- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
ne güzel ben de işteyim boynum ağrıdı masa başında oturmaktanbende listede değilim canım
iyiyim çocuklarla kahvaltı yaptık, küçük tekrar uyudu uyandı.şimdi oyun zamanı
afiyet olsunnnBende burdayimm kahvaltidaydkm daa gozumu burayla aciyorum yoksa
Canım makarna hiç olmamış ama...günaydın arkadaşlar benim dünkü diyet listem;
Sabah
4 zeytin
1kk peynir
yumurta salatası (1 yumurta ve maydanoz)
3kepekli ekmek
Ara:3 küçük galeta ve yeşil çay
Öğlen
1 tabak makarna ve 1 bardak ayran
Akşam
3 kaşık sulu köfte ve salata
ara yarım elma ve 1 portakal
2 litre su içtim ama spor yapamadım dün burası çok soğuktu içimden hiç hareket etmek gelmedi
Evet kuzum.tüm takım arkadaşlarımız bildirim yapmalı mutlaka saat 12.00a kadar...bir de ben başlangıç kiloma 64 yazmıştım en son tartıldığım da 64 dü ama dün 64,700 geldim belki tartıdan da farkediyor bilmiyorum
cuma günü biz de bildirim yapıyor muyuz?
Gupsecim araları da dolu dolu geçiriyorsun...4saat 1şey yemesen keşke diycektim ki ama böğle güzel kilo veriyorsun tam gaz devam diyorumMerhaba Dün yazmamıştım yediklerimi
Sabah
2 bardak su,1 domates,5-6 tuzsuz yeşil zeytin,Light krem peynir, 2 dilim hindi salam
Ara
3 kayısı 8 badem 1 yeşil çay
Öğle
fırında kabak baharatlı,4 yk yogurt
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Kıymalı yumurta,yagsız salata
Ara
1 nar
günaydın arkadaşlar benim dünkü diyet listem;
Sabah
4 zeytin
1kk peynir
yumurta salatası (1 yumurta ve maydanoz)
3kepekli ekmek
Ara:3 küçük galeta ve yeşil çay
Öğlen
1 tabak makarna ve 1 bardak ayran
Akşam
3 kaşık sulu köfte ve salata
ara yarım elma ve 1 portakal
2 litre su içtim ama spor yapamadım dün burası çok soğuktu içimden hiç hareket etmek gelmedi
Merhaba Dün yazmamıştım yediklerimi
Sabah
2 bardak su,1 domates,5-6 tuzsuz yeşil zeytin,Light krem peynir, 2 dilim hindi salam
Ara
3 kayısı 8 badem 1 yeşil çay
Öğle
fırında kabak baharatlı,4 yk yogurt
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Kıymalı yumurta,yagsız salata
Ara
1 nar
Aynura çok değil aralarım ya dikkat edersen ekmekde tüketmiyorum hiç.Aslında tek öğün besleniyordum ben az yeyince metobalizma duruyor resmen o yüzden sık ama az yiyorum.Emin ol çok denedim yanıldım ama şimdilik bu düzen iyi gidiyor baya baya kilo veriyorum ve en büyük problemim akşam atıştırmalıkları gün içinde araları yapınca akşam atıştırmıyorum bu yönden de iyi oldu:)Gupsecim araları da dolu dolu geçiriyorsun...4saat 1şey yemesen keşke diycektim ki ama böğle güzel kilo veriyorsun tam gaz devam diyorum
Kizlar benimm halim ne olacak bele ben zayiflayamiyorum honeyim sana layik olamadim w
Canım uyku saatine bağlı yiyip yatarsan alırsın:) Ben çok geç uyuyorum 2 gibi en geç 9da son ara yı yapıyorum.Krem peynir benim içimde de şüphe:) ama diğer light peynir de çok çabuk bozuluyor ya yazık günah atıom hep o yüzden buna döndüm.gece meyve yemek aslında insana masum geliyor ama şeker oranları çok yüksek aslında tüketmesek daha iyi olcak (bende dahil)
bir de şu krem peynirlere hiç güvenim yok benim ya
Canım uyku saatine bağlı yiyip yatarsan alırsın:) Ben çok geç uyuyorum 2 gibi en geç 9da son ara yı yapıyorum.Krem peynir benim içimde de şüphe:) ama diğer light peynir de çok çabuk bozuluyor ya yazık günah atıom hep o yüzden buna döndüm.
Vallaha light olan herşey bana ters
light peynir bana tersbir peynir keyfim var onu da düzgün bir peynirle yapmak isterim şahsen
Tamam canım benim...kilo veriyorsam sorun yok zaten...deemekki doğru yoldasın ...Aynura çok değil aralarım ya dikkat edersen ekmekde tüketmiyorum hiç.Aslında tek öğün besleniyordum ben az yeyince metobalizma duruyor resmen o yüzden sık ama az yiyorum.Emin ol çok denedim yanıldım ama şimdilik bu düzen iyi gidiyor baya baya kilo veriyorum ve en büyük problemim akşam atıştırmalıkları gün içinde araları yapınca akşam atıştırmıyorum bu yönden de iyi oldu:)
Sosyalim sen menü veriyormusun?spor yapıyormysun?Kizlar benimm halim ne olacak bele ben zayiflayamiyorum honeyim sana layik olamadim w
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?