Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Super yazmışsın elifimmm...2çocukla zordur belbelki.ben damlayla çok şükür çok huzurluyum,her anımız aşkla geçiyor...aama 22.çocuk olunca kesin başlayacak zorluklar

B

Bildiğimiz meşhurlardan değil,sokak arası burgerci...ne olduğu önemli değil ki,yazık kadının biri zor aldı çocuğu adamın elinden..,

hülya ablacığım malesef bilindik burgercilerden . olay ilk önce 1 fotofraf karesiyle gazetelere ve nete düştü . onun akabininde müdür işten çıkarıldı ve malum firma basın açıklaması bile yaptım . görüntüler yeni ortaya çıktı

Evet canım öyleymiş,eşim söyledi...geçen hafta ôlmuş..

İnşallah dogru diyor bencede . 75.8 dim cumaya kadar biraz verirm sanırım boyum 167 saglıklı beslenmeye çalısıyorum 3 beyazdan uzak durarak et grubundan çok hoslanmyrum sebzelerle aramız iyi ama
Yihu sonunda etten haz etmeyen başka biri ben küçüklüğümden bu yana hiç bir et türü yemiyorum. İnşallah kilolarımızı veririz ve herşey gönlümüzce olur.[/QUOTE]

hiç yemiyorum değil ama çok sevmiyorum genelde tavuk tercih ediyorum inşallah veririrz

Dün 16 yaşında oğlu olan bir arkadaşım nasıl dert yandıııı off dedim ki "evet bu günler benim iyi günlerim"...
:))))
Hatunlar evet zor bir zamandayiz cocuk yetistirmek gercekten cok zor ...
Sizlere onerim cocuklari yada esleri degil ilk kendinizi dusunun( bu kendinizinde acilimi cok fazlada simdi acmaya gerek yok . Bunuda bencillik olarak
gormeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…