En gec aksam dort malesef ama siteye hergun giriyorm ☺peki tesekkurler ☺En geçmi en erken mi 4de kuzu?
tabiki alıntıla diyerlerini sil,bi tek formu doldur..
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: ay__060
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: açıkça soylemek gerekirse hareketsizlikten degil cok yemekten
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZoncelikli olarak sagligim irsi rahatsizligimiz oldugunu ve cigerlerimde yaglanma oldugunu ogrendim doktorum tek carenin ilerlemesini durdurmak icin zayiflamam gerektigini soyledi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ben 21yasinda ama yasindan cok daha olgun biriyim hayellerini gerceklestirememenin acisiyla evde cok yemekten omur boyu pismanlk cekmekten korktugu kilolarina karsi savas acmis ve solugu burada almis bulunmaktayim aslinda sayfalarca yazabilirim kalemim iyidir fakat suan cok istedigim o fit gunlerin hayaline yaklasmanin verdigi mutluluk ve heyecan ile daha fazla yazmamak icin kendimi tutuyorum.artik bende aranizdayim ☺☺☺☺ve bundan inanilmaz mutluluk duyuyorum ☺☺☺
Hoşbuldumm☺☺
Canım dün geldi ya hastayım dedi.Baya kötü olmuş öğrenci tek başınaCanım benim havva bunları açıklaması gerekmiyor mu peki?ben nasıl bileyimkimki onun bööle zayıflzayıfladığını.bildiyim şey geçen haftada 13.takımda kilo aldlğlığı.gelmiyor ki bi konuşalım...
Hoşgeldin canım.Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: ay__060
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: açıkça soylemek gerekirse hareketsizlikten degil cok yemekten
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZoncelikli olarak sagligim irsi rahatsizligimiz oldugunu ve cigerlerimde yaglanma oldugunu ogrendim doktorum tek carenin ilerlemesini durdurmak icin zayiflamam oldugunu soyledi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ben 21yasinda ama yasindan cok daha olgun biriyim hayellerini gerceklestirememenin acisiyla evde cok yemekten omur boyu pismanlk cekmekten korktugu kilolarina karsi savas acmis ve solugu burada almis bulunmaktayim aslinda sayfalarca yazabilirim kalemim iyidir fakat suan cok istedigim o fit gunlerin hayaline yaklasmanin verdigi mutluluk ve heyecan ile daha fazla yazmamak icin kendimi tutuyorum.artik bende aranizdayim ☺☺☺☺ve bundan inanilmaz mutluluk duyuyorum ☺☺☺
Hoşgeldin:)Yeni üyelerin katılım formu.ADINIZ:
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1.55
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 48
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik ve işten çıkma
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendime iyilik yapmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2yıl önce çok hareketliydim. Günde en az 3 saat hızlı tempoda yürürdüm. yeniden işe girdiğimde 52 kiloydum. ŞuaN 10 kilo fazlam var
hoşbuldum :)
Hişbuldum canm benim ☺ musaitsen biraz anlabilir misin neler yapiliyir burda neler yapacgzHoşgeldin canım.
Hoşgeldin:)
Hoşgeldin canım.
Hoşgeldin:)
Canım bende yeni sayılırım burda.Daha önce 13.takımdaydım her grubun farklı tarzı var.Takım kaptanı daha net aydınlatacaktır seni.Şuan deneme süresindesin yanlış bilmiyorsam 2 haftalık deneme süren var cumaları 12ye kadar kilo bildirimini yapıyorsun.Günlük yedikklerini suyunu sporunu buraya yazıyorsun.Mümkün mertebe sohbetlere katılıyorsun.Deneme süresini geçince durumuna göre (Katılım + kilo verme) listeye alınıyorsun ve yarışmaya başlamış oluyorsun:)Hişbuldum canm benim ☺ musaitsen biraz anlabilir misin neler yapiliyir burda neler yapacgz
Su yazi bile aydinlatti yeterince cok tesekkurler canm oyle heycanliyim ki sanki yarn zayiflamis olarak uyancgm peki kilo bildirimi haftda bir mi spor olrak ben her sabah iki saat ogleden sonrada ucte bir saat yuruyorum annem ile temponun acayip hizli oldugunu soyleyemem ek olarak plates hakkinda bilgisi olan varsa plates yapmak istiyorum set aldim ama hic bilgim yokCanım bende yeni sayılırım burda.Daha önce 13.takımdaydım her grubun farklı tarzı var.Takım kaptanı daha net aydınlatacaktır seni.Şuan deneme süresindesin yanlış bilmiyorsam 2 haftalık deneme süren var cumaları 12ye kadar kilo bildirimini yapıyorsun.Günlük yedikklerini suyunu sporunu buraya yazıyorsun.Mümkün mertebe sohbetlere katılıyorsun.Deneme süresini geçince durumuna göre (Katılım + kilo verme) listeye alınıyorsun ve yarışmaya başlamış oluyorsun:)
Su yazi bile aydinlatti yeterince cok tesekkurler canm oyle heycanliyim ki sanki yarn zayiflamis olarak uyancgm peki kilo bildirimi haftda bir mi spor olrak ben her sabah iki saat ogleden sonrada ucte bir saat yuruyorum annem ile temponun acayip hizli oldugunu soyleyemem ek olarak plates hakkinda bilgisi olan varsa plates yapmak istiyorum set aldim ama hic bilgim yok
Peki çok teşekkürler ☺kilo bildirimi cuma 12ye kadar oluyor
ben nasılım kaptanTakıma da ha bire yeni üye çağırıyorum çünki yeni çağırdığım üyelerin hiç 1nin motivasyonu iyi deyil...
Önemli değil ne demek canım.Kilon fazla ben gibi herkesin söylediği yürüyüş!!!daha tam becerebilmiş sayılmam spor mevzusunu yeni yeme düzenime alışmaya çalışıyorum pilates daha çok sıkılaşmak için öneriliyor benim nacizane fikrim cardio yu arttırman yönünde yani boool yürüyüş tempolu.Su yazi bile aydinlatti yeterince cok tesekkurler canm oyle heycanliyim ki sanki yarn zayiflamis olarak uyancgm peki kilo bildirimi haftda bir mi spor olrak ben her sabah iki saat ogleden sonrada ucte bir saat yuruyorum annem ile temponun acayip hizli oldugunu soyleyemem ek olarak plates hakkinda bilgisi olan varsa plates yapmak istiyorum set aldim ama hic bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?