Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana yorum yapmadın kaptanım

sosyal var mıydı senin eşin? ne diyosun eş olalım mı?

Gözden kaçırmışım elifim...super bi menü...liste dışı bi şey yeme lütfennn...

Yarın listeye ek olarak gupse ve turtle girmeli.ama ben turtlenin ne katılımından ne menüsünden memnun deyilim.nne yapa bilirim acaba?çok az geliyor ve de menüleri iyi deyil.bi de yarın artıyla gelirse tozuturum her hal

Yarın listeye ek olarak gupse ve turtle girmeli.ama ben turtlenin ne katılımından ne menüsünden memnun deyilim.nne yapa bilirim acaba?çok az geliyor ve de menüleri iyi deyil.bi de yarın artıyla gelirse tozuturum her hal
canım turtle havva yani normalde katılımcıdır az değil 30kg verdi menüsü de hep böyleydi acayip yoğun hastanede çok hareketli bana çok gelmiyor yedikleri.çok kötü grip olmuş ondan ugrayamıyor.herkes de oluyor böyle dönemler.Toparlicak inşallah.

Canım benim havva bunları açıklaması gerekmiyor mu peki?ben nasıl bileyimkimki onun bööle zayıflzayıfladığını.bildiyim şey geçen haftada 13.takımda kilo aldlğlığı.gelmiyor ki bi konuşalım...

Merhabaaa...hoş geldin canım.ilk sayfada kurallarımız var.okuyup kabul edersen formumuzu doldur da tanıyalım seni...
Hosbuldum.forma baktm hersey kabulum yalniz ben en gec aksam 4de yaparm bildirimimi imkanim bu yonde birde cok acemiyim formu alintilayip mi doldurayim ☺☺

Hosbuldum.forma baktm hersey kabulum yalniz ben en gec aksam 4de yaparm bildirimimi imkanim bu yonde birde cok acemiyim formu alintilayip mi doldurayim ☺☺
En geçmi en erken mi 4de kuzu?
tabiki alıntıla diyerlerini sil,bi tek formu doldur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…