyle gazetelere ve nete düştü . onun akabininde müdür işten çıkarıldı ve malum firma basın açıklaması bile yaptım . görüntüler yeni ortaya çıktı
Yihu sonunda etten haz etmeyen başka biri ben küçüklüğümden bu yana hiç bir et türü yemiyorum. İnşallah kilolarımızı veririz ve herşey gönlümüzce olur.[/QUOTE]İnşallah dogru diyor bencede . 75.8 dim cumaya kadar biraz verirm sanırım boyum 167 saglıklı beslenmeye çalısıyorum 3 beyazdan uzak duraraket grubundan çok hoslanmyrum sebzelerle aramız iyi ama
Eline emeğine sağlık çookk güzel olmuşKIZLARRRRR İLK SAYFAYI YENİLEDİM Bİ BAKIN BAKALIM... 1SAATTİR ONUNLA UĞRAŞIYORUM...
hoşbuldum merhaba ben yağmurElifin yeni nicin hayirli olsun .
Caliskan sende hosgeldin ...
:))))Dün 16 yaşında oğlu olan bir arkadaşım nasıl dert yandıııı off dedim ki "evet bu günler benim iyi günlerim"...
ben varımkızlar fırtına öncesi sessizlik mi bu böyle?
yarın cuma diye bugün spora mı verdiniz kendinizi, yok kimse
ben varımlistede yokum ama burdayım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?