- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Gözden kaçırmışım elifim...super bi menü...liste dışı bi şey yeme lütfennn...bu sabah 72nin altına inmişim
bugünkü menümü yazayım menüden şaşmadan kaç çıkıcam merak ediyorum yarın
10:00 2 dl tam buğday ekm. peynir, zeytin, limonlu maydanoz, salça, biberiye-yeşil çay
14:00 ıspanak, yoğurt, turp
ara doğadan dokuzlu çay
18:00 ızgara köfte, karışık salata, ayran
Sosyal esma ve arzu eşdi bu hafta ama yapamadılar galiba...bana yorum yapmadın kaptanım
sosyal var mıydı senin eşin? ne diyosun eş olalım mı?
70.1den inersen elbette...haftaya ben de listede miyim kaptanım
Merhabaaa...hoş geldin canım.ilk sayfada kurallarımız var.okuyup kabul edersen formumuzu doldur da tanıyalım seni...Merhaba ben geldimm ☺☺
canım turtle havva yani normalde katılımcıdır az değil 30kg verdi menüsü de hep böyleydi acayip yoğun hastanede çok hareketli bana çok gelmiyor yedikleri.çok kötü grip olmuş ondan ugrayamıyor.herkes de oluyor böyle dönemler.Toparlicak inşallah.Yarın listeye ek olarak gupse ve turtle girmeli.ama ben turtlenin ne katılımından ne menüsünden memnun deyilim.nne yapa bilirim acaba?çok az geliyor ve de menüleri iyi deyil.bi de yarın artıyla gelirse tozuturum her hal
Ben valla asker gibi hazirim bu ise ☺Takıma da ha bire yeni üye çağırıyorum çünki yeni çağırdığım üyelerin hiç 1nin motivasyonu iyi deyil...
Kaç kilosun ki Canım?Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.
Canım benim havva bunları açıklaması gerekmiyor mu peki?ben nasıl bileyimkimki onun bööle zayıflzayıfladığını.bildiyim şey geçen haftada 13.takımda kilo aldlğlığı.gelmiyor ki bi konuşalım...canım turtle havva yani normalde katılımcıdır az değil 30kg verdi menüsü de hep böyleydi acayip yoğun hastanede çok hareketli bana çok gelmiyor yedikleri.çok kötü grip olmuş ondan ugrayamıyor.herkes de oluyor böyle dönemler.Toparlicak inşallah.
Boyun kaç ve hedefin kaç?62 kiloyum
Hosbuldum.forma baktm hersey kabulum yalniz ben en gec aksam 4de yaparm bildirimimi imkanim bu yonde birde cok acemiyim formu alintilayip mi doldurayim ☺☺Merhabaaa...hoş geldin canım.ilk sayfada kurallarımız var.okuyup kabul edersen formumuzu doldur da tanıyalım seni...
En geçmi en erken mi 4de kuzu?Hosbuldum.forma baktm hersey kabulum yalniz ben en gec aksam 4de yaparm bildirimimi imkanim bu yonde birde cok acemiyim formu alintilayip mi doldurayim ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?