Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: ay__060
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 165

KİLONUZ: 95

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZ: açıkça soylemek gerekirse hareketsizlikten degil cok yemekten

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZoncelikli olarak sagligim irsi rahatsizligimiz oldugunu ve cigerlerimde yaglanma oldugunu ogrendim doktorum tek carenin ilerlemesini durdurmak icin zayiflamam oldugunu soyledi

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ben 21yasinda ama yasindan cok daha olgun biriyim hayellerini gerceklestirememenin acisiyla evde cok yemekten omur boyu pismanlk cekmekten korktugu kilolarina karsi savas acmis ve solugu burada almis bulunmaktayim aslinda sayfalarca yazabilirim kalemim iyidir fakat suan cok istedigim o fit gunlerin hayaline yaklasmanin verdigi mutluluk ve heyecan ile daha fazla yazmamak icin kendimi tutuyorum.artik bende aranizdayim ☺☺☺☺ve bundan inanilmaz mutluluk duyuyorum ☺☺☺

hoş geldin canım .

Yeni üyelerin katılım formu.ADINIZ:
YAŞINIZ: 24

BOYUNUZ: 1.55

KİLONUZ: 62

HEDEF KİLONUZ: 48

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik ve işten çıkma

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendime iyilik yapmak istiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2yıl önce çok hareketliydim. Günde en az 3 saat hızlı tempoda yürürdüm. yeniden işe girdiğimde 52 kiloydum. ŞuaN 10 kilo fazlam var

Canım dün geldi ya hastayım dedi.Baya kötü olmuş öğrenci tek başınaGelir gelir bugun tekrar doktora gidecekti ugrar birazdan.

Hoşgeldin canım.
Hoşgeldin:)

Hişbuldum canm benim ☺ musaitsen biraz anlabilir misin neler yapiliyir burda neler yapacgz
Canım bende yeni sayılırım burda.Daha önce 13.takımdaydım her grubun farklı tarzı var.Takım kaptanı daha net aydınlatacaktır seni.Şuan deneme süresindesin yanlış bilmiyorsam 2 haftalık deneme süren var cumaları 12ye kadar kilo bildirimini yapıyorsun.Günlük yedikklerini suyunu sporunu buraya yazıyorsun.Mümkün mertebe sohbetlere katılıyorsun.Deneme süresini geçince durumuna göre (Katılım + kilo verme) listeye alınıyorsun ve yarışmaya başlamış oluyorsun:)

Su yazi bile aydinlatti yeterince cok tesekkurler canm oyle heycanliyim ki sanki yarn zayiflamis olarak uyancgm peki kilo bildirimi haftda bir mi spor olrak ben her sabah iki saat ogleden sonrada ucte bir saat yuruyorum annem ile temponun acayip hizli oldugunu soyleyemem ek olarak plates hakkinda bilgisi olan varsa plates yapmak istiyorum set aldim ama hic bilgim yok

kilo bildirimi cuma 12ye kadar oluyor

Selam 7. Takimin Gulleri

Bugun sporlarinizi erken yapin&en gec 6 da aksam yemeginizi yeyin, su tutacak tuzlu gidalardan uzak durun. Yarin tartida bol eksi gorup derece yapalim

Menun guzel Elif, ayni hiz ve motivasyonla devam canim

Bu hafta sosyal ve esmayi ben almistim ama esmanin abisi rahatsiz gelemedi. Sosyal hastaliktan basini kaldiramadi. Haftaya ikisi de normal sekilde devam edebilirler insallah.

Naz daha iyi olmana sevindim canim

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz

kızlar 62.8 ile başlamıştım üç gün önce. Şuan 61.8 im. Umarım yavaş gitmiyorumdur?

Önemli değil ne demek canım.Kilon fazla ben gibi herkesin söylediği yürüyüş!!!daha tam becerebilmiş sayılmam spor mevzusunu yeni yeme düzenime alışmaya çalışıyorum pilates daha çok sıkılaşmak için öneriliyor benim nacizane fikrim cardio yu arttırman yönünde yani boool yürüyüş tempolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…